Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinefører, Rørlægger, Håndfolk

Bygx Gruppen A/S søger Maskinefører, Rørlægger, Håndfolk.

Folk med erfaring i entreprenørbranchen.Har du lyst til at være en del af et stærkt og fagligt team, så er det dig vi skal bruge, vi er en virksomhed der er i rivende udvikling.Vi forventer du:• Er erfaren • Er mødestabil• Kan arbejde i teams og selvstændigt Du kan forvente:• Ordentlige arbejdsforhold & god løn• Ansættelse i en virksomhed, der tænker på sine ansatte Arbejdsstedet er primært Storkøbenhavn samt Region Hovedstaden, hvor opgaverne kommer. Arbejdstiden er primært i tidsrummet fra kl. 07 til 15.Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til: bygxgruppen@gmail.com Vil du høre mere om stillingen så ring til Claus på tlf. 30 961 961 Vi holder løbende samtaler og glæder os til, at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329815278Phoenix-1fb7628a12018-05-18T00:00:00Maskinefører, Rørlægger, Håndfolk

Bygx Gruppen A/S søger Maskinefører, Rørlægger, Håndfolk.

Folk med erfaring i entreprenørbranchen.Har du lyst til at være en del af et stærkt og fagligt team, så er det dig vi skal bruge, vi er en virksomhed der er i rivende udvikling.Vi forventer du:• Er erfaren • Er mødestabil• Kan arbejde i teams og selvstændigt Du kan forvente:• Ordentlige arbejdsforhold & god løn• Ansættelse i en virksomhed, der tænker på sine ansatte Arbejdsstedet er primært Storkøbenhavn samt Region Hovedstaden, hvor opgaverne kommer. Arbejdstiden er primært i tidsrummet fra kl. 07 til 15.Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til: bygxgruppen@gmail.com Vil du høre mere om stillingen så ring til Claus på tlf. 30 961 961 Vi holder løbende samtaler og glæder os til, at høre fra dig.

2018-07-14T00:50:25.043 Bygx Gruppen A S søger Maskinefører, Rørlægger, Håndfolk. Folk med erfaring i entreprenørbranchen.Har du lyst til at være en del af et stærkt og fagligt team, så er det dig vi skal bruge, vi er en virksomhed der er i rivende udvikling.Vi forventer du:• Er erfaren • Er mødestabil• Kan arbejde i teams og selvstændigt Du kan forvente:• Ordentlige arbejdsforhold god løn• Ansættelse i en virksomhed, der tænker på sine ansatte Arbejdsstedet er primært Storkøbenhavn samt Region Hovedstaden, hvor opgaverne kommer. Arbejdstiden er primært i tidsrummet fra kl. 07 til 15.Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til: bygxgruppen@gmail.com Vil du høre mere om stillingen så ring til Claus på tlf. 30 961 961 Vi holder løbende samtaler og glæder os til, at høre fra dig.11Jobnet1fb7628a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-13T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandGribskov3261860Bygx Gruppen A/S11Undalsvej 33300FrederiksværkDKDanmark0
bygxgruppen@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent574589JobNet48265231000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1fb7628ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1fb7628ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1fb7628a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1fb7628a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/1.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Industri?12008561Dansk3Læse/ tale833205Maskinfører28Industri355082424Claus Madsenbygxgruppen@gmail.comDKDanmarkDKDanmark329973884Maskinefører søgesRobot Bygx Gruppen A S søger Maskinefører. Har du lyst til at være en del af et stærkt og fagligt team, så er det dig vi skal bruge, vi er en virksomhed der er i rivende udvikling. Vi forventer du: • Er erfaren maskinefører • Er mødestabil • Kan arbejde i teams og selvstændigt Du kan forvente: • Ordentlige arbejdsforhold god løn • Ansættelse i en virksomhed, der tænker på sine ansatte Arbejdsstedet er primært Storkøbenhavn samt Region Hovedstaden, hvor opgaverne kommer. Arbejdstiden er primært i tidsrummet fra kl. 07 til 15. Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til: bygxgruppen@gmail.com Vil du høre mere om stillingen så ring til Claus på tlf. 30 961 961 Vi holder løbende samtaler og glæder os til, at høre fra dig.

Bygx Gruppen A/S søger Maskinefører.

Har du lyst til at være en del af et stærkt og fagligt team, så er det dig vi skal bruge, vi er en virksomhed der er i rivende udvikling.

Vi forventer du:

• Er erfaren maskinefører

• Er mødestabil

• Kan arbejde i teams og selvstændigt

Du kan forvente:

• Ordentlige arbejdsforhold & god løn

• Ansættelse i en virksomhed, der tænker på sine ansatte

Arbejdsstedet er primært Storkøbenhavn samt Region Hovedstaden, hvor opgaverne kommer. Arbejdstiden er primært i tidsrummet fra kl. 07 til 15.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til: bygxgruppen@gmail.com

Vil du høre mere om stillingen så ring til Claus på tlf. 30 961 961 Vi holder løbende samtaler og glæder os til, at høre fra dig.

Bygx Gruppen A/SFrederiksværk2019-03-07T00:00:002019-05-02T00:00:00
329976308Maskinfører søges til småmaskinerRobot Er du maskinfører og trives du med en travl og alsidig arbejdsdag, hvor du arbejder selvstændigt men også i team, så er du måske den medarbejder vi leder efter! Vi søger en maskinfører til vores små maskiner i skalaen 1-8 tons, dog primært mindre maskiner. Arbejdet foregår mest i Storkøbenhavn, men ellers det meste af Sjælland. Søndergaard A S kan have projekter i det meste af Danmark, og der kan derfor forekomme udstationering. Der er tale om en stilling på 37 timer, dog kan der forekomme skiftende arbejdstider dog efter aftale. Har du eventuelt erfaring som nedriver, ser vi det som en fordel da der kan forekomme andre opgaver, hvor maskinen ikke er i brug. Vi tilbyder: Et spændende aktivt job i samarbejde med dine øvrige kollegaer Firmabil Videreudvikling med mulighed for relevante kurser Løn efter kvalifikationer Vi forventer Du har Kørekort B og gerne BE Du er ansvarsbevidst og kan begå dig selvstændigt til opgaverne. At du er engageret og har en positiv tilgang til opgaverne. Lyder det som et spædende job for dig, så send din ansøgning og CV i en mail til Kristina Johansen kj@soendergaard.dk. Vi har ikke fastsat nogen bestemt ansøgningsfrist, idet vi hellere venter på den rette kandidat. Vi afholder løbende samtaler.

Er du maskinfører og trives du med en travl og alsidig arbejdsdag, hvor du arbejder selvstændigt men også i team, så er du måske den medarbejder vi leder efter!  

Vi søger en maskinfører til vores små maskiner i skalaen 1-8 tons, dog primært mindre maskiner.  

Arbejdet foregår mest i Storkøbenhavn, men ellers det meste af Sjælland. Søndergaard A/S kan have projekter i det meste af Danmark, og der kan derfor forekomme udstationering.

Der er tale om en stilling på 37 timer, dog kan der forekomme skiftende arbejdstider dog efter aftale.

Har du eventuelt erfaring som nedriver, ser vi det som en fordel da der kan forekomme andre opgaver, hvor maskinen ikke er i brug.

Vi tilbyder:

  • Et spændende aktivt job i samarbejde med dine øvrige kollegaer
  • Firmabil
  • Videreudvikling med mulighed for relevante kurser
  • Løn efter kvalifikationer

Vi forventer

  • Du har Kørekort B og gerne BE
  • Du er ansvarsbevidst og kan begå dig selvstændigt til opgaverne.
  • At du er engageret og har en positiv tilgang til opgaverne.

Lyder det som et spædende job for dig, så send din ansøgning og CV i en mail til Kristina Johansen kj@soendergaard.dk. Vi har ikke fastsat nogen bestemt ansøgningsfrist, idet vi hellere venter på den rette kandidat. Vi afholder løbende samtaler.

SØNDERGAARD NEDRIVNING A/SFrederikssund2019-03-12T00:00:002019-05-07T00:00:00
329965990Maskinfører til 25 ton gravemaskineRobot Maskinfører til gravemaskine af den tunge slags. Har du erfaring som maskinfører gerne med GPS styring, og kunne du tænke dig et job med dygtige kollegaer, der altid er klar til at dele ud af deres faglige viden. Entreprenør Thomas Jørgensen ApS har siden 2002 serviceret kommuner og forsyningsselskaber i hele Nord - og Midtsjælland med hovedkloakker, byggemodning, vejanlæg og kloakseparering. Som maskinfører hos os samarbejder du med vores kunder og beboere i arbejdsområdet for at skabe tryghed og tillid, mens vi arbejder. Du møder altid ind på byggepladsen om morgenen og udfører dagens opgaver i samarbejde med resten af teamet, der oftest består af 3-4 kollegaer, afhængig af den opgave du er på. Du bliver en del af en god solid virksomhed, der lægger vægt på gode arbejdsforhold. Udover vores årlige sociale arrangementer kan du derfor se frem til en god løn, arbejdstøj med ugentlig vaskeordning samt sundheds - og pensionsordning. Mødestabil og kvalitetsbevidst maskinfører. 1. Du har erfaring med gravemaskiner på 25 ton og gerne med GPS styring. 2. Du har kørekort B 3. Du har lyst til at tage fat, og du sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde. Interesseret? Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Thomas Jørgensen på tlf. 22320861, eller send din ansøgning til thomas@tjkloak.dk Vi glæder os til at høre fra dig.

Maskinfører til gravemaskine af den tunge slags.

Har du erfaring som maskinfører gerne med GPS styring, og kunne du tænke dig et job med dygtige kollegaer, der altid er klar til at dele ud af deres faglige viden.

Entreprenør Thomas Jørgensen ApS har siden 2002 serviceret kommuner og forsyningsselskaber i hele Nord - og Midtsjælland med hovedkloakker, byggemodning, vejanlæg og kloakseparering.

Som maskinfører hos os samarbejder du med vores kunder og beboere i arbejdsområdet for at skabe tryghed og tillid, mens vi arbejder.

Du møder altid ind på byggepladsen om morgenen og udfører dagens opgaver i samarbejde med resten af teamet, der oftest består af 3-4 kollegaer, afhængig af den opgave du er på.

Du bliver en del af en god solid virksomhed, der lægger vægt på gode arbejdsforhold.

Udover vores årlige sociale arrangementer kan du derfor se frem til en god løn, arbejdstøj med ugentlig vaskeordning samt sundheds - og pensionsordning.

Mødestabil og kvalitetsbevidst maskinfører.

1. Du har erfaring med gravemaskiner på 25 ton og gerne med GPS styring.

2. Du har kørekort B

3. Du har lyst til at tage fat, og du sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Thomas Jørgensen på tlf. 22320861, eller send din ansøgning til thomas@tjkloak.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

ENTREPRENØR THOMAS JØRGENSEN ApSØlsted2019-02-25T00:00:002019-04-22T00:00:00
329979908Maskinoperatør søges til det eneste teglværk på SjællandBasic Maskinoperatør søges til det eneste teglværk på Sjælland Vil du være med til at producere nogen af verdens flotteste mursten? Vi søger en selvstændig og engageret maskinoperatør til at arbejde på treholdsskift dag aften nat, der kan gøre en forskel i produktionen på vores teglværk, som producerer mursten af høj kvalitet til salg i både Danmark og udlandet. Du bliver en del af produktionen og vil komme rundt og arbejde forskellige steder i produktionen, som (forenklet) starter i den ene ende med ler, som køres ind og blandes med sand, hvorefter der formes våde sten. Efter endt tørring tilsættes der diverse farver eller udtryk med spray, hvorefter stenene brændes i ovnen over nogle dage, for til sidst at blive stablet, blandet, pakket og klar til afgang. Er du maskinoperatør eller har anden uddannelse (fx mekaniker eller inden for IT) eller har erfaring fra industrien, er du et godt bud på vores nye medarbejder. Har du ikke erfaring, men har lyst til at prøve at producere mursten og kan arbejde engageret med de opgaver, der bliver stillet og har en positiv indgangsvinkel til de udfordringer hverdagen bringer, er du også en god kandidat. Du er selvfølgelig ansvars- og kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt og kan selv løse de udfordringer, som kunne opstå undervejs. Herudover har du et godt humør og er mødestabil og til at regne med. Du taler og skriver dansk, og hvis du kan begå dig på engelsk på basisniveau, er det en fordel. Omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Du får naturligvis den nødvendige træning i vores systemer og programmer. Send din ansøgning og CV via knappen Send ansøgning , senest d. 8. april. Vi indkalder løbende til samtale, så vent ikke med at sende din ansøgning. Du bedes i din ansøgning beskrive, hvad der motiverer dig til at arbejde i denne stilling, og hvorfor du er en stærk kandidat. Du bedes også indikere, hvornår du kan tiltræde. Har du spørgsmål til selve stillingen, er du velkommen til at ringe til Driftsleder Nikolai Florboe på tlf. 2894 1556. Wienerberger A S er et 100 ejet datterselskab i den verdensomspændende teglkoncern Wienerberger AG og er moderselskabet for Wienerberger i Norge og Sverige. Wienerberger A S er en produktions- og handelsvirksomhed med hovedkontor og udstilling i Helsinge. Derudover er der salgskontor på Petersminde Teglværk i Stenstrup. Wienerberger er verdens største producent af mursten og nr. 1 på det europæiske marked inden for tegltagsten. Vi producerer på 203 fabrikker fordelt på 30 lande. Vi er næsten 15.000 medarbejdere på verdensplan. Sortimentet består af mursten, tegltagsten, beklædningstegl, belægningsklinker og Porotherm-blokke, og det er et af Danmarks bredeste inden for teglprodukter. Vores mursten produceres i Danmark på Pedershvile Teglværk ved Helsinge og Petersminde Teglværk ved Stenstrup på Fyn. Teglværkerne er kendte for god og vedvarende kvalitet baseret på et fint råstof og stor kompetence. Det omfattende program af tegltagsten og belægningsklinker kommer fra søsterselskaber rundt om i Europa. Enkelte eksklusive mursten og beklædningstegl kommer også fra vores europæiske teglværker. Læs mere på www.wienerberger.dk. Se mere på vores ansøgersite: https: wienerberger.brandero.com

Maskinoperatør søges til det eneste teglværk på Sjælland

Vil du være med til at producere nogen af verdens flotteste mursten?

Vi søger en selvstændig og engageret maskinoperatør til at arbejde på treholdsskift dag/aften/nat, der kan gøre en forskel i produktionen på vores teglværk, som producerer mursten af høj kvalitet til salg i både Danmark og udlandet.

Du bliver en del af produktionen og vil komme rundt og arbejde forskellige steder i produktionen, som (forenklet) starter i den ene ende med ler, som køres ind og blandes med sand, hvorefter der formes våde sten. Efter endt tørring tilsættes der diverse farver eller udtryk med spray, hvorefter stenene brændes i ovnen over nogle dage, for til sidst at blive stablet, blandet, pakket og klar til afgang.

Er du maskinoperatør eller har anden uddannelse (fx mekaniker eller inden for IT) eller har erfaring fra industrien, er du et godt bud på vores nye medarbejder. Har du ikke erfaring, men har lyst til at prøve at producere mursten og kan arbejde engageret med de opgaver, der bliver stillet og har en positiv indgangsvinkel til de udfordringer hverdagen bringer, er du også en god kandidat.

Du er selvfølgelig ansvars- og kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt og kan selv løse de udfordringer, som kunne opstå undervejs. Herudover har du et godt humør og er mødestabil og til at regne med. Du taler og skriver dansk, og hvis du kan begå dig på engelsk på basisniveau, er det en fordel.

Omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Du får naturligvis den nødvendige træning i vores systemer og programmer.

Send din ansøgning og CV via knappen "Send ansøgning", senest d. 8. april. Vi indkalder løbende til samtale, så vent ikke med at sende din ansøgning. Du bedes i din ansøgning beskrive, hvad der motiverer dig til at arbejde i denne stilling, og hvorfor du er en stærk kandidat. Du bedes også indikere, hvornår du kan tiltræde. Har du spørgsmål til selve stillingen, er du velkommen til at ringe til Driftsleder Nikolai Florboe på tlf. 2894 1556.


Wienerberger A/S er et 100 % ejet datterselskab i den verdensomspændende teglkoncern Wienerberger AG og er moderselskabet for Wienerberger i Norge og Sverige. Wienerberger A/S er en produktions- og handelsvirksomhed med hovedkontor og udstilling i Helsinge. Derudover er der salgskontor på Petersminde Teglværk i Stenstrup. Wienerberger er verdens største producent af mursten og nr. 1 på det europæiske marked inden for tegltagsten. Vi producerer på 203 fabrikker fordelt på 30 lande. Vi er næsten 15.000 medarbejdere på verdensplan. Sortimentet består af mursten, tegltagsten, beklædningstegl, belægningsklinker og Porotherm-blokke, og det er et af Danmarks bredeste inden for teglprodukter. Vores mursten produceres i Danmark på Pedershvile Teglværk ved Helsinge og Petersminde Teglværk ved Stenstrup på Fyn. Teglværkerne er kendte for god og vedvarende kvalitet – baseret på et fint råstof og stor kompetence. Det omfattende program af tegltagsten og belægningsklinker kommer fra søsterselskaber rundt om i Europa. Enkelte eksklusive mursten og beklædningstegl kommer også fra vores europæiske teglværker. Læs mere på www.wienerberger.dk.


Se mere på vores ansøgersite: https://wienerberger.brandero.com

ORS/Small/3cea829a_logo.pngWienerberger A/SHelsinge2019-03-18T17:06:34.3702019-04-08T00:00:00
329978181Ventilationsmontør til Storkøbenhavn søgesRobot Vi har flere ventilationsvirksomheder i Storkøbenhavn som mangler medarbejder til at løse opgaver i Hovedstadsområdet og på Sjælland. Hvilke opgaver skal du kunne løse? Du skal have erfaring med montage af ventilation. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og kunne arbejde på forkant. Forstået på den måde, du skal kunne se hvad næste opgave kræver, og være forberedt til den nye opgave imens du udfører den nuværende. Du skal være god til at læse tegninger og god til at samarbejde med andre faggrupper. Det er vigtigt for os at du er en stabil medarbejder. Det er montage opgaver du skal lave. Ansøger i som et sjak, er det en fordel. Har denne jobannonce vakt din interesse, skal du oprette dig på vores hjemmeside: www.megaflex.dk. Det er vigtigt at du vælger afdeling (Frederiksværk) Mærk din ansøgning i noter med: Ventilationsmontør Storkøbenhavn

Vi har flere ventilationsvirksomheder i Storkøbenhavn som mangler medarbejder til at løse opgaver i Hovedstadsområdet og på Sjælland.

 

Hvilke opgaver skal du kunne løse?

 

Du skal have erfaring med montage af ventilation. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og kunne arbejde på forkant. Forstået på den måde, du skal kunne se hvad næste opgave kræver, og være forberedt til den nye opgave imens du udfører den nuværende. Du skal være god til at læse tegninger og god til at samarbejde med andre faggrupper. Det er vigtigt for os at du er en stabil medarbejder.

Det er montage opgaver du skal lave.

Ansøger i som et sjak, er det en fordel.

Har denne jobannonce vakt din interesse, skal du oprette dig på vores hjemmeside: www.megaflex.dk. Det er vigtigt at du vælger afdeling (Frederiksværk)

Mærk din ansøgning i noter med: "Ventilationsmontør Storkøbenhavn"

MEGA FLEX A/SFrederiksværk2019-03-14T00:00:002019-05-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Maskinefører søges

Bygx Gruppen A/S

Frederiksværk
Bygx Gruppen A S søger Maskinefører. Har du lyst til at være en del af et stærkt og fagligt team, så er det dig vi skal bruge, vi er en virksomhed der er i rivende udvikling. Vi forventer du: • Er erfaren maskinefører • Er mødestabil • Kan arbejde i...
Indrykket:7. marts 2019
Udløbsdato:2. maj 2019

Maskinfører søges til småmaskiner

SØNDERGAARD NEDRIVNING A/S

Frederikssund
Er du maskinfører og trives du med en travl og alsidig arbejdsdag, hvor du arbejder selvstændigt men også i team, så er du måske den medarbejder vi leder efter! Vi søger en maskinfører til vores små maskiner i skalaen 1-8 tons, dog primært mindre ma...
Indrykket:12. marts 2019
Udløbsdato:7. maj 2019

Maskinfører til 25 ton gravemaskine

ENTREPRENØR THOMAS JØRGENSEN ApS

Ølsted
Maskinfører til gravemaskine af den tunge slags. Har du erfaring som maskinfører gerne med GPS styring, og kunne du tænke dig et job med dygtige kollegaer, der altid er klar til at dele ud af deres faglige viden. Entreprenør Thomas Jørgensen ApS har...
Indrykket:25. februar 2019
Udløbsdato:22. april 2019

Maskinoperatør søges til det eneste teglværk på Sjælland

Wienerberger A/S

Helsinge
Maskinoperatør søges til det eneste teglværk på Sjælland Vil du være med til at producere nogen af verdens flotteste mursten? Vi søger en selvstændig og engageret maskinoperatør til at arbejde på treholdsskift dag aften nat, der kan gøre en forskel ...
Indrykket:18. marts 2019
Udløbsdato:8. april 2019

Ventilationsmontør til Storkøbenhavn søges

MEGA FLEX A/S

Frederiksværk
Vi har flere ventilationsvirksomheder i Storkøbenhavn som mangler medarbejder til at løse opgaver i Hovedstadsområdet og på Sjælland. Hvilke opgaver skal du kunne løse? Du skal have erfaring med montage af ventilation. Du skal kunne arbejde selvstæn...
Indrykket:14. marts 2019
Udløbsdato:9. maj 2019