Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Markedsudvikler

Brænder du for at arbejde med nye forbindelser, analyse og lovgivning? Forstår du at opbygge og fastholde relationer? Og vil du være med til at udvikle vores danske rekrutterings virksomhed?

Hos Bixter Work Danmark rekrutterer vi landbrugs praktikanter fra hele verden, i et tæt samarbejde med markedets aktører og de ansvarlige myndigheder. Du bliver tilknyttet afdelingen for strategisk udvikling, hvor vi arbejder på at skabe samarbajdsaftale med landbrugs universiteter i hele verden. Vi har desuden også kontakten til arbejdsgivere uden for Danmark. 

Du skal være god til at lave markeds analyser og kunne sammensætte en udviklings strategi for nye markeder.

Du skal være dygtig til at skabe et stærkt samarbejde med uddannelses institutioner i forskellige lande, med respekt for kulturer, baggrunde, religion og lovgivning. 

Det bliver dit job at udarbejde en database af landmænd fra Tyskland, Norge, Sverien, Belgien og andre Europæiske lande.

Din nye arbejdsplads bliver vores hovedkort i 6091 Bjert, lidt uden for Kolding. Lækre moderne lokaler med udsigt over fjorden.

 

Markedsudvikling i tæt samarbejde med myndigheder og markedsaktører

Som markedsudvikler får du en nøglerolle i Bixters Work Danmarks brand udvikling. Du kommer til at arbejde med både arbejdsgivers og arbejdstagers forskellige lande.

Det betyder, at du bliver en af spydspidserne for Bixter’s samarbejde med uddannelsesinstitutioner i de lande, hvor vores landbrugspraktikanter kommer fra.  Du er bindeleddet mellem landbrugsorganisationer, europæiske arbejdsgivere, internationale arbejdstagere og Bixter Work Danmark. Du bruger dit personlige drive, interesse for lovgivning og din evne til problemløsning, til at sikre størst mulig vækst af eksterne samerbejdspartnere.  Glæd dig til et job, hvor du sammen med dygtige kolleger, er med til at udvide rammerne og realisere nye mål inden for rekruttering af bl.a. praktikanter til dansk landbrug.

 

Markedsudvikler med handlekraft og personligt drive 

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra rekruttering, som konsulent, telefonsælger eller en styrelse, hvor du har arbejdet internationalt med at opbygge nye relationer. 

Du skal være god til lovgivning og analyser eller have interesse og flair for at lære. Dine analytiske egenskaber og markedsforståelse betyder, at du hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger, samtidig med at du tager ansvar og selvstændigt kan drive processer med mange partnere.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du brænder for at skabe imponerende resultater, kan tænke ud af boksen, eksekvere og komme i mål. Da et tæt og udbytterigt samarbejde med vores interessenter og myndigheder er afgørende, er det vigtigt, at du er kommunikativ stærk, har gennemslagskraft og forhandlingsevner, men også at du har den tålmodighed, der skal til for at opnå de bedst mulige løsninger.

Du skal være god til dansk, tysk og engelsk.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv, eksamensbevis og andre relevante bilag via linket ”Markeds udvikler” til nj@bixter.com, så vi har den senest 1 juli 2020.  Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Nataliya Jørgensen på telefon 27 11 78 64. Du kan læse mere om Bixter.work på www.Bixter.work og www.Bixter.com. Du kan også finde os på Facebook under Bixter Work Danmark


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.