Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinfører

Er du Norrecco’s nye maskinfører?

Har du erfaring som maskinfører, er fleksibel og selvstændig med en god teamånd, så kan vi tilbyde dig ansættelse på en af vores sjællandske pladser, hvor vi arbejder med bæredygtighed og miljørigtig håndtering af jord og affald.

Vi søger maskinførere til vores pladser i Lynge, Greve,  København - Prøvestenen og Nordhavnen.  

Som maskinfører vil du i samarbejde med dine kollegaer står for den daglige behandling og sortering af jord og affald. Dette gøres ved hjælp af vores maskiner. Du vil  møde forskellige chauffører på pladsen, hvilket sker i et positivt samarbejde.

 Vi forstiller os, at du:

  • Har flere års erfaring med kørsel af sortermaskine og gummiged
  • Har kørekort B men gerne C og C/E. Det er dog ikke et krav
  • Kan forstå og tale dansk (af sikkerhedsmæssige grunde)
  • Har PC på brugerniveau
  • Er indstillet på afvekslende opgaver
  • Er service- og kundeminded

Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der behov for, at du er fleksibel med hensyn til de forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat, kan samarbejde samt er en positiv og god kollega. Vi har brug for ansvarlige og erfarne medarbejdere, som kan arbejde selvstændig, er mødestabil og har teamånd.

Vi tilbyder:

  • Et afvekslende arbejde
  • Dygtige og gode kolleger
  • En stilling i en koncern, hvor der er fokus på udvikling og kunder
  • Konkurrencedygtig løn med pension og sundhedsforsikring

Vi er professionelle, og vi sætter en ære i, at vores kunder får den bedste kundeservice og løsninger. Som ny medarbejder bliver du godt introduceret og oplært i specielle faglige forhold, vores forretning, viden om vores produkter samt naturligvis driften og vedligeholdelse i det hele taget.

Du kan læse mere om os her: http://www.norrecco.dk

Lyder det som en job for dig eller har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte produktionschef Jan Christensen på mobil 3017 8959.

Vi afholder løbende samtaler og opfordrer alle kvalificerede til at søge, uanset køn og etnicitet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om virksomheden

Norrecco A/S er del af RECONOR A/S gruppen, som omfatter driftsselskaber indenfor Ressourcer (NORRECCO Group) og Logistik (City Container Group) samt Import/eksport (Hedegaard Miljø). Virksomheden beskæftiger sig med ressourcehåndtering af f jord og affald med henblik på størst mulig genanvendelse med afsæt i den miljøpolitiske dagsorden om cirkulær økonomi samt FN’s verdensmål. Fokus er det samlede miljøaftryk i hele værdikæden fra indsamling, behandling og endelig genanvendelse. Norrecco Gruppen håndterer årligt ca. 1,5 mio. ton jord (opgravningsmasser) og ca. 600.000 ton affald på 9 behandlingsanlæg i Danmark - for yderligere oplysninger henvises til selskabets hjemmeside

www.norrecco .dk  RECONOR A/S gruppen er ejet af den London baserede kapitalfond Agilitas, og koncernomsætningen er ca. 1 mia.  årligt og den samlede balance er på ca. 1,3 mia. kr. Der er samlet set 470 medarbejdere i koncernen.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.