MARKETINGMEDARBEJDER MED FLAIR FOR TEKST OG KUNDER

Brænder du for skarp kommunikation og har grafisk flair? Er du skarp på det digitale? Vil du bidrage til at skabe personlig og organisatorisk udvikling sammen med vores konsulenter - og evner du at gøre det på en struktureret måde, så der er styr på tingene? Så læs videre her.

Peopletools

PeopleTools er navnet på et sæt af erhvervspsykologiske profilværktøjer til rekruttering og udvikling. Vi ejer værktøjerne, som vi vedligeholder og udvikler – ofte i samarbejde med vores mange brugere. Som supplement til profilværktøjet har vi spil, proces- og evalueringsværktøjer, kognitive tests m.m.

PeopleTools er også en konsulentvirksomhed. Vi uddanner og certificerer vores kunder i at anvende profilerne i deres egne processer. Brugerne har oftest en HR-rolle i private eller offentlige organisationer – eller kommer fra en konsulentvirksomhed. Vi rådgiver og sparrer med vores kunder ved implementering og i specifikke opgaver. Vi løser en del konsulentopgaver inden for rekruttering og leder- og teamudvikling med profilerne som det centrale element.

Opgaven

Der er tale om en alsidig stilling med en omskiftelig hverdag. Den primære opgave handler om markedsføring via annoncer, SoME, nyhedsbreve og artikler med et stort fokus på effektivitet, kvalitet og konvertering. I sammenhæng med markedsføringen forventer vi også, at du er en central person i dialogen med kunderne og måske også kan bidrage aktivt i salgsarbejdet. Du får ansvaret for udviklingen af vores digitale platforme, og desuden skal du tage ansvaret for og bidrage til en række projekter omkring det sproglige udviklingsarbejde i vores produkter, som fylder meget og kræver stor nøjagtighed i testsystemer. Der er derudover fordelt en mængde af mere administrative opgaver i teamet, som du også vil få del i.

Din profil

Rent fagligt vil der blive lagt vægt på en stærk kommunikativ faglighed i forhold til både indhold og formidling. Det er et ubetinget krav, at du kan skrive præcist og fejlfrit - med et stærkt fokus på målgruppen. Rent teknisk forventes et godt kendskab til hjemmesider (WordPress), LinkedIn og Facebook. Du skal have erfaring med SEO, Google Analytics og struktureret kommunikation via sociale medier. Det er desuden en fordel, hvis du har grafisk flair, så du også kan pakke kommunikationen ind på en indbydende facon. Har du erfaring indenfor HR- området er det et plus – du skal i hvert fald have interessen.

Du kommer formentlig fra det private erhvervsliv med en stærk forståelse for kunder, salg og forretning. Du har nogen erfaring med lignende opgaver og en relevant kandidat-uddannelse, der matcher stillingens krav.

De personlige egenskaber er vigtige for os. Du skal være dialogsøgende og imødekommende, så kontakten med kunder falder dig naturligt. Samtidig har vi behov for en person, der er ærekær og kan arbejde struktureret med høj hastighed og samtidig fange fejl, inden vores materialer forlader huset.

Teamet og rammerne

Vi er et mindre team på fire medarbejdere, der deler kontorfællesskab med yderligere to konsulenter. I PeopleTools er der en flad struktur, hvor alle bidrager til, at tingene flyder, og ingen er for fine til at kopiere og lave kaffe. Tonen er uformel, og vi har gang i meget både i og udenfor huset, så hverdagen er både varierende og sjov, og vi tilbyder gode og fleksible arbejdsvilkår med store muligheder for at arbejde selvstændigt og lære hver dag. Arbejdsstedet er som udgangspunkt Skanderborg.

Praktisk

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Poul Mouritsen på telefon 23397115/ pkm@mindbiz.dk eller Elisabeth Thordal på 61312588 / et@peopletools.dk.

Vi behandler ansøgninger løbende, og stillingen ønskes besat snarest. Kandidater, der deltager i anden samtale, skal forvente at gennemgå et testforløb.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lead SEO Specialist, E-commerce

TRENDHIM ApS

Hedensted
Vi søger en faglig stærk Lead SEO Specialist hos Trendhim, som får det ledende ansvar for vores 26 markeder, 9 deltidsansatte og vores overordnede strategiske beslutninger. Du kommer til at arbejde med SEO på et meget internationalt niveau, og være ...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Nordisk Trade Marketing Specialist - København

PersonaleBørsen

Aarhus
Er du personen, der vil være med til at udbygge vores position i Nordisk detailhandel? PersonaleBørsen søger for vores kunde Aurora Group A S, en Trade Marketing Specialist, der via kreativitet, id er og erfaring evner at skabe unikke oplevelser for...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Kursusfabrikken søger underviser til online markedsføring i Aarhus -Fuldtid, deltid eller freelance

Kursusfabrikken ApS

Aarhus
Brænder du for online markedsføring? Er du en dygtig formidler? Så er du måske vores nye kollega og underviser. Hos Kursusfabrikken søger vi i øjeblikket undervisere til vores uddannelsesforløb og kurser indenfor online markedsføring, herunder Googl...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Vi skal bruge marketingmedarbejderer til elektronisk fremsendelse af informationsmateriale om vores produkter

TEX OIL COMPANY S.M.B.A.

Aarhus
Vi søger eksterne marketingmedarbejde til fremsendelse af informationsmateriale via email til danske erhvervsvirksomheder. Hvis du har lyst til at prøve noget helt andet og udfordre dig selv, og har du de rigtige kompetencer, så er det dig, vi har b...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

AdWords konsulent søges til Digitalt Bureau

KOMPETENCEKANALEN A/S

Aarhus
Ønsker du at blive udfordret med projektstyring og have ansvaret for din egen kundeportefølge og prioriterer du en langsigtet ansættelse i en virksomhed, som belønner dine evner? KompetenceKanalen søger erfaren og ambitiøs Google AdWords specialist,...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018