Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Markedsansvarlig for Polen

Markedsansvarlig for Polen

 

Har du erfaring med at arbejde i Polen? Har du masser af gå-på-mod og evnerne til at arbejde både selvstændigt og i teams? Så er du måske den vi søger!

 

ACEA Capital A/S arbejder med både inkasso og lånefinansiering i Danmark og Sverige. Vi står nu overfor at udvide til Polen, og vi søger derfor efter den medarbejder, der kan hjælpe os bedst muligt i gang. Er du den medarbejder?

 

Vi forventer, at du både kan stå som hovedansvarlig for opstarten i Polen, og at du samtidig er den oplagte kandidat til drive vores polske afdeling videre.

 

Vi forventer derfor at du er:

 

  • Udadvendt
  • Dynamisk
  • Målrettet
  • Engageret
  • Arbejder godt selvstændigt
  • Læser, skriver og taler polsk flydende

 

Vi kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads i hurtig udvikling. Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor vi samarbejder om at finde løsninger, på de udfordringer vi støder på. Vi vægter samarbejder og socialt sammenhold højt, og vi ser vores kolleger som en del af vores familie.

 

Kan du se dig selv i ovenstående? Så send en motiveret ansøgning på dansk til Christian Hornskov på ch@repayfinance.com.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

ADMINISTRATOR TIL MERIDIANO TEATRET (genopslag)

MERIDIANO TEATRET

Gentofte
Meridiano Teatret søger en engageret administrator, som har lyst til at arbejde i et teater med mange forskelligartede kunstneriske aktiviteter, indgå i et tæt samarbejde med teatrets ledelse og være med til at nytænke strukturen og skabe nye målsæt...
Indrykket:14. juni 2018
Udløbsdato:30. juli 2018

Administrationschef til Værløse-Hareskov Pastorat

VÆRLØSE SOGN

Gladsaxe
Trives du i et miljø, hvor du får mulighed for at bruge dine kompetencer både som leder og som sekretær for to menighedsråds lokale kirkepolitik? Værløse-Hareskov Pastorat søger pr. 1. oktober 2018 en dygtig administrationschef til en fuldtidsstilli...
Indrykket:9. juli 2018
Udløbsdato:14. august 2018