Mangler du et sommerferiejob? Bliv afløser indenfor rengøring hos ISS

Sommeren venter lige om hjørnet, og derfor søger vi i ISS netop nu dygtige og fleksible sommerferieafløsere til rengøringsopgaver i Randers, Aarhus og Hobro.

Som sommerferieafløser har vi brug for din hjælp til og med uge 33 til at sikre pæne og rene faciliteter på kontorer og hospitaler hos vores kunder i Jylland. Dine arbejdsopgaver vil på kontorer blandt andet bestå af rengøring af kontorarealer og toiletter, støvsugning samt gulvvask – og på hospitaler vil de bestå af rengøring af værelser og toiletter. Din vigtigste opgave er at sikre, at kundens faciliteter til enhver tid fremstår rene og soignerede, så vores kunder er glade og tilfredse.

Som afløser får du et arbejde med varierende arbejdstider, men typisk vil arbejdstiden ligge enten i tidsrummet morgen/formiddag fra kl. 5.00 eller eftermiddag/aften fra kl. 16.00. Din nærmere arbejdstid aftales nærmere. Vi søger både medarbejdere til deltid og fuldtid i en tidsbegrænset periode til og med uge 33.

Du vil blive ansat som afløser og vil derfor skulle kunne træde til, hvis vores faste kollegaer holder ferie eller rammes af sygdom. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og mødestabil, og at du har lyst til at hjælpe os med at nå vores fælles mål som team.

Vil du være en del af holdet?
Vi tilbyder en stilling, hvor engagement, fleksibilitet og kvalitet vægtes højt i teamet. Jobbet er for dig, der sætter en ære i at yde en god service. Derudover matcher den rette kandidat på følgende:

  • Detaljeorientereret, grundig og mødestabil
  • Taler og forstår dansk
  • Har egen bil til rådighed – dette er en fordel, men ikke et krav
  • Har erfaring med rengøring fra tidligere stillinger – dette er ikke et krav, da vi sørger for at give dig en grundig instruktion og oplæring i vores rutiner
I ISS lever vi af den service, som du og dine kollegaer leverer til vores kunder. I danner derfor sammen kernen i vores forretning, og det er vigtigt for os, at du er glad for at gå på arbejde, og at arbejdsmiljøet er i orden. Vi tror på, at forskellighed er et stort plus, og derfor er vores teams mangfoldige, og vi arbejder sammen med respekt for hinandens forskelligheder.

Vi tilbyder dig
I ISS følger vi selvfølgelig overenskomst, så du altid får den rigtige løn for dit arbejde. Samtidig sørger vi for, at du har godt og ergonomisk udstyr, så du belaster din krop mindst muligt.

Ansøgning
Send din ansøgning med et vedlagt CV via nedenstående link senest d. 13. juli. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst: Søs Anita Hundborg på tlf. 25 42 33 02.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.