Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Marketingpraktikant

Bliv rustet til fremtidens jobmarked med en praktik hos MASCOT

Skal din praktik indeholde kampagner, nyhedsbreve, branding, strategi, målgruppefokus og marketingopgaver i bred forstand? Vil du have daglig sparring med erfarne marketingkoordinatorer og være en del af et flittigt marketingteam, hvor alle er vigtige brikker, og hvor du får prøvet dig selv af i praksis? Vi sikrer, at du kommer hele vejen rundt og oplever forretningsgangene og det daglige liv i en international B2B-virksomhed. Praktikken skræddersyes, så indhold og form passer til din profil og uddannelse.

Vi kan f.eks. tilbyde dig:

 • Erfaring med udarbejdelse af indhold til nyhedsbreve
 • Mulighed for at prøve din viden af i praksis samt indsigt i, hvordan vi arbejder med kampagner på tværs af kanaler, og hvordan vi kommer fra idé til eksekvering
 • Koordinering af indhold og oversættelser til nyhedsbreve - både B2B og B2C
 • Selvstændigt drive mindre marketingprojekter - du får chancen for at udføre en række mindre marketingprojekter, naturligvis med al den støtte, du ønsker fra dine teammedlemmer
 • Overblik over lagerbeholdning af marketingmaterialer og vurdere behov for genbestillinger
 • Diverse administrative opgaver inkl. Dokumentation af procedurer.
 • Et indgående kendskab til procedurer, arbejdsgange og strategier i en større international virksomhed
 • En bred vifte af marketingopgaver til MASCOTs forskellige målgrupper
 • Indflydelse på tilrettelæggelse af dit eget praktikforløb
 • Vejledning og faglig sparring indenfor marketing
 • Betalt frokost fra vores fantastiske kantine hver eneste dag
 • Fantastiske kolleger, der er her for at støtte og guide dig
 • Hvem er du?

 • Du brænder for marketing
 • Du har det godt med at være på, at reagere hurtigt og levere
 • Du har gode sproglige kompetencer (dansk og engelsk flydende – flere sprogkundskaber, især tysk er et plus)
 • Du er udadvendt, har et godt humør og er nem at arbejde sammen med
 • Du er engageret, detaljeorienteret og lægger sjæl i dit arbejde
 • Du er studerende på en marketinguddannelse
 • Du har lyst til at blive en ægte ’mascotter’
 • Bliv en del af en stærk kultur

  MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed.

  Hos os får du en udfordrende praktikstilling i en professionel og målrettet virksomhed med international kontaktflade, hvor du har gode muligheder for selv at præge udviklingen i praktikken. Implementeringsteamet tæller inklusive praktikanten 7 personer, og vi er integreret i en større, international marketingafdeling, hvor vi arbejder med høj aktivitet, initiativ og godt humør.

  MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

  Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

  MASCOT er i september 2018 flyttet ind i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten (det er naturligvis frivilligt, om du ønsker at være del af frokostordningen). Inden og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

  MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

  Hvad gør du nu?

  Skriv eller ring til os og hør nærmere! Arbejdstiden som praktikant er som udgangspunkt 37 timer om ugen, og vi forventer, at du er ansat i 4-6 måneder (afhængig af din uddannelse) med praktikstart efter aftale snarest muligt. Send en motiveret ansøgning, CV, karakterer og gerne eksempler på tekstarbejde med i din ansøgning. Samtaler afholdes løbende.

  Udtalelser fra tidligere praktikanter:
  Stine Skovgaard Sørensen, praktikant andet halvår 2020 (Studie: Professionsbachelor i kommunikation, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole)
  »Det første, der slog mig, da jeg startede hos MASCOT, var den varme velkomst, jeg fik. Selvom huset er stort, er der et enormt nærvær. Marketingafdelingen rummer en ret unik sammensætning af mange forskellige kompetencer. Det er som at have et in-house mediehus, hvor alle bidrager med hver sin faglighed mod samme mål. Som kommunikationspraktikant hos MASCOT har jeg fået plads til at dyrke min egen faglighed og sætte teori fra studiet i spil samtidigt med, jeg har fået en masse sparring og løbende feedback. Jeg har i høj grad haft mulighed for at præge mine egne opgaver, og jeg føler, mine kompetencer bliver værdsat. En af de største erfaringer, jeg har fået fra min praktik, er samspillet i en stor, international virksomhed. Samarbejde foregår ikke kun internt i Pårup, men med sælgere i hele Europa, udviklere i Vietnam og fabrikker i Laos. Det er enormt lærerigt og virkelig sjovt at være en del af kommunikationsafdelingen hos MASCOT.«

  Sofie, praktikant første halvår 2019 (Studie: Professionsbachelor i kommunikation, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole)
  »Som kommunikationspraktikant hos MASCOT får du lov at prøve kræfter med dit fag. Du bliver udfordret inden for en bred palet af kommunikationsopgaver og får god feedback på det, du laver. Samtidig har du stor mulighed for at præge dine arbejdsopgaver i den retning, du ønsker. Hos MASCOT er du ikke bare ’praktikanten’, som laver kaffe, men en vigtig del af kommunikationsteamet. Du kommer til at indgå på lige fod med alle andre i teamet og får lov til at være med på mange forskellige projekter. Sidst men ikke mindst, så bliver du en del af et fantastisk team, som fra allerførste dag får dig til at føle dig som en del af virksomheden. Du har altid nogen at søge hjælp hos og sparre med. Samtidig vægtes det sociale utrolig højt, hvilket også er med til at gøre MASCOT til en god praktikplads. Jeg har været super glad for min praktik, hvor jeg har udviklet mig både personligt og fagligt.«

  Lærke, praktikant andet halvår 2018 (Studie: Corporate Communication, Aarhus Universitet)
  »Som kommunikationspraktikant hos MASCOT er jeg blevet udfordret i en bred vifte af forskellige kommunikationsopgaver og har samtidig oplevet hverdagen i en stor international virksomhed. Hos MASCOT er der frihed under ansvar, og jeg har langt hen ad vejen haft stor indflydelse på, hvordan min arbejdsdag skulle opbygges. Sammen med mine kollegaer har jeg været med til at skabe innovative og spændende kommunikationsmaterialer. I MASCOT er der en unik sammensmeltning af en ung dynamisk tankegang, støttet af mange års erfaring i branchen, og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dygtige kollegaer, der løfter opgaverne sammen.«


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.