Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Malmbergs søger førstemand til vores nye butik i Århus

Vi er
Malmbergs er en af nordens ledende grossistvirksomheder inden for elmarkedet, med 32 butikker i 5 lande og med en omsætning på mere en halv milliard kr. Vores succes skyldes kompromisløs kundeservice, en hel verden af egenproducerede produkter og at vi fjerner dyre mellemled og sælger direkte fra egne butikker. I Danmark har vi foreløbigt to butikker, som begge er placeret i hovedstaden og nu udvider vi med en tredje butik i Århus.

Har du lyst og evner til at drive den nye butik i det daglige?

Om jobbet
Jobbet vil gøre dig til leder af et lille team med ansvar for den daglige drift med alt hvad det indebærer: At holde butikken åbent, at servicere kunderne, at trimme lageret, så det matcher kundernes behov, at bestille nye varer og komme med indspark til nye produkter, lave aktiviteter og kampagneevents i butikken og meget, meget mere.

Vi tilbyder
I Danmark er Malmbergs forsat en mindre virksomhed og vi tilbyder derfor et tæt kollegialt fællesskab med de ansatte i hovedstaden. Vi har det sjovt - både med hinanden og med vores kunder. Sammen fejrer vi succeserne og alle hjælper alle. Er man først ansat i Malmbergs, bliver man som regel i virksomheden i rigtig mange år.

Vi tilbyder dig Danmarks flotteste elgrossist-butik og vi hjælper dig med at få butikken godt i gang. Vi ansætter også 2 butiksassistenter og en salgsingeniør. Jeres team skal sammen sparke gang i forretningen og drive vores ambition om at gøre Malmbergs produkter mere kendte og tilgængelige vest for Storebælt. Derfor har det høj prioritet at I bliver rystet sammen og kan fungere selvstændigt i hverdagen. Oplæring sker fortrinsvis på hovedkontoret og i de to eksisterende butikker. Derfor vil der den første måned være en del rejser til København.

Ved hurtig ansættelse kan du selv være med til at indrette butikken. Derudover tilbyder vi dig en mulighed for at udleve drømmen om et selvstændigt job, hvor du refererer direkte til landechefen, med frihed under ansvar og mulighed for at gøre karriere i en virksomhed i vækst og med store ambitioner.

Vi søger
Vi søger en kollega, som er mødestabil, der kan skabe succes, har drivkraft og ambitioner, som både kan lede andre og samtidig tage ligeværdig del i alt det praktiske.
Den vi søger er dig som godt kunne tænke sig at drive butik i tæt samarbejde med gode kollegaer. Du er god til at servicere kunder med dit gode humør og viden om el-produkter. Måske har du erfaring med i bagagen fra arbejde hos el-grossist eller du er elektriker / overmontør som har lyst til nye udfordringer. Du må gerne have kendskab til lagerstyring og PC. Har du ikke truckcertifikat, så får du det af os.

Spørgsmål til jobbet besvares af direktør Claus Borghegn på tlf. 20 45 17 20.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning" nedenfor.

Ansøgningsfrist: 14. juni 2020.
- Ansøgninger gennemgås løbende og fristen ophører så snart den rigtige kandidat er ansat.

Ansættelse: Snarest.

Se mere på vores ansøgersite: https://malmbergs.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.