Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maler til Københavnsområdet

Brdr. Lauridsen søger maler til Københavnsområdet  

Brdr. Lauridsen er et tømrer-, maler og murerfirma i en rivende udvikling. Vi søger derfor en dygtig maler til vores team.

Arbejdsopgaverne vil typisk bestå i:

 • Maling af vinduer fra lift 
 • Maling af facader 
 • Maling af trappeopgange 

Vi forventer:

 • At du besidder faglig stolthed 
 • At du har et svendebrev 
 • At du kan arbejde selvstændigt og i teams 
 • At du har mod på at arbejde fra lift  

Vi tilbyder:

 • Løn efter kvalifikationer 
 • Slumpakkord 
 • Godt sammenhold 
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling      

Ansøgninger modtages udelukkende på E-mail lasse@brdr-lauridsen.dk  

Vi håber på at høre fra dig  

Med venlig hilsen  

Brdr. Lauridsen


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329740975Phoenix-afb50d3412018-01-14T03:01:41.740Maler til Københavnsområdet

Brdr. Lauridsen søger maler til Københavnsområdet  

Brdr. Lauridsen er et tømrer-, maler og murerfirma i en rivende udvikling. Vi søger derfor en dygtig maler til vores team.

Arbejdsopgaverne vil typisk bestå i:

 • Maling af vinduer fra lift 
 • Maling af facader 
 • Maling af trappeopgange 

Vi forventer:

 • At du besidder faglig stolthed 
 • At du har et svendebrev 
 • At du kan arbejde selvstændigt og i teams 
 • At du har mod på at arbejde fra lift  

Vi tilbyder:

 • Løn efter kvalifikationer 
 • Slumpakkord 
 • Godt sammenhold 
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling      

Ansøgninger modtages udelukkende på E-mail lasse@brdr-lauridsen.dk  

Vi håber på at høre fra dig  

Med venlig hilsen  

Brdr. Lauridsen

2018-03-09T00:50:33.490 Brdr. Lauridsen søger maler til Københavnsområdet Brdr. Lauridsen er et tømrer-, maler og murerfirma i en rivende udvikling. Vi søger derfor en dygtig maler til vores team. Arbejdsopgaverne vil typisk bestå i: Maling af vinduer fra lift Maling af facader Maling af trappeopgange Vi forventer: At du besidder faglig stolthed At du har et svendebrev At du kan arbejde selvstændigt og i teams At du har mod på at arbejde fra lift Vi tilbyder: Løn efter kvalifikationer Slumpakkord Godt sammenhold Mulighed for faglig og personlig udvikling Ansøgninger modtages udelukkende på E-mail lasse@brdr-lauridsen.dk Vi håber på at høre fra dig Med venlig hilsen Brdr. Lauridsen11Jobnetafb50d34100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-08T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandEgedal3076813BRDR. LAURIDSEN ApS11Skebjergvej 332765SmørumDKDanmarkORS/blank.png155.7312310012.31400620
lasse@brdr-lauridsen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent509227JobNet47364701000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=afb50d34https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=afb50d34https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=afb50d34&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=afb50d34&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale937467Bygningsmaler28Industri352268261Lasse Lauridsenlasse@brdr-lauridsen.dkDKDanmarkDKDanmark329940024Håndværker på eventyr - malere søgesRobot To malere søges Grundig Byg er en ny virksomhed med store ambitioner inden for byggebranchen. Vi søger to malere til vores ihærdige team som kan bidrage med kompetent viden. Pt. har vi fokus på indendørs opgaver, hvor vi renoverer badeværelser og udfører malerarbejde. Målet for os er at udvikle et brand inden for totalentreprise med fagkyndige håndværkere, som dreves af at kunne gøre en forskel. Vi tilbyder en energisk arbejdsplads, som du har muligheden for at blive en del af fra start. Vi giver rig mulighed for udvikling, og sikre god trivsel blandt kollegaer. Vi arbejder ud fra tre principper Loyalitet, kvalitet og service. Har du en modig sjæl og elsker eventyr, så hop ombord! :) Vi ønsker stillingerne besat pr. 01-02-2019 og 01-03-2019. Send en mail med din ansøgning til gk@grundigbyg.dk Med venlig hilsen G khan Koyuncu Grundig byg Tlf. 20 419 419

To malere søges

Grundig Byg er en ny virksomhed med store ambitioner inden for byggebranchen. Vi søger to malere til vores ihærdige team som kan bidrage med kompetent viden. Pt. har vi fokus på indendørs opgaver, hvor vi renoverer badeværelser og udfører malerarbejde. Målet for os er at udvikle et brand inden for totalentreprise med fagkyndige håndværkere, som dreves af at kunne gøre en forskel.  

Vi tilbyder en energisk arbejdsplads, som du har muligheden for at blive en del af fra start.

Vi giver rig mulighed for udvikling, og sikre god trivsel blandt kollegaer.

Vi arbejder ud fra tre principper; Loyalitet, kvalitet og service.

Har du en modig sjæl og elsker eventyr, så hop ombord! :)

Vi ønsker stillingerne besat pr. 01-02-2019 og 01-03-2019.

 

Send en mail med din ansøgning til gk@grundigbyg.dk 

 

Med venlig hilsen

Gökhan Koyuncu

Grundig byg

Tlf. 20 419 419

Grundig BygRoskilde2019-01-10T00:00:002019-02-22T00:00:00
329944253Malersvende søges til renoverings- og serviceopgaver i KøbenhavnRobot Da vi har gang i flere byggeprojekter i København, søger vi malersvende som kan være med til at løfte vores opgaver specielt indenfor renovering og service. Dine opgaver Du vil indgå i et team på 35 ansatte som har forskellige håndværksmæssige kompetencer indenfor malerfaget. Vi arbejder både indenfor nybyggeri og renovering. Kompetencer Du har en bygningsmaleruddannelse. Du har selvfølgelig erfaring med malerfaget. Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Du har fokus på kvalitet i håndværket og er pålidelig og ansvarsbevidst. Vi tilbyder Et spændende job i et godt arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold, hvor vi giver en ekstra hånd, når det brænder på. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst Ansøgning og tiltrædelse Vi ansætter løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt, da tiltrædelse vil være snarest muligt. Det kan du gøre på rpe@vslarsen.dk. Om os Malerfirmaet V.S. Larsen har gennem den seneste årrække specialiseret sig indenfor de store bygge- og renoveringsprojekter samt serviceopgaver, og vores dygtige projektledere og medarbejdere sørger for, at der er tryghed, godt samarbejde og en høj standard hele vejen igennem processen. Malerfirmaet V.S. Larsen blev etableret i 1946 og har kontor og værksted på Gladsaxe Møllevej i Søbor og vi er en del af en større koncern.

Da vi har gang i flere byggeprojekter i København, søger vi malersvende som kan være med til at løfte vores opgaver specielt indenfor renovering og service.

Dine opgaver

Du vil indgå i et team på 35 ansatte som har forskellige håndværksmæssige kompetencer indenfor malerfaget. Vi arbejder både indenfor nybyggeri og renovering.

Kompetencer

 • Du har en bygningsmaleruddannelse.
 • Du har selvfølgelig erfaring med malerfaget.
 • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.
 • Du har fokus på kvalitet i håndværket og er pålidelig og ansvarsbevidst. 

Vi tilbyder

 • Et spændende job i et godt arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold, hvor vi giver en ekstra hånd, når det brænder på. 
 • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst    

 

Ansøgning og tiltrædelse

Vi ansætter løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt, da tiltrædelse vil være snarest muligt. Det kan du gøre på rpe@vslarsen.dk.

Om os

Malerfirmaet V.S. Larsen har gennem den seneste årrække specialiseret sig indenfor de store bygge- og renoveringsprojekter samt serviceopgaver, og vores dygtige projektledere og medarbejdere sørger for, at der er tryghed, godt samarbejde og en høj standard hele vejen igennem processen. 

Malerfirmaet V.S. Larsen blev etableret i 1946 og har kontor og værksted på Gladsaxe Møllevej i Søbor og vi er en del af en større koncern.

 

MALERFIRMAET V S LARSEN A/SSøborg2019-01-17T00:00:002019-02-15T00:00:00
329939528BygningsmalerRobot Haunstoft A S sørger dygtige malersvende med hovedvægt på opgaver inden for renovering og service. Du er har: Faglært med dansk svendebrev Serviceminded. Ikke ryger (foretrækkes). Straffeattest som skal forevises. Mødestabil. Epoxybevis Kørekort Vi tilbyder: Ordnede forhold. En virksomhed ud over det sædvanlige. En varigt arbejde Vi indkalder løbende til samtaler, så jobbene kan være besat inden ansøgningsfristen.

Haunstoft A/S sørger dygtige malersvende med hovedvægt på opgaver inden for renovering og service.

Du er/har:

 

 • Faglært med dansk svendebrev
 • Serviceminded.
 • Ikke ryger (foretrækkes).
 • Straffeattest som skal forevises.
 • Mødestabil.
 • Epoxybevis
 • Kørekort

 

 

Vi tilbyder:

 • Ordnede forhold.
 • En virksomhed ud over det sædvanlige.
 • En varigt arbejde

Vi indkalder løbende til samtaler, så jobbene kan være besat inden ansøgningsfristen.

HAUNSTOFT A/SAlbertslund2019-01-09T00:00:002019-03-06T00:00:00
329939096Erfarne malere søgesRobot Vi søger 1-2 dygtige og erfarne malere For en af vores kunder, søger vi en dygtig og erfaren maler der brænder for at udføre og levere et ordenligt stykke arbejde, så er denne stilling måske lige noget for dig. De første 3 måneder vi du være ansat via Rekrutteringen, og vil efter planen herefter blive fastansat i virksomheden. Stillingen er fuldtid. Derudover skal du være mødestabil, positiv og bidrage til et godt arbejdsmiljø. Det er et krav at du har erfaring inde for banchen. Vi tilbyder bl.a. Gode ansættelsesvilkår. Overenskomst. Godt arbejdsmiljø. Pension. Hvis alt dette lyder interessant så send en ansøgning samt CV markeret maler til info@rekrut.dk Samtaler vil blive afholdt løbende. Hvis ikke du er blevet kontaktet inden den 9 2-2019 så er stillingen besat til anden side.

Vi søger 1-2 dygtige og erfarne malere

For en af vores kunder, søger vi en dygtig og erfaren maler der brænder for at udføre og levere et ordenligt stykke arbejde, så er denne stilling måske lige noget for dig. De første 3 måneder vi du være ansat via Rekrutteringen, og vil efter planen herefter blive fastansat i virksomheden.

Stillingen er fuldtid.

Derudover skal du være mødestabil, positiv og bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Det er et krav at du har erfaring inde for banchen. 

Vi tilbyder bl.a.

Gode ansættelsesvilkår.

Overenskomst.

Godt arbejdsmiljø.

Pension.

Hvis alt dette lyder interessant så send en ansøgning samt CV markeret "maler" til info@rekrut.dk

Samtaler vil blive afholdt løbende. 

Hvis ikke du er blevet kontaktet inden den 9/2-2019 så er stillingen besat til anden side. 

RekrutteringenSkævinge2019-01-09T00:00:002019-02-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Håndværker på eventyr - malere søges

Grundig Byg

Roskilde
To malere søges Grundig Byg er en ny virksomhed med store ambitioner inden for byggebranchen. Vi søger to malere til vores ihærdige team som kan bidrage med kompetent viden. Pt. har vi fokus på indendørs opgaver, hvor vi renoverer badeværelser og ud...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:22. februar 2019

Malersvende søges til renoverings- og serviceopgaver i København

MALERFIRMAET V S LARSEN A/S

Søborg
Da vi har gang i flere byggeprojekter i København, søger vi malersvende som kan være med til at løfte vores opgaver specielt indenfor renovering og service. Dine opgaver Du vil indgå i et team på 35 ansatte som har forskellige håndværksmæssige kompe...
Indrykket:17. januar 2019
Udløbsdato:15. februar 2019

Bygningsmaler

HAUNSTOFT A/S

Albertslund
Haunstoft A S sørger dygtige malersvende med hovedvægt på opgaver inden for renovering og service. Du er har: Faglært med dansk svendebrev Serviceminded. Ikke ryger (foretrækkes). Straffeattest som skal forevises. Mødestabil. Epoxybevis Kørekort Vi ...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:6. marts 2019

Erfarne malere søges

Rekrutteringen

Skævinge
Vi søger 1-2 dygtige og erfarne malere For en af vores kunder, søger vi en dygtig og erfaren maler der brænder for at udføre og levere et ordenligt stykke arbejde, så er denne stilling måske lige noget for dig. De første 3 måneder vi du være ansat v...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:9. februar 2019