Malere og operatører til nyoprettet nathold i vores pulverafdeling

Til vores pulvermalerafdeling i Vejen søger vi malere og operatører til et nyoprettet nathold, der har øje for kvalitet.

Malerafdelingen leverer malede komponenter af meget høj kvalitet til vores kendte lamper. Afdelingens to afsnit spænder fra en topmoderne fuldautomatisk pulverlinje med integreret forbehandling til manuel vådmaling, hvor arbejdet udføres af kompetente malere og båndoperatører.

Du får reference til teamlederen for malerafdelingen og på natholdet bliver arbejdstiden mandag til fredag fra kl. 22.20 – 7.10.

Hvorfor skal du søge dette job?

Du får en unik mulighed for at blive en del af et effektivt team, som sikrer levering og kvalitet til tiden. Du får en dagligdag i et godt arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og socialt.

Vi sikrer dine faglige kompetencer gennem nødvendig efteruddannelse og sparring i takt med afdelingens udvikling.

Job- og personprofil for maler

Dit primære ansvarsområde som maler vil være overfladebehandling af Louis Poulsen lamper med fokus på pulverlakering. Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Overfladebehandling af komponenter
 • Deltagelse i den løbende udvikling
 • Deltagelse i vedligehold og rengøring i afdelingen
 • Optimering af arbejdsmetoder
 • Opretholdelse af et meget højt kvalitetsniveau
 • Bestilling af diverse varer
 • Ad hoc opgaver

Vi forestiller os, at du har erfaring med pulverlakering og er du udlært overfladebehandler, er det en fordel. Faglig stolthed og perfektionisme er en dyd for dig i dit daglige arbejde. Du kan arbejde selvstændigt, men skal også kunne indgå i et godt samarbejde med det øvrige team.

Job- og personprofil for operatør

Dit primære ansvarsområde vil være håndtering af malede komponenter i vores afdeling for våd- og pulverlak. Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Opsætning/nedtagning af komponenter på conveyer
 • Forberedelse af komponenter
 • Deltagelse i vedligehold og rengøring i afdelingen
 • Deltagelse i den løbende udvikling
 • Opretholdelse af et meget højt kvalitetsniveau
 • Ad hoc opgaver

Vi forestiller os, at du har erfaring med at arbejde i en produktion – gerne i en malerafdeling, og kan holde flere bolde i luften på samme tid. Du er proaktiv, og har en positiv tilgang i dit arbejde. Du kan arbejde selvstændigt, men skal også kunne indgå i et godt samarbejde med det øvrige team.

Fælles for begge profiler

Vores produkter er kendt for kvalitet og design, derfor er det vigtigt, du har fokus på detaljen, og er omhyggelig i dit arbejde.

Vi tilbyder

Et udfordrende job i en dynamisk, men uformel organisation. En organisation, der vægter gode personaleforhold under parolen ”Sjovt og Sundt – Sammen”. Vi sikrer, du bliver tilført den nødvendige viden om vores virksomhed og produkter via introduktions- og træningsprogrammer, hvor du blandt meget andet vil lære alt om vores produkt- og belysningsfilosofi, samt lære om produkterne og deres historie.

Praktiske oplysninger

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Reher Andersen på mail sra@louispoulsen.dk.

Send din ansøgning hurtigst muligt da vi stopper udvælgelsen, når den rette kandidat viser sig.

For at printe opslaget klik her


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.