Marketingkoordinator/-assistent søges til IT-sikkerhedsvirksomhed

TRUSTZONE søger en person, der kan træde til i primært en støttende og organiserende rolle som online marketingmedarbejder.

I jobbet sparer du med vores anden marketingsmedarbejder og bureauerne, vi samarbejder med om initiativer, der iværksættes for at føre vores nye marketingsstrategi ud i livet.

Du får opgaver, der koordinerer og støtter op om vores markedsføring. Desuden får du egne ansvarsområder, hvor du både står for koordinering og implementering. Det kan f.eks. være udarbejdelse af infografikker i samarbejde med vores designer. Det kan være interne kommunikationsopgaver eller publicering, deling og annoncering for artikler på vores hjemmeside, i nyhedsbreve og på sociale medier.

Jobbet er deltids, dvs. du forventes at møde hos TRUSTZONE på Islands Brygge ca. 16 - 24 arbejdstimer pr. uge.

Generelle personlige egenskaber 

Vi har brug for en person, der kan se sig selv i rollen som primært assistent, koordinator, controller og opfølger. Du må være systematisk og detalje-orienteret, dvs. du beholder overblikket – også når du har travlt - og husker at få alle de små detaljer på plads, som ellers bliver til flaskehalse i projektarbejdet.

Hvad angår din metode og overblik, holder du snuden i sporet, laver god og grundig research, før du løser opgaven, men stadig holder du dig opgavens formål for øje. Dvs. du afpasser både dine forberedelser og implementering, så den balancerer med opgavens vigtighed.

I øvrigt kan du lide at blive sat grundigt ind i dine opgaver, men du evner også at tænke selv og improvisere over de opgavebeskrivelser, du får.

Faglige egenskaber (i prioriteret rækkefølge)

Vi har brug for en medarbejder, der har…

 • struktur og ordenssans
 • kendskab til redskaberne, man bruger, når man producerer og publicerer indhold på et website – fra WordPress-platformen til fx billedbehandling i Photoshop
 • gode engelskkundskaber, en naturlig flair for at læse dansk og helst også engelsk korrektur
 • flair for journalistik, storytelling og generelt det skrevne ord
 • gode analytiske evner og god forståelse for tal og statistik

Nice to have er erfaring med…

 • Google Analytics og andre dataanalyseværktøjer
 • Html og CSS
 • SEO
 • PPC, som Google, facebook og LinedIN Ads
 • E-mail marketing
 • Salesforce

Den ideelle kandidat

Det er naturligvis et plus, hvis du har alle de ønskede faglige kvalifikationer, men hvis du er den rette kandidat, hjælper vi dig gerne med sparring og faglig opkvalificering. Det er i øvrigt mindst lige så vigtigt, at du kan se dig selv i rollen med alt, hvad jobbet indebærer.

… Så har du kvalifikationerne? Kan du se dig selv som vores nye marketingskoordinator? Send os en ansøgning senest d. 24. oktober. Ansættelsen er med virkning fra senest primo januar. Vi indkalder til og afholder samtaler i uge 43.

Job hos os

TRUSTZONE er en IT-sikkerhedsvirksomhed, som hjælper kunder med alt i forbindelse med SSL-certifikater og digital signatur. Vi er en al inklusive service, dvs. vi assisterer både med rådgivning i forhold til køb, installation, fornyelse og anden håndtering af certifikater. Vi har alle typer kunder i porteføljen, men typisk er kernekunden en lidt større virksomhed eller et firma, hvis forretningsmodel indebærer brugen af flere websites.

Dagligdagen hos os bærer præg af en flad organisationsstruktur og en uhøjtidelig omgangstone. Hvis du spiller dig på holdet, får du ansvar og beføjelser, der matcher – vi giver dig gode muligheder for professionel sparring og for at tage del i kurser og events, der kan være med til at udvikle dig professionelt. Læg dertil, at vi i disse år har en målsætning om en akkumuleret vækst på mindst 10 %. Dén skal du være med til at nå. Du skal altså kunne lide at blive udfordret i din arbejdsdag.

Og hov - vent lige!

Vi gør også ret meget ud af firmaarrangementer for hyggen og sammenholdets skyld og så ligger TRUSTZONE smukt på Islands Brygge med 180° udsigt ud over vandet.

Se mere på vores ansøgersite: https://trustzone.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Product Marketing Manager

SYBO ApS

København
We re SYBO ? a mobile game studio in the heart of Copenhagen, striving to craft meaningful experiences that can be enjoyed by everyone no matter what their skill. It takes all kinds of talents to bring this vision to life, and right now we re lookin...
Indrykket:27. september 2018
Udløbsdato:22. november 2018

Brand Marketing Art Director

SYBO ApS

København
We re SYBO ? a mobile game studio in the heart of Copenhagen, striving to craft meaningful experiences that can be enjoyed by everyone no matter what their skill. It takes all kinds of talents to bring this vision to life, and right now we re lookin...
Indrykket:27. september 2018
Udløbsdato:22. november 2018

Senior Director, Immunoassay Marketing

RADIOMETER MEDICAL ApS

København
Senior Director, Immunoassay Marketing The immunoassay business is one of the biggest growth contributors at Radiometer. The AQT90 FLEX is our immunoassay instrument and represents a business that has continuously grown 20 during the past several ye...
Indrykket:3. oktober 2018
Udløbsdato:22. oktober 2018

Vil du bidrage til at skabe en dynamisk Øresundsregion?

Øresundsbron

Ledelse af marketingafdeling Som markedschef for Øresundsbrons privatsegment sidder du i en central rolle i en virksomhed, hvor du arbejder fokuseret på at positionere broen som den bedste vej til oplevelser og muligheder på den anden side af Øresun...
Indrykket:12. oktober 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018

SaaS Product Marketing Director

SITEIMPROVE A/S

København
Fancy a unique opportunity to play a highly visible role as a Product Marketing Director in an exciting, industry-leading and fast-growing technology company? You got it! As a dynamic Product Marketing leader, you will take part of shaping the maste...
Indrykket:12. oktober 2018
Udløbsdato:7. december 2018