Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinfører til Jord- og Restproduktafdelingen i Meldgaard Miljø A/S

Er du vores kommende maskinfører til vores plads i Kolding?

Jord- og Restproduktafdelingen er Danmarks førende indenfor slaggehåndtering og står stærkt indenfor jordmodtagelse i region Syddanmark med i alt 3 modtagepladser.
Jobbet.

Vi søger en maskinfører til Kolding pladsen, der modtager slagger til sortering, jord til rensning og genbrugsprodukter til videre bearbejdning.

Du vil komme til at beskæftige dig med kørsel af maskiner (gummiged, traktor m.m), drift og vedligeholdelse af plads og maskiner samt alle forefaldende opgaver. Disse opgaver løses i samarbejde med formanden samt dine kommende kollegaer. Arbejdstiden vil ligge mellem kl.9-18.

Du bliver en del af et lille team, hvor vi er hurtige til at træffe beslutninger og få opgaver løst.

Om dig
Du har interesse og god forståelse for teknik samt maskiner og deres funktion. Dine hænder er skruet godt på, og du har erfaring med kørsel af entreprenør- eller landbrugsmaskiner. Du elsker nye udfordringer, vil gerne lære nyt og er en fighter af natur. Du tager ejerskab i dit job, og brænder for at gøre en forskel. Det er en fordel, såfremt du har erfaring med brugen af brovægte og pc.

Det er samtidig vigtigt at du:
• Har kørekort B
• Kan arbejde selvstændigt og samtidig er en god teamplayer
• Har godt humør
• Er fleksibel

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Michael Petersen på tlf. 20 33 73 95 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 28. februar 2018. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Søg stilling:
http://job.meldgaard.com/job/maskinfoerer/ ..

Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com
Meldgaard i dag: I alt 580 medarbejdere. Virksomheden består af 14 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne er Handel, Miljø og Transport. Hovedsæde: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her