Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Malere

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329832114Phoenix-f9b94cdf12018-06-14T00:00:00Malere

Vi søger akut dygtige malere. 

 

Krav for at komme i betragtning til jobbet: 

 • Du er uddannet maler eller har mange års erfaring fra faget
 • Du brænder for at arbejde som maler
 • Du har øje for finish
 • Du er yderst mødestabil og kan arbejde selvstændigt
 • Du taler, forstår dansk 

Hvis ovenstående beskrivelse kunne være dig og du er interesseret, bedes du hurtigst muligt oprette dig via www.medarbejderne.axp.dk og kontakte Henrik Nydam på tlf 25 23 46 05 eller email: hny@medarbejderne.dk.

Har du spørgsmål kontakt da venligst Henrik Nydam, tlf. 25 23 46 05 eller email: hny@medarbejderne.dk

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Hjørring, Hobro, Viborg, Odense, Middelfart, Aabenraa og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste.

2018-08-10T00:50:30.090 Vi søger akut dygtige malere. Krav for at komme i betragtning til jobbet: Du er uddannet maler eller har mange års erfaring fra faget Du brænder for at arbejde som maler Du har øje for finish Du er yderst mødestabil og kan arbejde selvstændigt Du taler, forstår dansk Hvis ovenstående beskrivelse kunne være dig og du er interesseret, bedes du hurtigst muligt oprette dig via www.medarbejderne.axp.dk og kontakte Henrik Nydam på tlf 25 23 46 05 eller email: hny@medarbejderne.dk. Har du spørgsmål kontakt da venligst Henrik Nydam, tlf. 25 23 46 05 eller email: hny@medarbejderne.dk Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Hjørring, Hobro, Viborg, Odense, Middelfart, Aabenraa og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste.11Jobnetf9b94cdf100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-09T00:00:000000http://www.medarbejderne.axp.dk/0EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3286346Medarbejderne ApS11Lumbyvej 115000Odense CDKDanmark0
hny@medarbejderne.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset590152JobNet48404331000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f9b94cdfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f9b94cdfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f9b94cdf&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f9b94cdf&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/2.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Medarbejderne ApS er dette netop hvad du bliver mødt af.12007991Dansk3Læse/ tale714103Maler28Industri355629543Henrikhny@medarbejderne.dkDKDanmarkDKDanmark330010664MalerformandRobot Malerformand Klemens Maleren oplever i øjeblikket en stigende efterspørgsel og vækst, og vi søger derfor en malerformand, der kan bidrage til den fortsatte udvikling. Fra vores værksted og kontor på Landbrugsvej 10R servicerer vi en både private og offentlige kunder med mange forskellige slags opgaver. Vi er i øjeblikket ca. 12 medarbejdere. Derudover er der tre administrative medarbejdere heriblandt chefen selv. Info om jobbet Du skal i høj grad kunne varetage de maleropgaver der skal udføres, og heriblandt tilrettelægge dit eget og de andres opgaver samt træffe de fornødne beslutninger. Dine primære opgaver vil være ledelse af malersvende- og lærlinge samt deltagelse i byggemøder med andre formænd. Du skal derudover også bidrage med simple kalkulationer og kundemøder samt selv udføre decideret malerarbejde. Klemens Maleren tilbyder: Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor alle anses som værende lige Forskellige typer opgaver, store som små Et tæt samarbejde med mester Løn der afspejler dine kvalifikationer og resultater Klemens Maleren forventer Du kan lede håndværkere og formår at kommunikere med kunder og samarbejdspartnere Du kan planlægge dit eget arbejde og udføre det struktureret Du er god til planlægning og styring af opgaver Du er uddannet maler, og gerne med erfaring fra et lignende job Ansøgningsfrist den 10.05.2019 Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Ansættelse hurtigst muligt hvis du er den rette kandidat til jobbet. Ansøgning samt CV mailes til bogholderi@kmaleren.dk

Malerformand

Klemens Maleren oplever i øjeblikket en stigende efterspørgsel og vækst, og vi søger derfor en malerformand, der kan bidrage til den fortsatte udvikling.

 

Fra vores værksted og kontor på Landbrugsvej 10R servicerer vi en både private og offentlige kunder med mange forskellige slags opgaver.

 

Vi er i øjeblikket ca. 12 medarbejdere. Derudover er der tre administrative medarbejdere heriblandt chefen selv.

 

Info om jobbet 

Du skal i høj grad kunne varetage de maleropgaver der skal udføres, og heriblandt tilrettelægge dit eget og de andres opgaver samt træffe de fornødne beslutninger. Dine primære opgaver vil være ledelse af malersvende- og lærlinge samt deltagelse i byggemøder med andre formænd. Du skal derudover også bidrage med simple kalkulationer og kundemøder samt selv udføre decideret malerarbejde.

 

Klemens Maleren tilbyder:

 • Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor alle anses som værende lige
 • Forskellige typer opgaver, store som små
 • Et tæt samarbejde med mester
 • Løn der afspejler dine kvalifikationer og resultater

 

 

Klemens Maleren forventer

 • Du kan lede håndværkere og formår at kommunikere med kunder og samarbejdspartnere
 • Du kan planlægge dit eget arbejde og udføre det struktureret
 • Du er god til planlægning og styring af opgaver
 • Du er uddannet maler, og gerne med erfaring fra et lignende job 

 

Ansøgningsfrist den 10.05.2019 Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Ansættelse hurtigst muligt hvis du er den rette kandidat til jobbet.

 

Ansøgning samt CV mailes til bogholderi@kmaleren.dk

SKL-Farver / Klemens MalerenOdense SV2019-04-24T00:00:002019-06-19T00:00:00
330010240MALER SØGES TIL TRAVL VIRKSOMHED I FREDERICIARobot For malervirksomhed i Fredericia søger vi bygningsmaler. Tiltrædelse hurtigst muligt. Hvem skal du arbejde for og hvad skal du lave? Virksomheden laver stort alt indenfor faget, og de udfører konkurrencedygtigt kvalitetsarbejde over hele Jylland, og den brede kundekreds har ligeledes adresser på Fyn og Sjælland. Du kommer til at arbejde som maler, hvor fleksibilitet og kvalitet skal vægtes højt. Hvad skal du have med i bagagen? Du skal være uddannet bygningsmaler, gerne med nogle års erfaring inden for dine kompetencer. Du skal kunne indgå i et hold, hvor du skal arbejde sammen med andre, men også kunne arbejde selvstændigt. Samtidig er du omstillingsparat, pligtopfyldende og mødestabil. Som sagt vil alle kompetencer komme i betragtning, så mener du, at du er dygtig til det du lave skal du ikke tøve med at sende en ansøgning afsted. Ring på tlf. 6018 7405 og få en uforpligtende snak med os, da vi hele tiden mangler dygtige folk. Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning og CV til mc@jobinwest.dk Mærk din ansøgning Maler Fredericia .

For malervirksomhed i Fredericia søger vi bygningsmaler.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Hvem skal du arbejde for og hvad skal du lave?

 

Virksomheden laver stort alt indenfor faget, og de udfører konkurrencedygtigt kvalitetsarbejde over hele Jylland, og den brede kundekreds har ligeledes adresser på Fyn og Sjælland. Du kommer til at arbejde som maler, hvor fleksibilitet og kvalitet skal vægtes højt.

 

 

 

Hvad skal du have med i bagagen?

 

Du skal være uddannet bygningsmaler, gerne med nogle års erfaring inden for dine kompetencer. Du skal kunne indgå i et hold, hvor du skal arbejde sammen med andre, men også kunne arbejde selvstændigt. Samtidig er du omstillingsparat, pligtopfyldende og mødestabil. Som sagt vil alle kompetencer komme i betragtning, så mener du, at du er dygtig til det du lave skal du ikke tøve med at sende en ansøgning afsted.

 

 

 

Ring på tlf. 6018 7405 og få en uforpligtende snak med os, da vi hele tiden mangler dygtige folk.

 

 

 

Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning og CV til mc@jobinwest.dk

 

 

 

Mærk din ansøgning ”Maler Fredericia”.

 

Job InWest VikarOdense C2019-04-23T00:00:002019-04-30T00:00:00
330007800Malersvende søgesRobot Til stigende travlhed søger vi malersvende til vores team. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med en masse spændende udfordringer, smat et malerteam med dygtige svende og lærlinge, der elsker at have travlt. Jobbet vil primært bestå at arbejdsopgaver med nybyg, flyttelejligheder og andre småopgaver. Hvis dette lyder som noget for dig kan du sende en ansøgning til os via mail.

Til stigende travlhed søger vi malersvende til vores team.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med en masse spændende udfordringer, smat et malerteam med dygtige svende og lærlinge, der elsker at have travlt.

Jobbet vil primært bestå at arbejdsopgaver med nybyg, flyttelejligheder og andre småopgaver.

Hvis dette lyder som noget for dig kan du sende en ansøgning til os via mail.

MALERFIRMAET. A/S KNOLD & THINESENOdense M2019-04-15T00:00:002019-06-10T00:00:00
330000999MALER til Nord SjællandRobot For en travl malervirksomhed søger vi faglærte bygningsmaler med erfaringer til Nord Sjælland området. God løn til den rette medarbejder. Virksomheden beskæftiger sig med alt fra malerarbejde i fm. renoveringer, nybyg mm. Derudover beskræftiger de sig også med opsætning af filt væv, beklædning af loft væg, lakering af træværk, spartleopgaver mm. Opstart hurtigst muligt. Kvalifikationer: Du er faglært maler. Du har god arbejdsmoral. Du er pligtopfyldende og grundig. Du har masser af erfaring. Du skal kunne arbejde selvstændig og hurtigt, samt også i teams Du har kørekort. Send din ansøgning og CV til ja@jobinwest.dk

For en  travl malervirksomhed søger vi faglærte bygningsmaler med erfaringer til Nord Sjælland området.

 

God løn til den rette medarbejder. Virksomheden beskæftiger sig med alt fra malerarbejde i fm. renoveringer, nybyg mm. Derudover beskræftiger de sig også med opsætning af filt/væv, beklædning af loft & væg, lakering af træværk, spartleopgaver mm. 

 

Opstart hurtigst muligt.

 

Kvalifikationer:

 • Du er faglært maler.
 • Du har god arbejdsmoral.
 • Du er pligtopfyldende og grundig.
 • Du har masser af erfaring.
 • Du skal kunne arbejde selvstændig og hurtigt, samt også i teams
 • Du har kørekort.

Send din ansøgning og CV til  ja@jobinwest.dk

             

Job InWest VikarOdense M2019-04-04T00:00:002019-05-30T00:00:00
329999575Kvalitet er digRobot Malersvende Søges makkerpar Til fast arbejde med nybyggeri, typehuse, længehuse og andet lækker malerarbjde på Fyn. Søger vi snarest muligt 2 dygtige svendemeget gerne et makkerpar der før har lavet samme arbejde, til at indgå i vores friske team af 8 svende og 1 elev. I kan levere et pænt stykke arbejde i god kvalitet, selv om det til tider går stærkt. I kan håndtere en girafsliber, montere filt væv og håndtere et spartel og sprøjte anlæg, I er mødestabile, pålidelige og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk til tiden, hver gang. Vi tilbyder fast arbejde i et ungdommeligt team, med god omgangstone, godt humør og ikke mindst fyldt ordrebog.Vi er medlem af Dansk Byggeri Malersektionen og arbejder under overenskomst.Vi tilbyder god løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsordning. Nysgerrig, og vil vide mere ??Kontakt os på tlf 6615 3027 eller på mail: henrik@kmaleren.dk Eller send os dit CV og vi kontakter dig snarest

   

Malersvende Søges / makkerpar

Til fast arbejde med nybyggeri, typehuse, længehuse og andet lækker malerarbjde på Fyn. Søger vi snarest muligt 2 dygtige svende
meget gerne et makkerpar der før har lavet samme arbejde, 
til at indgå i vores friske team af 8 svende og 1 elev.

I kan levere et pænt stykke arbejde i god kvalitet, selv om det til tider går stærkt.

I kan håndtere en girafsliber, montere filt/væv og håndtere et spartel og sprøjte anlæg,

I er mødestabile, pålidelige og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk til tiden, hver gang.

Vi tilbyder fast arbejde i et ungdommeligt team, med god omgangstone, godt humør og ikke mindst fyldt ordrebog.
Vi er medlem af Dansk Byggeri Malersektionen og arbejder under overenskomst.
Vi tilbyder god løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsordning.

Nysgerrig, og vil vide mere ??
Kontakt os på tlf 6615 3027 eller

på mail: henrik@kmaleren.dk

Eller send os dit CV og vi kontakter dig snarest

 

SKL-Farver / Klemens MalerenOdense SV2019-04-03T00:00:002019-05-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Malerformand

SKL-Farver / Klemens Maleren

Odense SV
Malerformand Klemens Maleren oplever i øjeblikket en stigende efterspørgsel og vækst, og vi søger derfor en malerformand, der kan bidrage til den fortsatte udvikling. Fra vores værksted og kontor på Landbrugsvej 10R servicerer vi en både private og ...
Indrykket:24. april 2019
Udløbsdato:19. juni 2019

MALER SØGES TIL TRAVL VIRKSOMHED I FREDERICIA

Job InWest Vikar

Odense C
For malervirksomhed i Fredericia søger vi bygningsmaler. Tiltrædelse hurtigst muligt. Hvem skal du arbejde for og hvad skal du lave? Virksomheden laver stort alt indenfor faget, og de udfører konkurrencedygtigt kvalitetsarbejde over hele Jylland, og...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Malersvende søges

MALERFIRMAET. A/S KNOLD & THINESEN

Odense M
Til stigende travlhed søger vi malersvende til vores team. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med en masse spændende udfordringer, smat et malerteam med dygtige svende og lærlinge, der elsker at have travlt. Jobbet vil primært bestå at arbejdsopgaver me...
Indrykket:15. april 2019
Udløbsdato:10. juni 2019

MALER til Nord Sjælland

Job InWest Vikar

Odense M
For en travl malervirksomhed søger vi faglærte bygningsmaler med erfaringer til Nord Sjælland området. God løn til den rette medarbejder. Virksomheden beskæftiger sig med alt fra malerarbejde i fm. renoveringer, nybyg mm. Derudover beskræftiger de s...
Indrykket:4. april 2019
Udløbsdato:30. maj 2019

Kvalitet er dig

SKL-Farver / Klemens Maleren

Odense SV
Malersvende Søges makkerpar Til fast arbejde med nybyggeri, typehuse, længehuse og andet lækker malerarbjde på Fyn. Søger vi snarest muligt 2 dygtige svendemeget gerne et makkerpar der før har lavet samme arbejde, til at indgå i vores friske team af...
Indrykket:3. april 2019
Udløbsdato:29. maj 2019