Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Marketing studentermedhjælper i Aarhus

Brænder du for kommunikation, medier og design? Og vil du prøve kræfter med forskellige discipliner inden for kommunikation og marketing? Så har vi studiejobbet til dig!
 
Vi er et digitalt konsulenthus, der søger en studentermedhjælper til vores marketingafdeling.

Spændende udfordringer
Som studentermedhjælp i Verticas marketingafdeling får du lov at arbejde med hele paletten af kommunikation og marketing. Du vil arbejde tæt sammen med vores kommunikations- og marketingkoordinator og online marketing konsulenter.
 
Dine opgaver vil spænde bredt, men du kommer primært til at arbejde med content til vores kanaler, som omfatter vores hjemmeside, blog, videokanal og sociale medier.
 
Du kommer bl.a. til at beskæftige dig med følgende: 

  • Tekstforfatning til vores hjemmeside og sociale medier
  • Optagelse og redigering af videoer
  • Upload af tekst, fotos og video til vores kanaler
  • Opsætning af nyhedsbrev med tekst og fotos
  • Koordinere blogindlæg, video og opslag på sociale medier
  • Sparring omkring nye marketingtiltag
  • Koordinering af igangværende marketingtiltag og events
  • Korrekturlæsning
  • Evt. selv lave billeder/grafik i PhotoShop
  • Overvågning/afrapportering fra Google Analytics
Dine kvalifikationer
 Vi forestiller os, at du læser kommunikation, medievidenskab eller journalistik. Du har flair for at skrive og brænder for online medier. Som person er du udadvendt og smilende, og fagligt er du struktureret og selvkørende.
 
Det er en fordel, hvis du har erfaring med videoredigering, men det er ikke et krav.
 
Din kommende arbejdsplads
Vertica er et digitalt konsulenthus med 85 medarbejdere med kontorer i hjertet af Aarhus og København. Vi laver e-handelsløsninger til nogle af de største og mest spændende virksomheder i Danmark, herunder Coop, Bolia, Rosendahl, VELUX og Scandlines.
 
Vi er en humørfyldt og uformel organisation uden et traditionelt hierarki. Vores virksomhedskultur er i stedet baseret på fælles værdier og gennemsigtighed, og alle har i høj grad mulighed for at påvirke deres egen hverdag.

Vi holde løbende sociale arrangementer, ligesom vores medarbejdere tit tager initiativ til alt fra fodboldkampe og konkurrencer til socialt og fagligt samvær. Flere af disse ting kan du både se og læse om på vores Facebookside.
 
Du kan læse mere på www.vertica.dk
 
Arbejdstid og løn
Arbejdstiden er cirka 8 timer om ugen, og lønnen er 150 kr. i timen.
 
Interesseret?
Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt. Hvis du vil høre mere om jobbet er du meget velkommen til at kigge forbi vores kontor i Latinerkvarteret – eller kontakte vores kommunikations- og marketingkoordinator Kathrine Bundgaard på tlf. 2778 4058.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her