Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinarbejder / Industritekniker søges

Har du erfaring med CNC fræsning, CNC drejning og arbejde med robotter i produktionen – er du måske vor nye medarbejder i bearbejdningsafdelingen

Om stillingen:

Bearbejdningsafdelingen er leverandør til resten af fabrikken af dreje- og fræsedele, hertil søger en dygtig maskinarbejder / industrioperatør.

·     Du har solid erfaring med CNC fræsning, CNC drejning og anvendelse af robotter i produktionen.

·     Du har erfaring med ISO programmering

·     Du kender EDGE CAM,

·     Du er bekendt med FANUC styringer og

·     Det er en fordel hvis du kender noget til Kawasaki robotter

Vi tilbyder:

·     Et spændende og udfordrende job i en virksomhed i vækst

·     Gode kollegaer og en uformel omgangstone

 

Ønsker du flere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Hai Tran på tlf. 7682 1256, du er også velkommen til at sende dit CV til mht@stenhoj.dk

 

STENHØJ GRUPPEN

STENHØJ GRUPPEN er en dansk familieejet virksomhed beliggende i Barrit i Jylland, Danmark. STENHØJ blev grundlagt i 1917 og har i dag udviklet sig til en af verdens førende leverandører af produkter og ydelser til især det automotive eftermarked. 
 
STENHØJ GRUPPEN med hovedsæde i Barrit består i dag af 13 datterselskaber i otte lande. Gruppen beskæftiger 600 medarbejdere, og har eksport til mere end 60 lande på verdensplan. 
 
STENHØJ GRUPPEN er først og fremmest en gruppe mennesker med følelser, idéer og visioner. Med andre ord spiller medarbejderne en stor rolle i virksomheden.  
 
STENHØJ A/S hovedproduktion er 2-og 4 søjlede løftere, sakseløftere og lystestere. Vi har opbygget et team af højt kvalificerede medarbejdere, der besidder det engagement, den kreativitet og den viden, der er nødvendig for at opnå det høje niveau inden for den tekniske ekspertise, som gruppen er kendt for og som til stadighed tilstræbes.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her