Markedsdirektør, Marine and Foundation Engineering

Vil du være med til at lede en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder? Er du god til at omdanne ideer til koncepter sammen med kunder? Så er dette din chance for at arbejde på nogle af verdens mest komplekse projekter inden for marin infrastrukturs foranderlige verden, og blive en del af vores voksende, globale hold af engagerede ingeniører.

I kombinerer vi global tilstedeværelse med lokalt kendskab for at tilbyde vores kunder innovative og bæredygtige løsninger på komplekse udfordringer inden for marine anlæg, transport, energi, miljø, vand, industri, byggeri og planlægning. Sammen med vores 7.200 engagerede specialister flytter vi grænserne for ingeniørteknik verden over. Mennesker er vores forretning, og du vil spille en vigtig rolle i at definere, opbygge og udvikle dette fokus. Som følge af en øget opgavemængde og udviklingen inden for den marine sektor søger vi nu en senior markedschef til at styre vores marine portefølje.

STÆRK MARKEDSCHEF MED BAGGRUND I DEN MARINE SEKTOR

Du har en kandidatgrad eller lignende og mere end 15 års erfaring fra det marine område. Derudover har du mellem otte og ti års erfaring med forretningsudvikling fra enten rådgivningsbranchen eller den marine branche. Du er kundefokuseret og er teknisk velfunderet i det marine område takket være din baggrund inden for geoteknik, konstruktion eller hydraulik. Du har også erfaring med entreprenør- og bygherreudbud.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Som markedschef vil du have en central rolle i vores samlede marine portefølje i et stærkt team med to andre porteføljeledere samt have det direkte ansvar for vores marine portefølje i Skandinavien. Du vil være projektleder for en mindre række marine opgaver og/eller projektchef for større opgaver.

Sammen med vores afdelingsleder vil du udvikle, implementere og udføre de overordnede markedsstrategier. Du vil sidde i førersædet og være vores frontfigur i det Skandinaviske marked og ved kunderne, hvor du forfølger og udvikler mulighederne. Du vil være ansvarlig for at udvikle og vedligeholde partnerskaber og alliancer. Du vil blive en del af vores forretningsudviklingsteam sammen med vores lederteam. Du vil få mulighed for at blive en del af divisionens ’market board’ og repræsentere vores ydelser inden for marine konstruktioner og klimatilpasning.

FORRETNINGSUDVIKLINGSPROFIL, DER KAN LEDE VED FRONTLINJEN

Din erfaring med forretningsudvikling afspejles i den måde, du interagerer med kunder og kolleger. Du har et indbygget drive, og du får energi og motiveres af at interagere med kunder og forfølge muligheder. Du fremmer holdånd i det fælles arbejde med at indfri forretningsmålene for den marine portefølje.

Du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

 • Du er udadvendt, engageret og ambitiøs.
 • Du er god til at omdanne ideer til koncepter sammen med kunder.
 • Du er god til at gribe nye muligheder.
 • Du er vedholdende og forfølger aftalte mål.
 • Du er strategisk og forstår forretningens mål.
 • Du har stærke kommunikationsevner og er god til at opbygge relationer.
 • Du taler dansk/andet skandinavisk sprog.

 • HAR DU SPØRGSMÅL?

  Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakteBrian Foged, Vice President, Email: BFO@cowi.com

  SÅDAN ANSØGER DU
  Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest 15. marts 2021.

  LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
  COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.