Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinfører søges til at køre en Vögele 1900 i Skrydstrup

Er du en dygtig maskinfører, der har erfaring med at styre en Vögele 1900 til asfaltbelægning? Så leder vi efter dig til vores store maskinhold, der skal lægge asfalt i Skrydstrup ved Haderslev. Læs mere her!

Vi er en af Danmarks største entreprenørvirksomheder, som har eksisteret i mange år. Vi har især fokus på anlægsarbejde, og vi håndterer alt inden for anlægsarbejde, fundering, tunnelering og store kabelprojekter. Vi  asfalterer både kommunale og statslige veje - og det er her, at du kommer ind i billedet.

Lige nu søger vi nemlig en dygtig maskinfører, der kan styre vores asfaltudlægger Vögele 1900. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med at køre en maskine i den kaliber. Du vil som maskinfører blive en del af et stort maskinhold, der skal lægge asfalt i Skrydstrup-området, der ligger i nærheden af Haderslev. 

Hos os vægter vi kvaliteten af vores arbejde højt, og derfor skal du også lægge vægt på at udføre et godt stykke arbejde som maskinfører. Du skal desuden være mødestabil og en teamplayer. Dine arbejdsopgaver bliver primært at udlægge asfalten med hjælp fra en Vögele 1900 og to strygejernsmænd. 

Stillingen er med henblik på fastansættelse, og vi tilbyder løn efter kvalifikationer og opstart hurtigst muligt.

Det forventer vi af dig:

  • Du har solid erfaring med at styre en asfaltudlægger eller med betjening af store maskiner fra asfalt- eller entreprenørbranchen. Det er klart en fordel, hvis du tidligere har kørt en Vögele 1900.
  • Du lægger vægt på at udføre et godt stykke arbejde
  • Du tager ansvar og er mødestabil
  • Du har kørekort B


Det kan du forvente af os:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Hurtig opstart
  • Et spændende og afvekslende job i en dynamisk virksomhed
  • En arbejdsplads med engagerede medarbejdere og gode arbejdsforhold


Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte Morten Sandvei på ms@kandidaterne.dk eller tlf: 53769171. Husk at vedhæfte reference nr. 126144.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.