Marketing Manager

I Servicepos er vi på en spændende vækstrejse og søger en dygtig marketing manager / specialist, som vil med på rejsen!

Du sidder måske i et bureau i dag, eller har på anden vis, tilegnet dig en masse gode evner og erfaringer inden for online markedsføring, men vil gerne prøve at arbejde på et samlet produkt og brand, som du får stor frihed til at varetage markedsførings-indsatsen for.

Dit primære mål vil være at levere leads til vores sælgere…gerne rigtig mange, og gerne meget hurtigt – derfor er stillingen også for dig, som allerede er skarp til markedsføring, Facebook Ads, Google Ads, SEO, branding osv. osv.
Vi kræver ikke at du er ekspert i alt, men vi har brug for én som kan levere resultater og brænder for at give den gas med markedsføring og branding.

Til gengæld tilbyder vi et job som du får mulighed for at præge meget selv, både ift. at lægge strategien for vores markedsføring og branding, men også omkring udførelse og vækst af hele vores markedsførings-afdeling.

Din jobfunktion:

  • Udarbejdelse af markedsførings- og branding-strategi og initiativer
  • Håndtere og udarbejde Paid Ads, Google PPC, Facebook Ads mm.
  • SEO- og content-strategi, samt opdatering af websites og andre kanaler
  • Andre markedsførings- og branding-opgaver – måske du selv finder på noget sejt?

Dine kvalifikationer:

Foruden gode evner og erfaring inden for ovenstående, så forventer vi, at du taler og skriver dansk, samt mestrer engelsk på højt niveau. Gode kommunikationsevner og et roligt overblik er også vigtigt, da du måske får brug for flere kollegaer til at hjælpe dig med at føre dine strategier ud i livet, i takt med at vi vækster. 

Derudover forventer vi at du generelt brænder for markedsføring, og ikke kan lade være med at følge med i nyeste trends og muligheder, og har en stor lyst til at prøve disse ting af i virkeligheden. Du er ikke i tvivl om at du kan skabe resultater, og ikke bange for at blive målt på disse.

Vi tilbyder: 

Først og fremmest tilbyder vi dig et job i en ung og dynamisk scale-up, hvor der hele tiden sker nye ting.
Du får medansvar for at vækste en fremadstormende virksomhed, hvor vi er gået fra 4 til 12 medarbejdere på bare ét år, og ikke har planer om at sætte tempoet ned.

Samtidig med at vi udvikler vores brand og produkt, har vi det faktisk rigtig sjovt med at gå på arbejde, og går meget op i at skabe nogle spændende rammer med andre gode kollegaer.

God frokostordning, fredagsbar og race-simulator er bare nogle af de ekstra perks vi har på kontoret…

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er en fuldtidsstilling som udgangspunkt.
Lad være med at skrive en hel roman, men send os meget gerne dit cv og et par punkter om hvorfor du er bedre end alle andre, eller kontakt os for mere info om stillingen. 

Yderligere oplysninger / Get more info

Brian Jakobsen

Email: brian@servicepos.com

Søg jobbet / Apply for the job

Send email med CV og motiveret ansøgning til info@servicepos.com

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.