Maler til opgaver med renovering og vedligeholdelse i Århus området

Virksomheden har travlt og mangler erfarne malere til opgaver til renovering og vedligehold hos private, boligforeninger, private udlejere, hovedentreprenør, butikskæder osv.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er mødestabil, serviceminded og kvalitetsbevidst og kan tage ansvar for at planlægge din arbejdsdag.

Herudover er du fleksibel, hvis der er brug for det og tør tage mod nye udfordringer. Det skal nævnes, at jobbet til tider kan være fysisk krævende.

OBS. Det er et krav, at du har svendebrev, og at du taler dansk.

Hvis du synes, at du honorere kravene og har mod på opgaverne, vil vi gerne høre fra dig snarest.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330018155Phoenix-ceffdc4412019-05-06T00:00:00Maler til opgaver med renovering og vedligeholdelse i Århus området

Virksomheden har travlt og mangler erfarne malere til opgaver til renovering og vedligehold hos private, boligforeninger, private udlejere, hovedentreprenør, butikskæder osv.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er mødestabil, serviceminded og kvalitetsbevidst og kan tage ansvar for at planlægge din arbejdsdag.

Herudover er du fleksibel, hvis der er brug for det og tør tage mod nye udfordringer. Det skal nævnes, at jobbet til tider kan være fysisk krævende.

OBS. Det er et krav, at du har svendebrev, og at du taler dansk.

Hvis du synes, at du honorere kravene og har mod på opgaverne, vil vi gerne høre fra dig snarest.

Virksomheden har travlt og mangler erfarne malere til opgaver til renovering og vedligehold hos private, boligforeninger, private udlejere, hovedentreprenør, butikskæder osv. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er mødestabil, serviceminded og kvalitetsbevidst og kan tage ansvar for at planlægge din arbejdsdag. Herudover er du fleksibel, hvis der er brug for det og tør tage mod nye udfordringer. Det skal nævnes, at jobbet til tider kan være fysisk krævende. OBS. Det er et krav, at du har svendebrev, og at du taler dansk. Hvis du synes, at du honorere kravene og har mod på opgaverne, vil vi gerne høre fra dig snarest.11jobnetceffdc44100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3521511Malerfirmaet Dueholm11Arresøvej 7B8240RisskovDKDanmark0jo@chim-dueholm.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent755274JobNet4983903498390310006-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ceffdc44https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ceffdc44https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ceffdc44&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ceffdc44&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale937467Bygningsmaler28Industri361712582Joakim Dueholmjo@chim-dueholm.dkDKDanmarkDKDanmark330033175BygningsmalerBasic Maler søges Jeg står og mangler en erfaren maler i en 37 timers stilling, som kan sætte X ved disse: Ansvarlighed Selvstændighed Ordentligthed Høj kvalitet TS MALERFIRMA er et enmandsfirma, så du ville skulle bruge din egen bil. De primær arbejdsopgaver vil typisk ligge indenfor en radius på 30 km fra Odder. Ansøgning:Har det fanget din interesse, så send din ansøgning via knappen Send ansøgning , ved spørgsmål ring på 27850765- Med venlig hilsen Thomas Kastrup Simonsen Se mere på vores ansøgersite: https: tsmalerfirma.brandero.com
Maler søges

Jeg står og mangler en erfaren maler i en 37 timers stilling, som kan sætte X ved disse:

 • Ansvarlighed 
 • Selvstændighed 
 • Ordentligthed 
 • Høj kvalitet  
TS MALERFIRMA er et enmandsfirma, så du ville skulle bruge din egen bil. De primær arbejdsopgaver vil typisk ligge indenfor en radius på 30 km fra Odder.

Ansøgning:
Har det fanget din interesse, så send din ansøgning via knappen "Send ansøgning", ved spørgsmål ring på 27850765-

Med venlig hilsen

Thomas Kastrup Simonsen 

Se mere på vores ansøgersite: https://tsmalerfirma.brandero.com

ORS/Small/1f385d5a_logo.jpegTS Malerfirma v/Thomas SimonsenOdder2019-05-28T15:01:37.6132019-07-01T00:00:00
330043161Faglært bygningsmaler søgesBasic Risskov Total Maler A S søger uddannet bygningsmalere til alm. traditionelle maleropgaver. Arbejdsopgaverne er fordelt mellem forsikrings, private og for erhvervsvirksomheder i Aarhus Kommune. Der er tale om et fuldtidsjob med start hurtigst muligt. Du skal kunne arbejde selvstændigt, samt være god til at kommunikere med kunderne. Da der er mulighed for servicebil, vil det være en fordel hvis du har kørekort. Ansøgning:Du søger stillingen ved at klikke på knappen Send ansøgning , spørgsmål rettes til Dan Sørensen på 51 57 00 32. Se mere på vores ansøgersite: https: risskovtotalmaler.brandero.comRisskov Total Maler A/S søger uddannet bygningsmalere til alm. traditionelle maleropgaver.

Arbejdsopgaverne er fordelt mellem forsikrings, private og for erhvervsvirksomheder i Aarhus Kommune.

Der er tale om et fuldtidsjob med start hurtigst muligt.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, samt være god til at kommunikere med kunderne.

Da der er mulighed for servicebil, vil det være en fordel hvis du har kørekort.

Ansøgning:
Du søger stillingen ved at klikke på knappen "Send ansøgning", spørgsmål rettes til Dan Sørensen på 51 57 00 32.
Se mere på vores ansøgersite: https://risskovtotalmaler.brandero.com

ORS/Small/d4ca11e8_logo.pngRisskov Total Maler A/SRisskov2019-06-13T17:06:03.4232019-07-17T00:00:00
330041749Faglært bygningsmaler søgesRobot Risskov Total Maler A S søger uddannet bygningsmalere til alm. traditionelle maleropgaver. Arbejdsopgaverne er fordelt mellem forsikrings, private og for erhvervsvirksomheder i Aarhus Kommune. Der er tale om et fuldtidsjob med start hurtigst muligt. Du skal kunne arbejde selvstændigt, samt være god til at kommunikere med kunderne. Da der er mulighed for servicebil, vil det være en fordel hvis du har kørekort. Du søger stillingen ved at kontakte Dan Sørensen på 51 57 00 32

Risskov Total Maler A/S søger uddannet bygningsmalere til alm. traditionelle maleropgaver.

Arbejdsopgaverne er fordelt mellem forsikrings, private og for erhvervsvirksomheder i Aarhus Kommune.

Der er tale om et fuldtidsjob med start hurtigst muligt.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, samt være god til at kommunikere med kunderne.

Da der er mulighed for servicebil, vil det være en fordel hvis du har kørekort.

Du søger stillingen ved at kontakte Dan Sørensen på 51 57 00 32

Risskov Total Maler A/SRisskov2019-06-12T00:00:002019-08-07T00:00:00
330020521Seriøs og dygtig maler søgesRobot Der er fyldt godt op i vores ordrebog, og derfor er jeg på udkig efter den de helt rigtige faglærte bygningsmalere. Men jeg vil tillade mig at stille krav, da vi sætter samarbejde og gensidig respekt højt. Vi får planlagt, produceret og afleveret vores opgaver til aftalt tid. Vi hjælper hinanden, og vi har en god tone. Jeg er som mester positiv og løsningsorienteret og man ved, hvor man har mig. Jeg forventer noget af alle, og alle kan forvente noget af mig. Vi investerer fritid sammen et par gange om året ved forskellige arrangementer. For os bidrager det til den daglige arbejdsglæde. Vi vil tage rigtig godt imod vores nye kollega kollegaer, så han hun hurtigt føler sig godt til rette. Vores primære opgaver er: Flyttelejligheder i Aarhus og omegn. Service. Mindre byggesager renoveringer. Diverse udvendigt. Privat vedligeholdelse mv. Jeg forventer at: Du er uddannet bygningsmaler. Stabil og med gåpåmod. Selvkørende og løsningsorienteret. Kan planlægge dine opgaver og få produceret. Har kørekort til personbil. Kan tåle, at jeg forventer noget af dig. For den rette kan der forventes varigt arbejde, evt. med firmabil, efter aftale. Akkord og timeløn aftales individuelt. Har ovenstående din interesse, så send mig en mail med din ansøgning samt CV på kontakt@egaamalerfirma.dk og fortæl hvorfor jeg skal kontakte dig. Jeg ønsker ikke at blive kontaktet på tlf. Jeg håber, at jeg med dette opslag har givet udtryk for, at jeg KUN ønsker seriøse henvendelser.

Der er fyldt godt op i vores ordrebog, og derfor er jeg på udkig efter den/de helt rigtige faglærte bygningsmalere. Men jeg vil tillade mig at stille krav, da vi sætter samarbejde og gensidig respekt højt. Vi får planlagt, produceret og afleveret vores opgaver til aftalt tid.

 

Vi hjælper hinanden, og vi har en god tone. Jeg er som mester positiv og løsningsorienteret og man ved, hvor man har mig. Jeg forventer noget af alle, og alle kan forvente noget af mig.

 

Vi investerer fritid sammen et par gange om året ved forskellige arrangementer. For os bidrager det til den daglige arbejdsglæde.

 

Vi vil tage rigtig godt imod vores nye kollega/kollegaer, så han/hun hurtigt føler sig godt til rette.

 

Vores primære opgaver er: Flyttelejligheder i Aarhus og omegn. Service. Mindre byggesager/renoveringer. Diverse udvendigt. Privat vedligeholdelse mv.

 

Jeg forventer at: Du er uddannet bygningsmaler. Stabil og med gåpåmod. Selvkørende og løsningsorienteret. Kan planlægge dine opgaver og få produceret. Har kørekort til personbil.

Kan tåle, at jeg forventer noget af dig.

 

For den rette kan der forventes varigt arbejde, evt. med firmabil, efter aftale.

Akkord og timeløn aftales individuelt.

 

Har ovenstående din interesse, så send mig en mail med din ansøgning samt CV på kontakt@egaamalerfirma.dk og fortæl hvorfor jeg skal kontakte dig. Jeg ønsker ikke at blive kontaktet på tlf.

 

Jeg håber, at jeg med dette opslag har givet udtryk for, at jeg KUN ønsker seriøse henvendelser.

EGÅ MALERFIRMA ApSSkødstrup2019-05-09T00:00:002019-07-01T00:00:00
330018185Erfaren maler søgesRobot Vi søger 1 erfaren maler til Vejle. Vi søger 1 maler til all-around opgaver i Vejle. Opgaven spreder sig over et længerevarende vikariat med stor mulighed for fastansættelse. Erfaring er en fordel, dog ikke et krav. Vi forventer at du: Har en god fysik Er grundig i dit arbejde Er fleksibel og mødestabil Kan arbejde i teams Kan bruge værktøj Kan tale dansk Vilkår Forventet varighed: 10-12 uger med mulighed for fastansættelse Løn: Efter kvalifikation Tillæg jvf. overenskomst over 37timer. Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport. Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. Vi er medlem af Dansk Byggeri Dansk Industri. Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vi søger 1 erfaren maler til Vejle. 

Vi søger 1 maler til all-around opgaver i Vejle. Opgaven spreder sig over et længerevarende vikariat med stor mulighed for fastansættelse. Erfaring er en fordel, dog ikke et krav.

Vi forventer at du:

 • Har en god fysik
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde i teams
 • Kan bruge værktøj
 • Kan tale dansk

Vilkår

 • Forventet varighed: 10-12 uger med mulighed for fastansættelse
 • Løn: Efter kvalifikation
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  
 • Medmindre man er bor tæt på, kræver arbejdet transport.

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre fra dig. 

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vikarholdet.dk ApSVejle2019-05-06T00:00:002019-07-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Bygningsmaler

TS Malerfirma v/Thomas Simonsen

Odder
Maler søges Jeg står og mangler en erfaren maler i en 37 timers stilling, som kan sætte X ved disse: Ansvarlighed Selvstændighed Ordentligthed Høj kvalitet TS MALERFIRMA er et enmandsfirma, så du ville skulle bruge din egen bil. De primær arbejdsopg...
Indrykket:28. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Faglært bygningsmaler søges

Risskov Total Maler A/S

Risskov
Risskov Total Maler A S søger uddannet bygningsmalere til alm. traditionelle maleropgaver. Arbejdsopgaverne er fordelt mellem forsikrings, private og for erhvervsvirksomheder i Aarhus Kommune. Der er tale om et fuldtidsjob med start hurtigst muligt....
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:17. juli 2019

Faglært bygningsmaler søges

Risskov Total Maler A/S

Risskov
Risskov Total Maler A S søger uddannet bygningsmalere til alm. traditionelle maleropgaver. Arbejdsopgaverne er fordelt mellem forsikrings, private og for erhvervsvirksomheder i Aarhus Kommune. Der er tale om et fuldtidsjob med start hurtigst muligt....
Indrykket:12. juni 2019
Udløbsdato:7. august 2019

Seriøs og dygtig maler søges

EGÅ MALERFIRMA ApS

Skødstrup
Der er fyldt godt op i vores ordrebog, og derfor er jeg på udkig efter den de helt rigtige faglærte bygningsmalere. Men jeg vil tillade mig at stille krav, da vi sætter samarbejde og gensidig respekt højt. Vi får planlagt, produceret og afleveret vo...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Erfaren maler søges

Vikarholdet.dk ApS

Vejle
Vi søger 1 erfaren maler til Vejle. Vi søger 1 maler til all-around opgaver i Vejle. Opgaven spreder sig over et længerevarende vikariat med stor mulighed for fastansættelse. Erfaring er en fordel, dog ikke et krav. Vi forventer at du: Har en god fy...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019