Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Malmbergs søger salgsassistent til vores butik i Århus

Vi er
Malmbergs er en af nordens ledende grossistvirksomheder inden for elmarkedet, med 36 butikker i 5 lande og med en omsætning på mere en halv milliard kr. Vores succes skyldes kompromisløs kundeservice, en hel verden af Malmbergs egne produkter og at vi fjerner dyre mellemled og sælger direkte fra egne butikker. I Danmark har vi foreløbigt tre butikker, en i Århus og to i København.

Om jobbet
Sammen med butikkens førstemand har du ansvar for butikkens daglige drift. Det betyder at du åbner og lukker butikken til tiden, du betjener og vejleder kunderne, du pakker varer ud og lægger varer i systemet. Du trimmer butikken, rydder op på hylderne og laver leverandør-events og står for kampagne - og marketingstiltag og alle kreative indspark, som du og butikkens førstemand finder på, for at gøre butikken til en succes.

Vi tilbyder
I Danmark er Malmbergs forsat en mindre virksomhed og vi tilbyder derfor et tæt kollegialt fællesskab med vores øvrige ansatte. Vi har det sjovt - både med hinanden og med vores kunder. Er man først ansat i Malmbergs, så bliver man som regel i virksomheden i rigtig mange år.

Vi tilbyder dig et job i Danmarks flotteste elgrossist-butik. Der vil den første måned være en del oplæring i vores forskellige afdelinger. Vi tilbyder dig et job med frihed under ansvar, og mulighed for at gøre karriere i en virksomhed i god vækst og med store ambitioner.

Vi søger
Vi søger en kollega, som er mødestabil, har drivkraft og ambitioner, som forstår hvilke produkter en elektriker skal bruge i sin hverdag og kan vejlede om nye produkter og tage imod særlige ønsker fra kunderne. Vi søger en kollega som går 100% op i service og kunderelationer og som kan indgå i et tæt, dynamisk samarbejde med butikkens førstemand og vores salgsingeniører.

Den vi søger kommer måske fra lignende stilling eller er elektriker eller en person, som har viden om el-produkter, og som har erfaring med at drive butik og kendskab til lagerstyring og PC. Har du ikke truckcertifikat, så får du det af os.

Spørgsmål til jobbet besvares af direktør Claus Borghegn på tlf. 20 45 17 20.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning" nedenfor.

Ansøgningsfrist: 25. september 2020.
- Ansøgninger gennemgås løbende og fristen ophører så snart den rigtige kandidat er ansat.

Ansættelse: Snarest

Se mere på vores ansøgersite: https://malmbergs.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.