Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinarbejder/industritekniker søges af Ringsted Maskinfabrik.

Ringsted Maskinfabrik søger erfaren maskinarbejder.

 

Vi forventer at du:

* Er uddannet industritekniker

* Erfaren med Cnc fræsning/drejning.

* Erfaren med programmering i mastercam.

* Fleksibel og kvalitetbevidst.

* Stabil, mødepligtig med godt humør.

* Du taler og forstår dansk.

 

Vi tilbyder:

* Løn efter aftale

* Dyktige kollegaer

* Flekstid

* Gode arbejdsforhold og udfordringer

 

Ringsted Maskinfabrik er en ordreproducerende produktionsvirksomhed med kunder

indenfor mange forskelligeartede brancher og vores produkter er derfor spredt

over det meste af verden. Se vores hjemmeside www.Ringstedmaskinfabrik.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329941687Phoenix-ca19dadd12019-01-14T00:00:00Maskinarbejder/industritekniker søges af Ringsted Maskinfabrik.

Ringsted Maskinfabrik søger erfaren maskinarbejder.

 

Vi forventer at du:

* Er uddannet industritekniker

* Erfaren med Cnc fræsning/drejning.

* Erfaren med programmering i mastercam.

* Fleksibel og kvalitetbevidst.

* Stabil, mødepligtig med godt humør.

* Du taler og forstår dansk.

 

Vi tilbyder:

* Løn efter aftale

* Dyktige kollegaer

* Flekstid

* Gode arbejdsforhold og udfordringer

 

Ringsted Maskinfabrik er en ordreproducerende produktionsvirksomhed med kunder

indenfor mange forskelligeartede brancher og vores produkter er derfor spredt

over det meste af verden. Se vores hjemmeside www.Ringstedmaskinfabrik.dk

2019-02-26T00:51:13.370 Ringsted Maskinfabrik søger erfaren maskinarbejder. Vi forventer at du: * Er uddannet industritekniker * Erfaren med Cnc fræsning drejning. * Erfaren med programmering i mastercam. * Fleksibel og kvalitetbevidst. * Stabil, mødepligtig med godt humør. * Du taler og forstår dansk. Vi tilbyder: * Løn efter aftale * Dyktige kollegaer * Flekstid * Gode arbejdsforhold og udfordringer Ringsted Maskinfabrik er en ordreproducerende produktionsvirksomhed med kunder indenfor mange forskelligeartede brancher og vores produkter er derfor spredt over det meste af verden. Se vores hjemmeside www.Ringstedmaskinfabrik.dk11Jobnetca19dadd100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-25T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandHolbæk3434797RINGSTED MASKINFABRIK HOLDING ApS11Balstrupvej 524100RingstedDKDanmark0
kontakt@ringstedmaskinfabrik.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent693321JobNet492999149299911000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ca19daddhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ca19daddhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ca19dadd&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ca19dadd&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgSom Industritekniker hos RINGSTED MASKINFABRIK HOLDING ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale938695Industritekniker28Industri360112801Hans Larsenkontakt@ringstedmaskinfabrik.dkDKDanmarkDKDanmark329985916Maskinarbejder / industriteknikerRobot Maskinarbejder, industritekniker eller anden relevant baggrund. Evt. tillært. Virksomheden Virksomheden, som er beliggende i nærheden af Roskilde, leverer især til den farmaceutiske industri, offshore, elektrooptik samt fødevareindustrien. Virksomheden råder over 20 CNC-styrede maskiner og udfører drejning fra Ø 6 mm og op til Ø 650 mm samt fræsning i 3-, 4- og 5-akser i fuld 3D med en emnelængde på op til 2500 mm. Virksomheden tilbyder også opmåling på CNC-styret 3D-anlæg. Arbejdsopgaver Dine opgaver vil blive at producere prototyper samt op til 50 emner på bl.a. Okuma samt 2- og 3-akset bearbejdning (drejning). Der tale om afskårne emner og støbte emner. Der vil derudover være andre alsidige opgaver. Har du erfaring med at udfylde målerapporter, er det en fordel. Dig Din faglige uddannelse kan være maskinarbejder, industritekniker eller lignende uddannelse, men der er ingen krav om en bestemt uddannelse. Der lægges mere vægt på erfaring med de ovennævnte opgaver. Kendskab til programmering og betjening af Okuma CNC drejebænk er et krav. Du er vant til at arbejde selvstændigt, men indgår også gerne i et team. Du er serviceminded, kvalitetsbevidst, mødestabil og fleksibel. Du skal have erfaring med rustfrit og gerne lettere legeringer, f.eks. aluminium, og du skal have god tegningsforståelse og gerne kendskab til geometriske tolerancer. Du sætter en ære i at aflevere et produkt i høj kvalitet og til tiden. Det er en fordel, at du har truckcertifikat. Du taler og skriver dansk. Virksomheden tilbyder Spændende opgaver i et hektisk miljø med en flad organisation og dygtige kolleger med lang anciennitet. Arbejdstiden er mandag-torsdag kl. 7-15.15, fredag til kl. 12.30. Der er mulighed for flextid. Løn efter kvalifikationer samt pension. Tiltrædelse snarest muligt. Er du interesseret, så send din ansøgning snarest muligt til info@connecting-people.dk

                                                                                                                                                                

 Maskinarbejder, industritekniker eller anden relevant baggrund. Evt. tillært.

 

Virksomheden

Virksomheden, som er beliggende i nærheden af Roskilde, leverer især til den farmaceutiske industri, offshore, elektrooptik samt fødevareindustrien.

 

Virksomheden råder over 20 CNC-styrede maskiner og udfører drejning fra Ø 6 mm og op til Ø 650 mm samt fræsning i 3-, 4- og 5-akser i fuld 3D med en emnelængde på op til 2500 mm.

 

Virksomheden tilbyder også opmåling på CNC-styret 3D-anlæg.

 

Arbejdsopgaver

Dine opgaver vil blive at producere prototyper samt op til 50 emner på bl.a. Okuma samt 2- og 3-akset bearbejdning (drejning). Der tale om afskårne emner og støbte emner.

 

Der vil derudover være andre alsidige opgaver.

 

Har du erfaring med at udfylde målerapporter, er det en fordel.

 

Dig

Din faglige uddannelse kan være maskinarbejder, industritekniker eller lignende uddannelse, men der er ingen krav om en bestemt uddannelse. Der lægges mere vægt på erfaring med de ovennævnte opgaver. Kendskab til programmering og betjening af Okuma CNC drejebænk er et krav.

 

Du er vant til at arbejde selvstændigt, men indgår også gerne i et team.

Du er serviceminded, kvalitetsbevidst, mødestabil og fleksibel. Du skal have erfaring med rustfrit og gerne lettere legeringer, f.eks. aluminium, og du skal have god tegningsforståelse og gerne kendskab til geometriske tolerancer.  

 

Du sætter en ære i at aflevere et produkt i høj kvalitet og til tiden.

 

Det er en fordel, at du har truckcertifikat.

 

Du taler og skriver dansk.

 

 

Virksomheden tilbyder

Spændende opgaver i et hektisk miljø med en flad organisation og dygtige kolleger med lang anciennitet.

Arbejdstiden er mandag-torsdag kl. 7-15.15, fredag til kl. 12.30. Der er mulighed for flextid.

Løn efter kvalifikationer samt pension.

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Er du interesseret, så send din ansøgning snarest muligt til info@connecting-people.dk

connecting-people.dk / Arne LauritzenRoskilde2019-03-28T00:00:002019-05-23T00:00:00
330007415Industritekniker/operatør til laserskærer hos ODIN Engineering A/S i SlagelseRobot Kan du gøre en forskel ved vores laserskærer, så læs med her! Du bliver en vigtig brik i vores samlede høje leveringssikkerhed, - og i at kunne levere laserskårede dele indenfor 24 timer! Brug din faglighed I dit daglige arbejde skal du også medvirke til at sikre ODIN s høje kvalitet på vores laserskårede dele på vores Trumpf TruLaser 1030. I perioder kan deltagelse i mekanisk maskinmontage såvel som forefaldende opgaver forekomme. Solid erfaring og kvalitetsbevidsthed Det er vigtigt, du er har en dokumenteret håndværksmæssig baggrund som industritekniker eller smed, og du har solid forståelse for tegninger, tolerancer, mekanik og stålmaterialer har stort kendskab til målemetoder for at sikre høj kvalitet på komponenter ved, at korrekte tids- og materialeregistreringer er vigtige for produktionen har udpræget ordenssans og vægter sikkerhed højt taler og forstår dansk samt behersker engelsk Selvstændighed og samarbejde er i højsædet Du skal både være selvkørende og også vant til at arbejde selvstændigt, ligesom du arbejder effektivt og leverer med høj kvalitet til aftalt tid også samarbejder godt i et team og kan sparre på tværs af faggrænse bidrager med dit gode humør, er mødestabil og loyal er rutineret i Office-pakken og gerne har kendskab til Navision eller andet ERP-system har erfaring med TruTops fra Trumpf har flair for it og den måde, man arbejder med skærefiler til maskinen Bliv en del af en teknisk virksomhed i vækst og med unikke løsninger ODIN Engineering A S er en innovativ virksomhed, der er helt med i front, når det gælder udvikling og produktion af specialmaskiner til industrien, - og vi er stolte af at udvikle og producere kundespecifikke og helt unikke løsninger og efterfølgende servicere disse. ODIN Engineering A S tilbyder Et job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement med en masse gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. ODIN Engineering A S har egen personaleforening. Send din ansøgning og CV snarest muligt til vores mail job@odin-engineering.dk. Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet.

Kan du gøre en forskel ved vores laserskærer, så læs med her!
Du bliver en vigtig brik i vores samlede høje leveringssikkerhed, - og i at kunne levere laserskårede dele indenfor 24 timer!

Brug din faglighed
I dit daglige arbejde skal du også medvirke til at sikre ODIN’s høje kvalitet på vores laserskårede dele på vores Trumpf TruLaser 1030. I perioder kan deltagelse i mekanisk maskinmontage såvel som forefaldende opgaver forekomme.

Solid erfaring og kvalitetsbevidsthed
Det er vigtigt, du er har en dokumenteret håndværksmæssig baggrund som industritekniker eller smed, og du

 • har solid forståelse for tegninger, tolerancer, mekanik og stålmaterialer
 • har stort kendskab til målemetoder for at sikre høj kvalitet på komponenter
 • ved, at korrekte tids- og materialeregistreringer er vigtige for produktionen
 • har udpræget ordenssans og vægter sikkerhed højt
 • taler og forstår dansk samt behersker engelsk

Selvstændighed og samarbejde er i højsædet
Du skal både være selvkørende og også vant til at arbejde selvstændigt, ligesom du

 • arbejder effektivt og leverer med høj kvalitet til aftalt tid
 • også samarbejder godt i et team og kan sparre på tværs af faggrænse
 • bidrager med dit gode humør, er mødestabil og loyal
 • er rutineret i Office-pakken og gerne har kendskab til Navision eller andet ERP-system
 • har erfaring med TruTops fra Trumpf
 • har flair for it og den måde, man arbejder med skærefiler til maskinen

Bliv en del af en teknisk virksomhed i vækst og med unikke løsninger
ODIN Engineering A/S er en innovativ virksomhed, der er helt med i front, når det gælder udvikling og produktion af specialmaskiner til industrien, - og vi er stolte af at udvikle og producere kundespecifikke og helt unikke løsninger og efterfølgende servicere disse.

ODIN Engineering A/S tilbyder
Et job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement med en masse gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. ODIN Engineering A/S har egen personaleforening.

Send din ansøgning og CV snarest muligt til vores mail job@odin-engineering.dk. Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet.

ODIN Engineering A/SSlagelse2019-04-15T00:00:002019-04-30T00:00:00
330007406Industritekniker til ODIN Engineering A/S i SlagelseRobot Er bearbejdning i høj kvalitet din hjemmebane, så læs med her! Har du erfaring med opspænding og bearbejdning af større emner, kombineret med kendskab til Heidenhain styringer, så er det dig, vi søger. Brug din faglighed I dit daglige arbejde skal du medvirke til at sikre ODIN s høje kvalitet på vores fræsede komponenter i samarbejde med vores team af dygtige kollegaer i maskingruppen. I perioder kan deltagelse i mekanisk maskinmontage såvel som forefaldende opgaver forekomme. Stillingen er til fast skiftehold, fordelt på tre vagter 12 timer. Vagterne ligger torsdag, fredag og lørdag, i tidsrummet fra kl. 5:15-18:00. Solid erfaring og kvalitetsbevidsthed Det er vigtigt, du er har en dokumenteret håndværksmæssig baggrund som industritekniker, og du har solid forståelse for tegninger, tolerancer, mekanik og stålmaterialer har erfaring med fræsning på CNC-styrede fræsemaskiner har stort kendskab til målemetoder for at sikre høj kvalitet på komponenter har udpræget ordenssans og vægter sikkerhed højt taler, skriver og forstår dansk samt behersker engelsk Selvstændighed og samarbejde er i højsædet Du skal både være selvkørende og også vant til at arbejde i og med selvstyrende grupper, ligesom du arbejder effektivt og leverer med høj kvalitet til aftalt tid samarbejder godt i et team og kan sparre på tværs af faggrænse bidrager med dit gode humør, er mødestabil og loyal er rutineret i Office-pakken og gerne har kendskab til Navision eller andet ERP-system har en god it-mæssig forståelse og er interesseret i it Bliv en del af en teknisk virksomhed i vækst og med unikke løsninger ODIN Engineering A S er en innovativ virksomhed, der er helt med i front, når det gælder udvikling og produktion af specialmaskiner til industrien, - og vi er stolte af at udvikle og producere kundespecifikke og helt unikke løsninger og efterfølgende servicere disse. ODIN Engineering A S tilbyder Et job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement med en masse gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. ODIN Engineering A S har egen personaleforening. Send din ansøgning og CV snarest muligt til vores mail job@odin-engineering.dk.Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os for yderligere information.

Er bearbejdning i høj kvalitet din hjemmebane, så læs med her!
Har du erfaring med opspænding og bearbejdning af større emner, kombineret med kendskab til Heidenhain styringer, så er det dig, vi søger.

Brug din faglighed
I dit daglige arbejde skal du medvirke til at sikre ODIN’s høje kvalitet på vores fræsede komponenter i samarbejde med vores team af dygtige kollegaer i maskingruppen. I perioder kan deltagelse i mekanisk maskinmontage såvel som forefaldende opgaver forekomme.

Stillingen er til fast skiftehold, fordelt på tre vagter á 12 timer. Vagterne ligger torsdag, fredag og lørdag, i tidsrummet fra kl. 5:15-18:00.

Solid erfaring og kvalitetsbevidsthed
Det er vigtigt, du er har en dokumenteret håndværksmæssig baggrund som industritekniker, og du 

 • har solid forståelse for tegninger, tolerancer, mekanik og stålmaterialer
 • har erfaring med fræsning på CNC-styrede fræsemaskiner
 • har stort kendskab til målemetoder for at sikre høj kvalitet på komponenter
 • har udpræget ordenssans og vægter sikkerhed højt
 • taler, skriver og forstår dansk samt behersker engelsk

Selvstændighed og samarbejde er i højsædet
Du skal både være selvkørende og også vant til at arbejde i og med selvstyrende grupper, ligesom du

 • arbejder effektivt og leverer med høj kvalitet til aftalt tid
 • samarbejder godt i et team og kan sparre på tværs af faggrænse
 • bidrager med dit gode humør, er mødestabil og loyal
 • er rutineret i Office-pakken og gerne har kendskab til Navision eller andet ERP-system
 • har en god it-mæssig forståelse og er interesseret i it

Bliv en del af en teknisk virksomhed i vækst og med unikke løsninger
ODIN Engineering A/S er en innovativ virksomhed, der er helt med i front, når det gælder udvikling og produktion af specialmaskiner til industrien, - og vi er stolte af at udvikle og producere kundespecifikke og helt unikke løsninger og efterfølgende servicere disse.

ODIN Engineering A/S tilbyder
Et job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement med en masse gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. ODIN Engineering A/S har egen personaleforening.

Send din ansøgning og CV snarest muligt til vores mail job@odin-engineering.dk.Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger og ansætter, når vi har fundet den rette til jobbet. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os for yderligere information.

ODIN Engineering A/SSlagelse2019-04-15T00:00:002019-04-30T00:00:00
329987159Industritekniker CNC operatør søges til vores ProduktionRobot Til Emerson Automation Solutions, Marine i Næstved søges en Industritekniker til vores produktion. Emerson Automation Solutions, Marine udbyder et bredt udvalg af avancerede løsninger inden for integrerede marine systemer til alle typer handelsskibe og offshore enheder. Virksomheden har i mere end 40 år serviceret marineindustrien i form af redere og skibsværfter, og er på flere områder globalt markedsførende. Vi søger en medarbejder til fremstilling af produkter, i vor komponentafdeling, hvor vi fremstiller hydraulikkomponenter på moderne CNC-maskiner. Medarbejderne vil typisk indgå i en bearbejdningsgruppe, hvor hver enkelt operatør gennemfører såvel opstilling som kørsel på en eller flere maskiner. Produktionen foregår typisk i 2 holdsskift eller fast nat. Vores nye medarbejder skal være: - Faglig dygtig, med god erfaring fra CNC- bearbejdning. - Ansvarsbevidst og indstillet på at kvalitet er 1. prioriteret. - Sikkerhed tænkes ind i alle processer. - Forandringsvillig, fleksibel og lyst til læring. - Ansvarlig, med respekt for beslutninger. - Struktureret og god ordenssans. Der er tale om en fuldtidsstilling med gode ansættelsesforhold, og mulighed for både faglig og personlig udvikling i jobbet. Vi forestiller os, at du har en baggrund som industritekniker, og gerne arbejdet med CNC maskiner 3- 5 års erfaring fra en lignende stilling. Du skal beherske dansk i skrift og tale samt have et vist kendskab til engelsk mundtligt såvel som skriftligt. Du får reference til produktionansvarlig Jan Alsing. Hvis du ønsker at søge stillingen, så send en ansøgning pr. brev eller mail til: Emerson Automation Solutions, Marine Åderupvej 41 4700 Næstved Att.: Tina Wonge Mail: Tina.wonge@emerson.com Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Jan Alsing på telefon 24 69 36 18. Ansøgningsfrist: 26. april 2019 Emerson Automation Solutions, Marine er en del af en selvstændig marine enhed under Emerson Automation Solutions forretningsplatformen, som er ejet af den børsnoterede amerikanske koncern Emerson Electric (EMR). Emerson Automation Solutions, Marine har 574 medarbejdere på verdensplan (heraf 160 medarbejdere i Danmark), og man udvikler, producerer og markedsfører et bredt udbud af avancerede løsninger inden for integrerede Marine Solutions systemer til alle typer handelsskibe og offshore enheder. Virksomheden har i mere end 40 år serviceret marineindustrien i form af redere og skibsværfter, og er på flere områder markedsførende globalt. Emerson Automation Solutions, Marine er placeret i Næstved med omkring 145 medarbejdere, der varetager produktion af reservedele, speciel design samt udvikling af komponenter til systemløsninger. Ydermere har Emerson Automation Solutions, Marine produktionsfaciliteter i Kina, Korea og Sverige samt salgs- og servicekontorer i hhv. Singapore, Dubai, Grækenland, Tyskland, England, Holland og Tyrkiet.

Til Emerson Automation Solutions, Marine i Næstved søges en Industritekniker til vores produktion.

Emerson Automation Solutions, Marine udbyder et bredt udvalg af avancerede løsninger inden for integrerede marine systemer til alle typer handelsskibe og offshore enheder. Virksomheden har i mere end 40 år serviceret marineindustrien i form af redere og skibsværfter, og er på flere områder globalt markedsførende.

Vi søger en medarbejder til fremstilling af produkter, i vor komponentafdeling, hvor vi fremstiller hydraulikkomponenter på moderne CNC-maskiner. Medarbejderne vil typisk indgå i en bearbejdningsgruppe, hvor hver enkelt operatør gennemfører såvel opstilling som kørsel på en eller flere maskiner. Produktionen foregår typisk i 2 holdsskift eller fast nat.

Vores nye medarbejder skal være:

- Faglig dygtig, med god erfaring fra CNC- bearbejdning.

- Ansvarsbevidst og indstillet på at kvalitet er 1. prioriteret.

- Sikkerhed tænkes ind i alle processer.

- Forandringsvillig, fleksibel og lyst til læring.

- Ansvarlig, med respekt for beslutninger.

- Struktureret og god ordenssans.

Der er tale om en fuldtidsstilling med gode ansættelsesforhold, og mulighed for både faglig og personlig udvikling i jobbet.

Vi forestiller os, at du har en baggrund som industritekniker, og gerne arbejdet med CNC maskiner 3- 5 års erfaring fra en lignende stilling.

Du skal beherske dansk i skrift og tale samt have et vist kendskab til engelsk mundtligt såvel som skriftligt.

Du får reference til produktionansvarlig Jan Alsing.

Hvis du ønsker at søge stillingen, så send en ansøgning pr. brev eller mail til:

Emerson Automation Solutions, Marine

Åderupvej 41

4700 Næstved

Att.: Tina Wonge

Mail: Tina.wonge@emerson.com

Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Jan Alsing på telefon 24 69 36 18.

Ansøgningsfrist: 26. april 2019

Emerson Automation Solutions, Marine er en del af en selvstændig marine enhed under Emerson Automation Solutions forretningsplatformen, som er ejet af den børsnoterede amerikanske koncern Emerson Electric (EMR).

Emerson Automation Solutions, Marine har 574 medarbejdere på verdensplan (heraf 160 medarbejdere i Danmark), og man udvikler, producerer og markedsfører et bredt udbud af avancerede løsninger inden for integrerede Marine Solutions systemer til alle typer handelsskibe og offshore enheder. Virksomheden har i mere end 40 år serviceret marineindustrien i form af redere og skibsværfter, og er på flere områder markedsførende globalt.

Emerson Automation Solutions, Marine er placeret i Næstved med omkring 145 medarbejdere, der varetager produktion af reservedele, speciel design samt udvikling af komponenter til systemløsninger. Ydermere har Emerson Automation Solutions, Marine produktionsfaciliteter i Kina, Korea og Sverige samt salgs- og servicekontorer i hhv. Singapore, Dubai, Grækenland, Tyskland, England, Holland og Tyrkiet.

DAMCOS HOLDING A/SNæstved2019-03-29T00:00:002019-04-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Maskinarbejder / industritekniker

connecting-people.dk / Arne Lauritzen

Roskilde
Maskinarbejder, industritekniker eller anden relevant baggrund. Evt. tillært. Virksomheden Virksomheden, som er beliggende i nærheden af Roskilde, leverer især til den farmaceutiske industri, offshore, elektrooptik samt fødevareindustrien. Virksomhe...
Indrykket:28. marts 2019
Udløbsdato:23. maj 2019

Industritekniker/operatør til laserskærer hos ODIN Engineering A/S i Slagelse

ODIN Engineering A/S

Slagelse
Kan du gøre en forskel ved vores laserskærer, så læs med her! Du bliver en vigtig brik i vores samlede høje leveringssikkerhed, - og i at kunne levere laserskårede dele indenfor 24 timer! Brug din faglighed I dit daglige arbejde skal du også medvirk...
Indrykket:15. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Industritekniker til ODIN Engineering A/S i Slagelse

ODIN Engineering A/S

Slagelse
Er bearbejdning i høj kvalitet din hjemmebane, så læs med her! Har du erfaring med opspænding og bearbejdning af større emner, kombineret med kendskab til Heidenhain styringer, så er det dig, vi søger. Brug din faglighed I dit daglige arbejde skal d...
Indrykket:15. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Industritekniker CNC operatør søges til vores Produktion

DAMCOS HOLDING A/S

Næstved
Til Emerson Automation Solutions, Marine i Næstved søges en Industritekniker til vores produktion. Emerson Automation Solutions, Marine udbyder et bredt udvalg af avancerede løsninger inden for integrerede marine systemer til alle typer handelsskibe...
Indrykket:29. marts 2019
Udløbsdato:26. april 2019