Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinfører til græsklipning i Drift og Service.

Er du til duften af nyslået græs - så er du måske den medarbejder, vi søger til Drift og Service.

Jobbet består i klipning af græs på Herning Kommunes grønne arealer samt idrætsanlæg, og der er tale om sæsonansættelse.

Drift og Service arbejder helhedsorienteret med driftsplanlægning, udbud og udførsel af kerneopgaver inden for teknik og miljøområdet.

Vores kerneopgaver er rengøring på skoler, institutioner og øvrige kommunale ejendomme, kantinedrift, parkdrift, idrætsanlæg, naturpleje, naturdrift, legepladser og sikkerhed, grønne områder ved skoler, vintertjeneste, belægninger, fortove, asfaltarbejder, vejdrift, vedligeholdelse af eksisterende veje, vejmandstilsyn samt udbud af kerneopgaver med afsæt i en strategisk vurdering.

Vores vigtigste formål er at medvirke til, at Herning Kommune fortsat er en velfungerende kommune. Drift og Service løser opgaver i et samarbejde med andre offentlige myndigheder og private aktører, med det formål at skabe mest mulig værdi inden for de teknisk, økonomisk, miljømæssigt og socialt givne rammer.

Drift og Service påtager sig som arbejdsplads et samfundsansvar. Vores personalepolitik bygger på social ansvarlighed og i den daglige drift tænker vi hele tiden på at skåne miljøet.

Se mere om Drift og Service i følgende video.

Vi forventer, at du

  • har solid erfaring inden for området
  • er omhyggelig og struktureret
  • arbejder selvstændigt og kan planlægge din egen arbejdsdag
  • har en professionel tilgang til opgaverne
  • har god ordenssans og en positiv indstilling til jobbet
  • er fleksibel
  • har flair for maskinvedligeholdelse
  • har kørekort til minimum kategori B.

Kan du genkende dig selv i profilen, og har du lyst til at prøve nye udfordringer i en spændende og udviklende virksomhed, der sætter medarbejderne i fokus? Så er du måske den nye medarbejder, vi står og søger!

Vil du vide mere?
Har du uddybende spørgsmål, kan der rettes henvendelse til holdleder Lars Hansen på 24 28 83 85 eller driftsleder Svend-Erik Blaabjerg på 20 67 42 05.

Ansøgningsfrist
25. februar 2020. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 11.
Tiltrædelse efter aftale primo april 2020. Løn og ansættelse i henhold til relevant overenskomst og herunder ny løn.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.