Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mariagerfjord Gymnasium søger en studieadministrativ medarbejder

Mariagerfjord Gymnasium søger en studieadministrativ medarbejder, gerne med en relevant akademisk baggrund.

Du bliver en vigtig del af dagligdagen på en skole med ca. 725 elever og 100 ansatte. Stillingen indgår i gymnasiets administration, som med dig vil bestå af 10 medarbejdere. Arbejdet foregår i høj grad på tværs af organisationen med ansvar for egne ansvarsopgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for skemalægning og -ændringer, modulregnskab, elevadministration og skriftlig eksamen, men du vil også skulle påtage dig andre administrative arbejdsopgaver på lige fod med administrationens øvrige medarbejdere.

Du skal selvstændigt varetage arbejdsopgaver ud fra vejledninger og gældende retningslinjer og være bevidst om, at du som tovholder på egne opgaver sikrer en ansvarlig løsning af samme. Du skal kunne tænke og arbejde logisk og systematisk og være en engageret, åben og fleksibel person, der kan indgå i en travl hverdag med megen personkontakt og mange omprioriteringer af arbejdsopgaver. Der vil derfor ved ansættelsen blive lagt vægt på både faglige og personlige kompetencer.

Stillingen er normeret til 37 timer pr. uge. Ansættelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til kontorleder Githa Ankerstjerne på telefon 96 529 105.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her