Maskinarbejder til Nathold

Til vores kunde i Korsør søger vi en rigtig frisk maskinearbejder til deres aftenog nathold. Hvis du har en god erfaring med CNC-maskiner, overvågningning af produktionsmaskiner så er det dig vi står og mangler hurtigst muligt til vores kunde. Jobbet er et try & hire forløb, med henblik på en fast stilling.  Vi forventer at du:

  • Du har erfaring som maskineoperatør / maskinearbejder
  • Du er kvalitetsbevidst ned til mindste detalje
  • Du har har faglig stolthed og kan dit håndværk
  • Du har måske erfaring indenfor plastindustrien
  • Du er initiativrig
  • Du kan tale, læse og forstå dansk
  • Du kan arbejde selvstændig og i teams
  • Du er stabil, en vi kan regne med!
  • Du kan arbejde 4 dags-aften/nathold

Hvis ovenstående stilling kunne være dig, så skynd og send din ansøgning samt dit CV hurtigst muligt til job@medarbejderne.dk og husk at skrive ”CNC” i emnefeltet. Kandidater kaldes løbene ind, og jobbet besættes så snart vi har den rette medarbejder.

Medarbejderne ApS er et veldrevet vikar og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Aabenraa, Hobro, Middelfart, Odense, Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste! 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Reparatør til Spangsberg chokolade i Tåstrup

Spangsberg Chokoladefabrik A/S

Maskinreparatør til Spangsberg Chokolade REPARATØR SØGES Til Spangsberg Chokolade i Tåstrup, som er en innovativ og fremgangsrig salgs- og produktionsvirksomhed med produkter indenfor konfekturesektoren, søges en maskinreparatør til snarest mulig ti...