Marketing Manager


Er du ”best-in-class” indenfor Marketing og ønsker du at udfolde dine visioner og evner i en innovativ og vækstorienteret koncern, hvor samarbejde er nøglen til succes?

Til en nyoprettet stilling hos DK Company søger vi en visionær og ambitiøs Marketing Manager til at drive udviklingen på de 3 ekspansive brands CULTURE, EDUCE og KAFFE.

I tæt samarbejde med dedikerede kolleger i marketing og salg samt eksterne samarbejdspartnere får du ansvaret for marketingstrategien, ligesom du efterfølgende sørger for eksekveringen af denne sammen med teamet. Du vil blive udfordret fagligt og ledelsesmæssigt i takt med væksten på de 3 brands og du får muligheden for at præge din egen hverdag og væksten i organisationen.

Du får det ledelsesmæssige ansvar for dygtige og erfarne medarbejdere, som bliver tætte sparringspartnere i dit arbejde med at udvikle en markedsføringstrategi og –platform. DK Company har stor fokus på online-udviklingen og det er derfor essentielt, at du har stærke faglige kompetencer indenfor online-strategi og salg.

Væsentlige ansvarsområder:

 • Din primære opgave bliver at understøtte og videreudvikle et stærkt DNA på de 3 selvstændige brands
 • Kampagneudvikling og online-eksekvering
 • Udvikling af den fremtidige marketingplatform – bl.a. SoMe, B2B, B2C kommunikation
 • Via medier og netværk at skabe opmærksomhed omkring CULTURE, EDUCE og KAFFE
 • Planlægning / fremlæggelse af marketingstrategi
 • Planlægning af messer og events
 • Møder med leverandører og samarbejdspartnere
 • Foto / katalog / tryksager
 • Budgetansvar
 • Aktiv deltagelse i udførslen af de daglige opgaver i marketingafdelingen.

 • Din profil:
 • Du har stor erfaring med e-commerce, branding, kommunikations- og marketingstrategier
 • Du er en stærk kommunikator mundtligt og skriftligt – både på dansk og engelsk
 • Du trives i en udadvendt rolle, elsker ansvar, mange bolde i luften og stramme tidsplaner
 • Du arbejder dedikeret, struktureret og resultatorienteret
 • Du har en relevant kommerciel uddannelse samt 3-5 års erfaring som marketingchef, brand manager e.l. fra branchen

 • Virksomheden tilbyder dig at blive en del af en dynamisk og innovativ virksomhed med et stort engagement og kompetente kolleger der, som du selv, er teamplayers med en positiv tilgang. De tilbyder endvidere gode forhold, kantineordning, sundhedsforsikring, velfungerende og aktiv personaleforening samt gode muligheder for personlig udvikling. Arbejdsstedet er på lokationen i Ikast.

  DK Company koncernen er en dynamisk og vækstorienteret international koncern med passionerede medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel. Mulighederne er store i en koncern med 20 brands, 14.000 engroskunder, 200 helt og delvist ejede detailbutikker samt e-handels platform. Den årlige omsætning er 2.5 mia. kr. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Belgien, Tyskland, UK, Schweiz, Spanien, Canada, Kina samt repræsentation i Tyrkiet og Bangladesh. Se mere om DK Company A/S på: www.dkcompany.com

  Send din ansøgning til pro&co allerede i dag via knappen ”Søg stillingen”.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:3. januar 2018
  Udløbsdato:28. februar 2018

  Chief Experience Officer

  NEETS A/S

  Du bliver en vigtig kollega i Neets vækststrategi. Her vil vi i endnu højeregrad end tidligere være tæt på kunderne, og kunne tilbyde det markederne harbrug for og vil have, både lokalt og globalt. Du får ansvaret for at: - Udvikle og implementere v...
  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:22. januar 2018

  Global Campaign Manager

  LEGO SYSTEM A/S

  Help us engage shoppers and consumers through global integrated marketing campaigns. In this role, you help us improve the experience of LEGO® fans in our shops. And you will get an important role in defining our retail strategy in collaboration wit...
  Indrykket:12. januar 2018
  Udløbsdato:25. januar 2018

  Associate Marketing Manager

  LEGO SYSTEM A/S

  Join the LEGO Global Product Development team based in Billund and help promoting the LEGO creative building experience. Rich of a solid first experience in marketing and business performance tracking you are looking for new challenges to further de...