Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinarbejder/smed

Erfaren maskinarbejder/kleinsmed

 

Beskrivelse

 

Du vil arbejde i en alsidig smede- maskinfabrik. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 

  • Drejning.
  • Fræsning.
  • Svejsning Co2-elektrodesvejsning.
  • Industriafbalancering. (hvis ikke kendskab, vil oplæring finde sted)
  • Have erfaring med manuelle maskiner.
  • Montage.

 

 

Om virksomheden

ParkLand Maskinfabrik A/S er en dansk virksomhed med 60 års erfaring i udvikling og produktion af kvalitetsredskaber. I dag bliver over 65 % af produktionen eksporteret til bl.a. Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Irland, England, Portugal, Frankrig, Nord Amerika, Asien og Australien. Salget af redskaber sker kun via maskinhandlere.

Vi producerer langt de fleste komponenter til redskaberne selv

Af produktionsmaskiner er vi bl.a. udstyret med en afbalanceringsmaskine til nøjagtigt afbalancering af de roterende dele i redskaberne. Dette sker efter internationale normer, og er således et væsentligt punkt i bestræbelserne på at levere et kvalitetsprodukt. Vi er endvidere underleverandør til andre maskinfabrikker med bl.a. afbalanceringsmaskinen.

Fabrikken har i dag over 5000 m3 under tag.

 

Om dig

 

Du er uddannet klejnsmed/maskinarbejder, har en god tegningsforståelse.

Du trives godt i et travlt miljø, med kollegaer der arbejder motiveret for at skabe værdi for deres arbejdsplads. Du er glad for dit fag, som du ønsker fremadrettet at arbejde med i mange år. Du fungerer godt i et miljø, hvor omgangstonen er ærlig og direkte. Sidst men ikke mindst er du stabil i dit arbejde og levere et kvalitetssikkert produkt.

 

Kørekort

 

B (gerne E men ikke krav)

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her