Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MASKINARBEJDER

Vi søger for vores kunde i Viborg området to dygtige maskinarbejdere; en til aftenhold og en til nathold.

Der er tale om en moderne maskinfabrik, som er totalleverandør af bla. specialmaskiner og produktionsudstyr. Alle maskinerne er koblet op med CAD og CAM anlæg.

Du skal have kendskab til ENKELSTYKSPRODUKTION samt  OPSTILLING og 5 AKSET CNC bearbejdning.

Vi forestiller os at du tidligere har arbejdet med lignende og kan fremvise reference herpå. Du trives godt i et hektisk arbejdsmiljø med en uformel omganstone. Din historik fortæller os, at du er en solid og effektiv arbejdskraft, som sættter en ære i at aflevere kvalitet. Du overholder dine aftaler med ledelse såvel som kolleger. Et sundt arbejdsmiljø er vigtigt for dig, hvorfor du bidrager til et sådan.

Det er firedags arbejdesuge for både aften & nathold, mandag til torsdag. Løn efter kvalifikationer. Begge er med henblik på en fastansættelse.

Personlige samtaler vil foregå på vores kontor i Viborg. Her vil du blive bedt om at medbringe diverse certifikater samt en ny straffeattest.

Det er et krav at du kan læse, skrive og forstå dansk.

Ansøgninger via mail eller brev kommer IKKE i betragtning.

Du kan også tage et kig på vores hjemmeside under kandidater/ledige stillinger: www.medarbejderne.dk

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Hobro, Hjørring, Holstebro, Aalborg, Herning, Middelfart, Odense, Esbjerg, Aabenraa, Højre Taastrup og Ringsted. Vi har ingen ambition om, at blive danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.