Marketingassistent Varde

Marketingassistent

Interesserer du dig for marketing og kommunikation? Vil du gerne være en del af en spændende international virksomhed, i en branche i vækst og hvor fremtidsperspektiverne er store?

Hos Landal GreenParks Danmark søger vi en marketingassistent til vores salgs- og marketingteam på vores hovedkontor i Varde.  

Landal GreenParks er en stor europæisk ferieparkkæde med 95 parker i ni lande, herunder de syv danske parker; Landal Ebeltoft, Landal Fyrklit, Landal Grønhøj Strand, Landal Middelfart, Landal Rønbjerg, Landal Seawest og Landal Søhøjlandet.

Jobbet

Vi søger en med stort overblik og fokus på teamwork. Du motiveres af at gribe de bolde vi i teamet spiller op og omsætte dem til konkrete opgaver og projekter. Samtidig trives du med rutinemæssige opgaver. Du vil blive involveret i mange forskellige opgaver og projekter, store som små, hvorfor det er vigtigt at du er fleksibel og besidder en bred interesse indenfor marketing og kommunikation.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • At være teamets blæksprutte, koordinere og strukturere vores opgaver og projekter
 • Ansvarlig for kontakten til vores samarbejdspartnere, herunder; visit organisationer, touroperatører og andre tredjeparter
 • Koordinering af marketing indsatser med vores danske ferieparker
 • At sikre et stærkt informationsflow og videns dele på tværs af organisationen
 • Deltage i internationale møder

Personen

Du er positiv, proaktiv og humørfyldt og trives i et arbejdsmiljø med skiftende opgaver og mange interessenter. Du har en relevant uddannelse inden for marketing, administration eller kommunikation samt flere års erfaring fra en lignende stilling.

Derudover kan man sige om dig, at:

 • Du er struktureret
 • Du er en stærk koordinator
 • Du har kendskab til marketing- og kommunikations
 • Du trives i et miljø med mange forskellige arbejdsopgaver
 • Du kan lide at arbejde i et team men også selvstændigt
 • Du er analytisk stærk og formår at konvertere viden til handlingsplaner
 • Du er skarp i skriftlig dansk og god til at læse korrektur
 • Du er stærk i engelsk

Dine muligheder

Du bliver en del af en stor international organisation med gode karrieremuligheder. Du tilbydes et spændende job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen.

Ansøgning

For mere information om stillingen, kontakt venligst Salg og Marketing Manager, Kent Lodberg på: kent.lodberg@landal.com tlf. 30 45 82 88.Vi ønsker at modtage alle ansøgninger online via jobnet.dk.
Vi afholder løbende samtaler og venter gerne på den rette kandidat 

Landal GreenParks er d ledende udbyder inden for forvaltning, administration og leje af ferieparker og driver 95 parker i Holland, Belgien, Tyskland, Danmark, Storbritannien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet og Ungarn, med samlet set 15.000 ferieboliger og 1.350 campingpladser.

Hvert år vælger 2,8 millioner gæster Landal GreenParks, og tilbringer 14 millioner nætter der. 3.000 medarbejdere arbejder i parkerne og på hovedkontorer på udvalgte markeder. En aktiv bæredygtighedspolitik betyder at alle parker har et "Green Key"-certifikat. Landal GreenParks er en del af AWAZE og Plantinum Equity.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.