Malersvend søges til veletableret virksomhed

For en virksomhed, beliggende ved Skanderborg, søger vi lige nu en dygtig malersvend til indendørs arbejde.

Jobbet indebærer nybyg, vedligeholdelse og renovering, og der arbejdet i henholdsvis Horsens, Aarhus og Skanderborg. 

Arbejdsdagen starter kl. 07.00, og er en fuldtidstilling på 37 timer med henblik på en fast stilling. 

 

Vi forventer følgende af dig:

- du er faglært maler 

- du er kvalitetsbevidst 

- du kan arbejde selvstændigt 

 

Virksomheden tilbyder: 

- et godt arbejdsmiljø 

- fastansættelse

- dygtige kollegaer 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "maler Skanderborg" 

For yderligere spørgsmål, kan vi kontaktes på 70223311


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330084741Phoenix-87170b9c12019-09-05T00:00:00Malersvend søges til veletableret virksomhed

For en virksomhed, beliggende ved Skanderborg, søger vi lige nu en dygtig malersvend til indendørs arbejde.

Jobbet indebærer nybyg, vedligeholdelse og renovering, og der arbejdet i henholdsvis Horsens, Aarhus og Skanderborg. 

Arbejdsdagen starter kl. 07.00, og er en fuldtidstilling på 37 timer med henblik på en fast stilling. 

 

Vi forventer følgende af dig:

- du er faglært maler 

- du er kvalitetsbevidst 

- du kan arbejde selvstændigt 

 

Virksomheden tilbyder: 

- et godt arbejdsmiljø 

- fastansættelse

- dygtige kollegaer 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen "maler Skanderborg" 

For yderligere spørgsmål, kan vi kontaktes på 70223311

For en virksomhed, beliggende ved Skanderborg, søger vi lige nu en dygtig malersvend til indendørs arbejde. Jobbet indebærer nybyg, vedligeholdelse og renovering, og der arbejdet i henholdsvis Horsens, Aarhus og Skanderborg. Arbejdsdagen starter kl. 07.00, og er en fuldtidstilling på 37 timer med henblik på en fast stilling. Vi forventer følgende af dig: - du er faglært maler - du er kvalitetsbevidst - du kan arbejde selvstændigt Virksomheden tilbyder: - et godt arbejdsmiljø - fastansættelse - dygtige kollegaer Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen maler Skanderborg For yderligere spørgsmål, kan vi kontaktes på 7022331111jobnet87170b9c100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-31T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandOdder3602027Work4all ApS11Avej 18660SkanderborgDKDanmark0
midt@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent818693JobNet5040296504029610005-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87170b9chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=87170b9chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87170b9c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87170b9c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgMalersvend søges til veletableret virksomhed12008001Dansk3Læse/ tale937467Bygningsmaler28Industri362598836midt@work4all.numidt@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330087629Bygningsmaler til VejleRobot For en virksomhed i Vejle, søger vi en faglært bygningsmaler til indvendig maling af opgange. Stillingen vil være et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt. Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 07.00 16.00 og fredag kl. 07.00 12.00. Vi forventer følgende af dig: - du er mødestabil - du er faglært bygningsmaler - du kan arbejde selvstændigt - du taler dansk - du har kørekort Virksomheden tilbyder: - gode kollegaer med mange års erfaring - mulighed for fastansættelse Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Bygningsmaler, Vejle

For en virksomhed i Vejle, søger vi en faglært bygningsmaler til indvendig maling af opgange. Stillingen vil være et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt.

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 07.00 – 16.00 og fredag kl. 07.00 – 12.00.

Vi forventer følgende af dig:

- du er mødestabil

- du er faglært bygningsmaler

- du kan arbejde selvstændigt

- du taler dansk

- du har kørekort

Virksomheden tilbyder:

- gode kollegaer med mange års erfaring

- mulighed for fastansættelse
 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "Bygningsmaler, Vejle"

Work4all VejleVejle2019-09-10T00:00:002019-11-05T00:00:00
3300853562 dygtige malere søges hurtigst muligtRobot Vi søger 2 dygtige malere hurtigst mulig. Vi laver mange forskellige spændende opgaver. I Egå Malerfirma er vi 5-7 ansatte Vi går op i at lave et flot stykke arbejde, glade kunder og en god arbejdsplads. Har følgende vakt din interesse, så skynd dig og ring eller skriv til Bo

Vi søger 2 dygtige malere hurtigst mulig.

Vi laver mange forskellige spændende opgaver.

I Egå Malerfirma er vi 5-7 ansatte

Vi går op i at lave et flot stykke arbejde, glade kunder og en god arbejdsplads.

Har følgende vakt din interesse, så skynd dig og ring eller skriv til Bo

 

EGÅ MALERFIRMA ApSSkødstrup2019-09-06T00:00:002019-10-30T00:00:00
330081827Professionel maler søges til HorsensRobot Har du god erfaring fra malerfaget, og søger du nye udfordringer inden for branchen? Er du god til detaljeorienteret arbejde, og har du ikke noget imod at yde dét ekstra? Så kan du med fordele læse mere om en spændende mulighed som vikar i Horsens, lige her! Vi er et mindre firma, som har eksisteret siden 1977. Alle år er virksomheden blevet i familien, hvilket blandt andet ligger til grund for, at vi har mange trofaste kunder, som henvender sig til os, når de har brug for hjælp til deres malerarbejde. Grundet øget travlhed og ekstra opgaver har vi brug for en skarp maler til at træde til i et vikariat hos os. Der er opstart hurtigst muligt og tale om minimum 1 måneds arbejde. Der er god mulighed for at få forlænget vikariatet. Vi ser gerne, at du er faglært inden for malerfaget og har omkring 2 års erfaring fra branchen, men mener du, at du er kvalificeret til jobbet på baggrund af andre faktorer, vil vi meget gerne høre fra dig alligevel. Hos os er kvalitet i højsædet, og det betyder, at vi altid er omhyggelige med vores arbejde og forlader stedet pænt opryddet. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, og derfor er vi ikke blege for at hjælpe med at flytte møbler eller hjælpe med rengøring af bolig og inventar, hvis kunden ikke selv kan klare opgaven. Vores mester er selv ude i marken, hvilket skaber en god arbejdsmoral blandt de øvrige medarbejdere. Vi sætter en ære i veludført arbejde og leverer altid til tiden uden at slække på kvaliteten af vores arbejde. Dine arbejdsopgaver vil bestå i... Sprosse vinduer Finish træværk Fraflytterlejligheder Derfor forventer vi at du... Optimalt set er faglært maler og muligvis har kørekort B (ikke et krav) Har arbejdet med sprosse vinduer før, da det er detaljeorienteret arbejde med små vinduer Har god erfaring med malerarbejde og kan arbejde selvstændigt samt effektivt Er kvalitetsbevidst i udførelsen af dit arbejde og serviceminded ude hos kunderne Til gengæld får du... 170 kr. timen for dit arbejde Minimum en måneds vikariat med god mulighed for forlængelse En arbejdsdag i selskab med et professionelt hold med godt humør Varierede arbejdsopgaver inden for malerfaget Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Laura Toft. Kontaktoplysninger findes i boksen. Husk at vedhæft reference nr. 125965 Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du god erfaring fra malerfaget, og søger du nye udfordringer inden for branchen? Er du god til detaljeorienteret arbejde, og har du ikke noget imod at yde dét ekstra? Så kan du med fordele læse mere om en spændende mulighed som vikar i Horsens, lige her!

Vi er et mindre firma, som har eksisteret siden 1977. Alle år er virksomheden blevet i familien, hvilket blandt andet ligger til grund for, at vi har mange trofaste kunder, som henvender sig til os, når de har brug for hjælp til deres malerarbejde. 

Grundet øget travlhed og ekstra opgaver har vi brug for en skarp maler til at træde til i et vikariat hos os. Der er opstart hurtigst muligt og tale om minimum 1 måneds arbejde. Der er god mulighed for at få forlænget vikariatet. Vi ser gerne, at du er faglært inden for malerfaget og har omkring 2 års erfaring fra branchen, men mener du, at du er kvalificeret til jobbet på baggrund af andre faktorer, vil vi meget gerne høre fra dig alligevel.

Hos os er kvalitet i højsædet, og det betyder, at vi altid er omhyggelige med vores arbejde og forlader stedet pænt opryddet. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, og derfor er vi ikke blege for at hjælpe med at flytte møbler eller hjælpe med rengøring af bolig og inventar, hvis kunden ikke selv kan klare opgaven.

Vores mester er selv ude i marken, hvilket skaber en god arbejdsmoral blandt de øvrige medarbejdere. Vi sætter en ære i veludført arbejde og leverer altid til tiden uden at slække på kvaliteten af vores arbejde.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i...

 • Sprosse vinduer
 • Finish træværk
 • Fraflytterlejligheder


Derfor forventer vi at du...

 • Optimalt set er faglært maler og muligvis har kørekort B (ikke et krav)
 • Har arbejdet med sprosse vinduer før, da det er detaljeorienteret arbejde med små vinduer
 • Har god erfaring med malerarbejde og kan arbejde selvstændigt samt effektivt
 • Er kvalitetsbevidst i udførelsen af dit arbejde og serviceminded ude hos kunderne


Til gengæld får du...

 • 170 kr./timen for dit arbejde
 • Minimum en måneds vikariat med god mulighed for forlængelse
 • En arbejdsdag i selskab med et professionelt hold med godt humør
 • Varierede arbejdsopgaver inden for malerfaget


Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Laura Toft. Kontaktoplysninger findes i boksen.
Husk at vedhæft reference nr. 125965

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kandidaterne ApSHorsens2019-09-02T00:00:002019-10-24T00:00:00
330079573Malersvende søgesRobot Vi har forrygende travlt og søger derfor flere udlærte og dygtige malersvende. Vi udfører alle typer opgaver. både ude og indvendigt. Nybyg renovering og flyttelejligheder mv. Kontakt os på maf@maf-silkeborg.dk eller på tlf: 86803088

Vi har forrygende travlt og søger derfor flere udlærte og dygtige malersvende.

Vi udfører alle typer opgaver. både ude og indvendigt. Nybyg/renovering og flyttelejligheder mv.

Kontakt os på maf@maf-silkeborg.dk eller på tlf: 86803088

MALERNES ANDELS-FORRETNINGSilkeborg2019-08-28T00:00:002019-10-21T00:00:00
330078521Malere søges til Aarhus-området!Robot Vi søger på vegne af kunde dygtige malere til Aarhus-området! Vi forventer: Er uddannet maler Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på tlf.: 25 79 00 22 hverdage mellem kl. 8-16 eller send cv til cv@connectionvikar.dk

Vi søger på vegne af kunde dygtige malere til Aarhus-området!

Vi forventer:

 • Er uddannet maler

 • Har gode samarbejdsevner

 • Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed

 • Kan arbejde selvstændigt

 • At du er fleksibel

 

For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på tlf.: 25 79 00 22 hverdage mellem kl. 8-16

eller

send cv til cv@connectionvikar.dk

CONNECTION VIKAR ApSAarhus C2019-08-26T00:00:002019-10-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Bygningsmaler til Vejle

Work4all Vejle

Vejle
For en virksomhed i Vejle, søger vi en faglært bygningsmaler til indvendig maling af opgange. Stillingen vil være et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt. Arbejdstiden er mandag til torsda...
Indrykket:10. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019

2 dygtige malere søges hurtigst muligt

EGÅ MALERFIRMA ApS

Skødstrup
Vi søger 2 dygtige malere hurtigst mulig. Vi laver mange forskellige spændende opgaver. I Egå Malerfirma er vi 5-7 ansatte Vi går op i at lave et flot stykke arbejde, glade kunder og en god arbejdsplads. Har følgende vakt din interesse, så skynd dig...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Professionel maler søges til Horsens

Kandidaterne ApS

Horsens
Har du god erfaring fra malerfaget, og søger du nye udfordringer inden for branchen? Er du god til detaljeorienteret arbejde, og har du ikke noget imod at yde dét ekstra? Så kan du med fordele læse mere om en spændende mulighed som vikar i Horsens, ...
Indrykket:2. september 2019
Udløbsdato:24. oktober 2019

Malersvende søges

MALERNES ANDELS-FORRETNING

Silkeborg
Vi har forrygende travlt og søger derfor flere udlærte og dygtige malersvende. Vi udfører alle typer opgaver. både ude og indvendigt. Nybyg renovering og flyttelejligheder mv. Kontakt os på maf@maf-silkeborg.dk eller på tlf: 86803088
Indrykket:28. august 2019
Udløbsdato:21. oktober 2019

Malere søges til Aarhus-området!

CONNECTION VIKAR ApS

Aarhus C
Vi søger på vegne af kunde dygtige malere til Aarhus-området! Vi forventer: Er uddannet maler Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel For mere information kontakt kon...
Indrykket:26. august 2019
Udløbsdato:21. oktober 2019