Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Malere eller tillærte malere med erfaring fra både tapetsering og maling

 

Vi søger tillærte eller faglærte malere til indendørs arbejde

Start: Hurtigst muligt.

Du skal tale, skrive og forstå dansk.

Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag

Er du interesseret og er en erfaren tapetserer og maler, så ring på 97102010. Du kan orette din ansøgning her: https://www.aktivpersonale.dk/


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330048729Phoenix-347bac5112019-06-26T00:00:00Malere eller tillærte malere med erfaring fra både tapetsering og maling

 

Vi søger tillærte eller faglærte malere til indendørs arbejde

Start: Hurtigst muligt.

Du skal tale, skrive og forstå dansk.

Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag

Er du interesseret og er en erfaren tapetserer og maler, så ring på 97102010. Du kan orette din ansøgning her: https://www.aktivpersonale.dk/

2019-08-21T00:51:19.453 Vi søger tillærte eller faglærte malere til indendørs arbejde Start: Hurtigst muligt. Du skal tale, skrive og forstå dansk. Arbejdstid: 5-dages arbejdsuge, mandag-fredag Er du interesseret og er en erfaren tapetserer og maler, så ring på 97102010. Du kan orette din ansøgning her: https: www.aktivpersonale.dk11jobnet347bac51100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-20T00:00:000000https://aktivpersonale.dk/0EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-SkjernEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerning3552157AktivPersonale A/S11Silkeborgvej 102.17400HerningDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent783149JobNet5009291500929110025-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=347bac51https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=347bac51https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=347bac51&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=347bac51&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgMalere eller tillærte malere med erfaring fra både tapetsering og maling12008001Dansk3Læse/ tale937467Bygningsmaler28Industri362135168noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330109185Overfladebehandler/maler til HerningRobot For en virksomhed i Herning, søger vi to overfladebehandlere eller malere til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende. Arbejdsopgaverne vil være sprøjtemaling af metalkonstruktioner med epoxymaling. Vi forventer følgende af dig: - Du er ansvarsbevidst og mødestabil - Du har erfaring med overfladebehandling - Du har epoxybevis - Du kan arbejde selvstændigt - Du taler dansk - Du er stabil og kvalitetsbevidst Virksomheden tilbyder: - God arbejdsplads med mange års erfaring - Opstart hurtigst muligt - Mulighed for fastansættelse for rette vedkommende Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til varde@work4all.nu - mærk ansøgningen Overfladebehandler maler, Herning

For en virksomhed i Herning, søger vi to overfladebehandlere eller malere til et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende.

Arbejdsopgaverne vil være sprøjtemaling af metalkonstruktioner med epoxymaling.

Vi forventer følgende af dig:

- Du er ansvarsbevidst og mødestabil

- Du har erfaring med overfladebehandling

- Du har epoxybevis

- Du kan arbejde selvstændigt

- Du taler dansk

- Du er stabil og kvalitetsbevidst


Virksomheden tilbyder:

- God arbejdsplads med mange års erfaring

- Opstart hurtigst muligt

- Mulighed for fastansættelse for rette vedkommende


Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "varde@work4all.nu" - mærk ansøgningen ”Overfladebehandler/maler, Herning"

Work4all VardeHerning2019-10-18T00:00:002019-12-13T00:00:00
330113828BygningsmalereRobot Vi står akut og mangler arbejdskraft. 2 faglærte bygningsmalere hvor arbejdsopgaverne typisk foregår i private hjem. Derfor er det vigtigt at du kan kommunikere på dansk. Ring til Majbritts Malerfirma på tlf. 22671093 og hør nærmere om stillingen

Vi står akut og mangler arbejdskraft.

2 faglærte bygningsmalere hvor arbejdsopgaverne typisk foregår i private hjem.

Derfor er det vigtigt at du kan kommunikere på dansk.

Ring til Majbritts Malerfirma på tlf. 22671093 og hør nærmere om stillingen

Majbritts Malerfirma v/Majbritt DueholmTarm2019-10-29T00:00:002019-11-30T00:00:00
330123605Dygtig maler søges til GrindstedRobot Har du god erfaring inden for malerbranchen, og kan du varetage mange forskellige typer af maleropgaver? Ønsker du at være en del af et veletableret malerfirma i Grindsted? Så læs mere om stillingen her! Vi er et kvalitetsbevidst og professionelt malerfirma, der sikrer vores kunder veludført malerarbejde til tiden. Vi søger nu en dygtig maler, som kan blive en del af vores team. ? Hos os har vi faguddannede og yderst kompetente malere, som er i stand til at løse enhver maleropgave professionelt. Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring. Vi er altid meget omhyggelige med vores arbejde og ønsker derfor også, at det er en af dine kvaliteter. Vi søger en alsidig maler, som kan klare alle typer maleropgaver i Grindsted-området. Det er et krav, at du har en uddannelse som bygningsmaler og min. 5 års erfaring. Du skal derfor være en dygtig og alsidig maler, som har prøvet lidt af hvert inden for faget. Du skal samtidig have kørekort, da vi selv kører ud til vores kunder.Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og en fastansættelse ved det rette match. Derfor forventer vi af dig: At du er uddannet som bygningsmaler og har min. 5 års erfaring At du formår at arbejde selvstændigt, omhyggeligt og effektivt med dine opgaver At du er kvalitetsbevidst i udførelsen af dit arbejde og serviceminded ude hos kunderne At du har kørekort B Til gengæld får du: God løn efter dine kvalifikationer Muligheden for at videreudvikle dine kompetencer En arbejdsplads med gode ansættelses- og arbejdsvilkår Er du interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Louise Beirholm. Kontaktoplysninger findes i boksen. Husk at vedhæfte reference nr. 126003.Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du god erfaring inden for malerbranchen, og kan du varetage mange forskellige typer af maleropgaver? Ønsker du at være en del af et veletableret malerfirma i Grindsted? Så læs mere om stillingen her!

Vi er et kvalitetsbevidst og professionelt malerfirma, der sikrer vores kunder veludført malerarbejde til tiden. Vi søger nu en dygtig maler, som kan blive en del af vores team. ?

Hos os har vi faguddannede og yderst kompetente malere, som er i stand til at løse enhver maleropgave professionelt. Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Vi er altid meget omhyggelige med vores arbejde og ønsker derfor også, at det er en af dine kvaliteter. Vi søger en alsidig maler, som kan klare alle typer maleropgaver i Grindsted-området. 

Det er et krav, at du har en uddannelse som bygningsmaler og min. 5 års erfaring. Du skal derfor være en dygtig og alsidig maler, som har prøvet lidt af hvert inden for faget. Du skal samtidig have kørekort, da vi selv kører ud til vores kunder.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og en fastansættelse ved det rette match. 


Derfor forventer vi af dig:

 • At du er uddannet som bygningsmaler og har min. 5 års erfaring
 • At du formår at arbejde selvstændigt, omhyggeligt og effektivt med dine opgaver
 • At du er kvalitetsbevidst i udførelsen af dit arbejde og serviceminded ude hos kunderne
 • At du har kørekort B


Til gengæld får du:

 • God løn efter dine kvalifikationer
 • Muligheden for at videreudvikle dine kompetencer
 • En arbejdsplads med gode ansættelses- og arbejdsvilkår


Er du interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Louise Beirholm. Kontaktoplysninger findes i boksen. Husk at vedhæfte reference nr. 126003.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kandidaterne ApSGrindsted2019-11-13T00:00:002020-01-01T00:00:00
330109438Dygtig og alsidig maler søges til HorsensRobot Har du god erfaring inden for malerbranchen, og kan du varetage mange forskellige typer af maleropgaver? Ønsker du at være en del af et veletableret malerfirma i Horsens? Så læs mere om stillingen her! Vi er et veletableret malerfirma, der har eksisteret i mange år. Vi udfører malerarbejde for private, erhverv og det offentlige. Nu søger vi endnu en dygtig maler til vores team, som kan hjælpe os med at hjælpe vores kunder i Horsens og omegn.Vi er altid meget omhyggelige med vores arbejde og ønsker derfor også, at det er en af dine kvaliteter. Vi søger en alsidig maler, som kan klare alle typer maleropgaver i form af spartling, væv, vægbeklædning, afdækning, filt, finish, træværk, oliemaling mv. Det er et krav, at du har en uddannelse som bygningsmaler eller lignende og min. 2 års erfaring efter endt uddannelse. Du skal samtidig have kørekort, da vi selv kører ud til vores kunder. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og en fastansættelse ved det rette match. Derfor forventer vi af dig: At du har erfaring med lignende arbejde inden for malerfaget At du formår at arbejde selvstændigt, omhyggeligt og effektivt med dine opgaver At du kan indgå som del af et team med en imødekommende omgangstone At du er kvalitetsbevidst i udførelsen af dit arbejde og serviceminded ude hos kunderne At du har kørekort B Til gengæld får du: God løn efter dine kvalifikationer Muligheden for at videreudvikle dine kompetencer En arbejdsplads med gode ansættelses- og arbejdsvilkår Gode kolleger med højt humør Er du interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Louise Sindberg. Kontaktoplysninger findes i boksen.Husk at vedhæft reference nr. 125987.Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du god erfaring inden for malerbranchen, og kan du varetage mange forskellige typer af maleropgaver? Ønsker du at være en del af et veletableret malerfirma i Horsens? Så læs mere om stillingen her!

Vi er et veletableret malerfirma, der har eksisteret i mange år. Vi udfører malerarbejde for private, erhverv og det offentlige. Nu søger vi endnu en dygtig maler til vores team, som kan hjælpe os med at hjælpe vores kunder i Horsens og omegn.

Vi er altid meget omhyggelige med vores arbejde og ønsker derfor også, at det er en af dine kvaliteter. 
Vi søger en alsidig maler, som kan klare alle typer maleropgaver i form af spartling, væv, vægbeklædning, afdækning, filt, finish, træværk, oliemaling mv. 

Det er et krav, at du har en uddannelse som bygningsmaler eller lignende og min. 2 års erfaring efter endt uddannelse. Du skal samtidig have kørekort, da vi selv kører ud til vores kunder. 

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og en fastansættelse ved det rette match. 


Derfor forventer vi af dig:

 • At du har erfaring med lignende arbejde inden for malerfaget
 • At du formår at arbejde selvstændigt, omhyggeligt og effektivt med dine opgaver
 • At du kan indgå som del af et team med en imødekommende omgangstone
 • At du er kvalitetsbevidst i udførelsen af dit arbejde og serviceminded ude hos kunderne
 • At du har kørekort B


Til gengæld får du:

 • God løn efter dine kvalifikationer
 • Muligheden for at videreudvikle dine kompetencer
 • En arbejdsplads med gode ansættelses- og arbejdsvilkår
 • Gode kolleger med højt humør


Er du interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Louise Sindberg. Kontaktoplysninger findes i boksen.
Husk at vedhæft reference nr. 125987.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kandidaterne ApSHorsens2019-10-21T00:00:002019-11-30T00:00:00
330093883Malere søges til Vejle-området!Robot Vi søger på vegne af kunde dygtige malere til Vejle-området! Vi forventer: Er uddannet maler Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Det er til nybyg - sprøjtemale spartle, filt, fodpaneler mm. For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på tlf.: 25 79 00 22 hverdage mellem kl. 8-16 eller send cv til cv@connectionvikar.dk

Vi søger på vegne af kunde dygtige malere til Vejle-området!

Vi forventer:

 • Er uddannet maler

 • Har gode samarbejdsevner

 • Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed

 • Kan arbejde selvstændigt

 • At du er fleksibel

 Det er til nybyg - sprøjtemale/spartle, filt, fodpaneler mm.

 

For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på tlf.: 25 79 00 22 hverdage mellem kl. 8-16

eller

send cv til cv@connectionvikar.dk

CONNECTION VIKAR ApSVejle2019-09-23T00:00:002019-11-18T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Overfladebehandler/maler til Herning

Work4all Varde

Herning
For en virksomhed i Herning, søger vi to overfladebehandlere eller malere til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende. Arbejdsopgaverne vil være sprøjtemaling af metalkonstruktioner med epoxymaling. Vi forventer følg...
Indrykket:18. oktober 2019
Udløbsdato:13. december 2019

Bygningsmalere

Majbritts Malerfirma v/Majbritt Dueholm

Tarm
Vi står akut og mangler arbejdskraft. 2 faglærte bygningsmalere hvor arbejdsopgaverne typisk foregår i private hjem. Derfor er det vigtigt at du kan kommunikere på dansk. Ring til Majbritts Malerfirma på tlf. 22671093 og hør nærmere om stillingen
Indrykket:29. oktober 2019
Udløbsdato:30. november 2019

Dygtig maler søges til Grindsted

Kandidaterne ApS

Grindsted
Har du god erfaring inden for malerbranchen, og kan du varetage mange forskellige typer af maleropgaver? Ønsker du at være en del af et veletableret malerfirma i Grindsted? Så læs mere om stillingen her! Vi er et kvalitetsbevidst og professionelt ma...
Indrykket:13. november 2019
Udløbsdato:1. januar 2020

Dygtig og alsidig maler søges til Horsens

Kandidaterne ApS

Horsens
Har du god erfaring inden for malerbranchen, og kan du varetage mange forskellige typer af maleropgaver? Ønsker du at være en del af et veletableret malerfirma i Horsens? Så læs mere om stillingen her! Vi er et veletableret malerfirma, der har eksis...
Indrykket:21. oktober 2019
Udløbsdato:30. november 2019

Malere søges til Vejle-området!

CONNECTION VIKAR ApS

Vejle
Vi søger på vegne af kunde dygtige malere til Vejle-området! Vi forventer: Er uddannet maler Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Det er til nybyg - sprøjtemale sp...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:18. november 2019