MARKEDS- OG PROJEKTCHEF TIL BYGGERI AARHUS

Vil du være med til at gøre en forskel i byggebranchen? Kan du lede komplekse projekter? Og er du god til at styre en markedsorganisation, og klar på at indgå i et tæt samarbejde med vores førende kunder? Så kan dette være det næste trin i din karriere.

BLIV EN DEL AF VORES BYGGERI OG INDUSTRI AFDELING I AARHUS

I Danmark bliver du en del af COWIs division for Byggeri og Industri. COWIs Byggeri og Industri division er den største i Danmark med ca. 550 dygtige eksperter. Vi rådgiver om alle typer byggeri og alle aspekter af byggeprocessen. Vi har en helhedsorienteret tilgang til projekter, og fokuserer på funktion, værdi, bygningsteknologi, energioptimering og bæredygtige løsninger.

EN STILLING, HVOR DINE LEDELSESKOMPETENCER GØR EN FORSKEL

I denne stilling vil du være en del af ledergruppen og arbejde tæt sammen med resten af markedsorganisationen, samt en række projektledere og specialister. Din fornemste opgave på holdet vil være at kunne navigere i og prioritere opgaver på et strategisk niveau i et dynamisk arbejdsmiljø, samt at være omstillingsparat i håndteringen af de ændringer som følger heraf.

I dit daglige arbejde vil du:

 • Koordinere og/eller udarbejde prækvalifikationer, tilbud og kontrakter
 • Sikre kundetilfredshed, tilstrækkelig pipeline og ordrebog jf. årlige målsætninger
 • Lede komplekse projekter, heraf kontrakt-, risiko- og kvalitetsstyring for at opnå win-win resultater
 • Styre "key accounts" i afdelingen og udarbejde kundeplaner
 • Stå for forretningsudvikling af ydelser i samarbejde med ledergruppen og porteføljeorganisationen.
 • COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

  Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller, som kan arbejde systematisk med opgaver, og som samtidig bevarer overblikket som led i en kollektiv og effektiv arbejdsproces. Vi søger således en proaktiv profil med evnen til at skabe gode samarbejder internt såvel som eksternt, og som er opsat på at løfte COWI til at blive en større spiller i region Midtjylland. En forudsætning for succes i rollen er, din høje integritet og evne til at forfølge komplekse problemstillinger samt din grundige og serviceorienterede tilgang i udformningsprocesserne.

  Derudover har du:

 • Uddannelsesbaggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende, eventuelt suppleret med en projektleder uddannelse
 • Mindst ti års erfaring fra byggebranchen og med succesfuld styring af tilbud og projekter
 • En synlig og motiverende ledelsesstil, og som person er du kendetegnet ved et stærkt drive og en løsningsorienteret tilgang til problemstillinger
 • Evne for at samarbejde på tværs af en organisation og tilgår opgaver med udgangspunkt i dialog, respekt og en nysgerrighed der danner grobund for videndeling
 • Gode kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt
 • Derudover er det vigtigt, at du brænder for at motivere og udvikle en markedsorganisation, da forudsætningen for succes er teamet som en helhed
 • DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

  Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

  HAR DU SPØRGSMÅL?

  Kontakt David C. Albert, Vice President i Byggeri, Region Midtjylland på tlf. +45 56 40 71 80.

  SÅDAN ANSØGER DU

  Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

  LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

  COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Andre job der matcher din søgning

  Projektchef til A1 Consult i Randers

  JKS A/S

  Randers C
  Havnebygger, vandbygger og geotekniker på et stærkt fagligt hold? Hos A1 Consult får du muligheden for at være med på et af rådgiverbranchens mest kompetente teams inden for havne, vandbygning og geoteknik. Om os: A1 Consult bliver, i kraft af vores...
  Indrykket:26. januar 2021

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Andre job der matcher din søgning

  Projektchef til A1 Consult i Randers

  JKS A/S

  Randers C
  Havnebygger, vandbygger og geotekniker på et stærkt fagligt hold? Hos A1 Consult får du muligheden for at være med på et af rådgiverbranchens mest kompetente teams inden for havne, vandbygning og geoteknik. Om os: A1 Consult bliver, i kraft af vores...
  Indrykket:26. januar 2021