Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Markedsansvarlig for Polen

Markedsansvarlig for Polen

 

Har du erfaring med at arbejde i Polen? Har du masser af gå-på-mod og evnerne til at arbejde både selvstændigt og i teams? Så er du måske den vi søger!

 

ACEA Capital A/S arbejder med både inkasso og lånefinansiering i Danmark og Sverige. Vi står nu overfor at udvide til Polen, og vi søger derfor efter den medarbejder, der kan hjælpe os bedst muligt i gang. Er du den medarbejder?

 

Vi forventer, at du både kan stå som hovedansvarlig for opstarten i Polen, og at du samtidig er den oplagte kandidat til drive vores polske afdeling videre.

 

Vi forventer derfor at du er:

 

  • Udadvendt
  • Dynamisk
  • Målrettet
  • Engageret
  • Arbejder godt selvstændigt
  • Læser, skriver og taler polsk flydende

 

Vi kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads i hurtig udvikling. Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor vi samarbejder om at finde løsninger, på de udfordringer vi støder på. Vi vægter samarbejder og socialt sammenhold højt, og vi ser vores kolleger som en del af vores familie.

 

Kan du se dig selv i ovenstående? Så send en motiveret ansøgning på dansk til Christian Hornskov på ch@repayfinance.com.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Administrativ ansvarlig til home Valby & Vanløse

home Valby

Vi har travlt og søger derfor en administrativ ansvarlig til vores tre forretninger i Valby og Vanløse. Du vil indgå i vores succesrige team af tre forretninger og vil varetage en vigtig rolle lige under virksomhedens indehavere, hvor du i den travl...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:24. oktober 2018

Kontorchef til Københavns Kommunes Tværgående Analyseenhed

Team Intern Økonomi og Indkøb og Sekretærteamet

København
Vil du stå i spidsen for at gøre den Tværgående Analysehed til et af Danmarks førende analysemiljøer med fokus på registerbaserede analyser og makropolitiske indsigter? Så læs med her. Om den Tværgående Analyseenhed Den Tværgående Analyseenhed skal ...
Indrykket:21. september 2018
Udløbsdato:10. oktober 2018