Maskinfører til minigraver

Er du vores nye maskinfører?

Anlæg & Kloak er hele tiden i udvikling. Vi har en stor fast kundekreds i Storkøbenhavn og i østsjællands området. Vi får hele tiden nye spændende opgaver.
Derfor søger vi nu en maskinfører til minigraver.

Vi forventer at du:

- Har erfaring med at køre minigraver

- Kan arbejde selvstændigt

- Fleksibel

Vi tilbyder:

- Løn efter aftale og kvalifikationer

- Gode kollegaer

Stillingen er fuldtid med opstart snarest muligt.

Send ansøgning og cv til hl@a-k.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330008931Phoenix-403fb24212019-04-17T00:00:00Maskinfører til minigraver

Er du vores nye maskinfører?

Anlæg & Kloak er hele tiden i udvikling. Vi har en stor fast kundekreds i Storkøbenhavn og i østsjællands området. Vi får hele tiden nye spændende opgaver.
Derfor søger vi nu en maskinfører til minigraver.

Vi forventer at du:

- Har erfaring med at køre minigraver

- Kan arbejde selvstændigt

- Fleksibel

Vi tilbyder:

- Løn efter aftale og kvalifikationer

- Gode kollegaer

Stillingen er fuldtid med opstart snarest muligt.

Send ansøgning og cv til hl@a-k.dk

Er du vores nye maskinfører? Anlæg Kloak er hele tiden i udvikling. Vi har en stor fast kundekreds i Storkøbenhavn og i østsjællands området. Vi får hele tiden nye spændende opgaver.Derfor søger vi nu en maskinfører til minigraver.Vi forventer at du: - Har erfaring med at køre minigraver - Kan arbejde selvstændigt - Fleksibel Vi tilbyder: - Løn efter aftale og kvalifikationer - Gode kollegaerStillingen er fuldtid med opstart snarest muligt.Send ansøgning og cv til hl@a-k.dk11jobnet403fb242100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-12T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandKøge3510340SHS ANLÆG & KLOAK ApS11Vedskøllevej 864600KøgeDKDanmark0
hl@a-k.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent747073JobNet4976877497687710017-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=403fb242https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=403fb242https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=403fb242&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=403fb242&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/3.jpgEr du en fagligt stærk Maskinfører?12008001Dansk3Læse/ tale833205Maskinfører28Industri361500217Henning Lübckehl@a-k.dkDKDanmarkDKDanmark330027712Viktech søger maskinførere, brolæggere og håndfolk i København og på SjællandRobot Har du graveerfaring og erfaring med at lægge fiberkabler? Viktech søger for ny anlægsafdeling mange gravefolk, faglærte brolæggere, anlægsstruktører og maskinførere. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold og god løn, mulighed for rejsearbejde med diæter og en 4 dages uge. Har du generelt erfaring fra entreprenørbranchen og har du prøvet de fleste maskintyper, hører vi også gerne fra dig. Fiberlægning og nedgravning af fiberrør Vi vil sammensætte et team af dygtige fagfolk samt håndfolk til at køre minigraver, lave skydninger og trække rør til større opgaver indenfor fiberlægning. Du bliver del af et godt team med uformel omgangstone og dygtige kollegaer. Vi tilbyder Arbejdskontrakt med god løn, der følger overenskomsten Rejsearbejde, 4-dages uge og diæter Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj Gode arbejdsforhold med pension, sundhedsforsikring og feriepenge m.m. Sociale arrangementer som sommerfest med dine kollegaer Dine kvalifikationer Du har en bred erfaring fra entreprenørbranchen Du har ideelt erfaring med fiberrør og kabler Du har god erfaring i at køre med en minigraver Du har kurset Vejen som arbejdsplads Du kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Ring til os hurtigst muligt på 70209043. Du kan søge stillingen ved at klikke her https: www.viktech.dk bliv-medarbejder eller ved at sende din ansøgning per e-mail til job@viktech.dk.

Har du graveerfaring og erfaring med at lægge fiberkabler?

Viktech søger for ny anlægsafdeling mange gravefolk, faglærte brolæggere, anlægsstruktører og maskinførere. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold og god løn, mulighed for rejsearbejde med diæter og en 4 dages uge.

Har du generelt erfaring fra entreprenørbranchen og har du prøvet de fleste maskintyper, hører vi også gerne fra dig.

Fiberlægning og nedgravning af fiberrør

Vi vil sammensætte et team af dygtige fagfolk samt håndfolk til at køre minigraver, lave skydninger og trække rør til større opgaver indenfor fiberlægning. Du bliver del af et godt team med uformel omgangstone og dygtige kollegaer.

Vi tilbyder

 • Arbejdskontrakt med god løn, der følger overenskomsten
 • Rejsearbejde, 4-dages uge og diæter
 • Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj
 • Gode arbejdsforhold med pension, sundhedsforsikring og feriepenge m.m.
 • Sociale arrangementer som sommerfest med dine kollegaer

 

Dine kvalifikationer

 • Du har en bred erfaring fra entreprenørbranchen
 • Du har ideelt erfaring med fiberrør og kabler
 • Du har god erfaring i at køre med en minigraver
 • Du har kurset ”Vejen som arbejdsplads”
 • Du kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats

 

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Ring til os hurtigst muligt på 70209043.

Du kan søge stillingen ved at klikke her https://www.viktech.dk/bliv-medarbejder/ eller ved at sende din ansøgning per e-mail til job@viktech.dk

 

Viktech P/S Kbh.Taastrup2019-05-20T00:00:002019-07-15T00:00:00
330024145Rutineret maskinførerRobot Personale-match søger, for kunde i Storkøbenhavn, en rutineret maskinfører. Der er tale om en stor virksomhed med afdelinger i hele Sjælland, som oplever stigende vækst. Virksomheden leder derfor efter en dygtig medarbejder og team-player til et Try and Hire forløb med henblik for fastansættelse. Kvalifikationer og personlige kompetencer Vi forestiller os at du er rutineret maskinfører, som er vant til at grave bladet op, og som har erfaring med mange typer gravemaskiner. Du er en team-player og hjælper dine kollegaer når der er behov. Samtidig er du god til at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du har gerne en del års erfaring indenfor dit fagområde. Arbejdssted kan variere mellem Storkøbenhavn, Nord- og Sydsjælland. Det er derfor vigtigt at du er fleksibel og har kørekort B, da du vil få en afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver. Derudover forestiller vi os at: Du har kørekort B og gerne kørekort BE. Du er serviceminded og har en positiv indstilling overfor både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Du er fleksibel ift. arbejdssted og opgaver. Du er nysgerrig og har mod på at prøve nye ting. Du er selvkørende, men også en team-player. Virksomheden tilbyder Der er tale om et Try and Hire forløb med henblik på fastansættelse og lønnen er efter kvalifikationer. Arbejdstiden er i tidsrummet: mandag til fredag fra kl. 07:00-16:00 afhængigt af opgaven. Virksomheden er kendt for at skabe muligheder for sine ansatte. Der er rig mulighed for at man som medarbejder kan udvikle sig både personligt og fagligt enten i det job, man træder ind i eller ved at påtage sig et større eller flere ansvarsområder. Ansøg stillingen online Lyder ovenstående som noget for dig? Ansøg stillingen online på Personale-match.dk Har du yderligere spørgsmål vedrørende jobbet kan rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen kontaktes på mail heidi@personale-match.dk eller tlf. 42801828. Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler på vores kontor i Taastrup og stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning.

Personale-match søger, for kunde i Storkøbenhavn, en rutineret maskinfører. Der er tale om en stor virksomhed med afdelinger i hele Sjælland, som oplever stigende vækst. Virksomheden leder derfor efter en dygtig medarbejder og team-player til et Try and Hire forløb med henblik for fastansættelse.

Kvalifikationer og personlige kompetencer

Vi forestiller os at du er rutineret maskinfører, som er vant til at grave bladet op, og som har erfaring med mange typer gravemaskiner. Du er en team-player og hjælper dine kollegaer når der er behov. Samtidig er du god til at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du har gerne en del års erfaring indenfor dit fagområde.

Arbejdssted kan variere mellem Storkøbenhavn, Nord- og Sydsjælland. Det er derfor vigtigt at du er fleksibel og har kørekort B, da du vil få en afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver.

Derudover forestiller vi os at:

 • Du har kørekort B og gerne kørekort BE.
 • Du er serviceminded og har en positiv indstilling overfor både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.
 • Du er fleksibel ift. arbejdssted og opgaver.
 • Du er nysgerrig og har mod på at prøve nye ting.
 • Du er selvkørende, men også en team-player.

Virksomheden tilbyder

Der er tale om et Try and Hire forløb med henblik på fastansættelse og lønnen er efter kvalifikationer. Arbejdstiden er i tidsrummet: mandag til fredag fra kl. 07:00-16:00 afhængigt af opgaven.

Virksomheden er kendt for at skabe muligheder for sine ansatte. Der er rig mulighed for at man som medarbejder kan udvikle sig både personligt og fagligt enten i det job, man træder ind i eller ved at påtage sig et større eller flere ansvarsområder.

Ansøg stillingen online

Lyder ovenstående som noget for dig? Ansøg stillingen online på Personale-match.dk

Har du yderligere spørgsmål vedrørende jobbet kan rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen kontaktes på mail heidi@personale-match.dk eller tlf. 42801828.

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler på vores kontor i Taastrup og stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning.

PERSONALE-MATCH ApSTaastrup2019-05-14T00:00:002019-05-28T00:00:00
330014491Rutineret maskinfører til gravearbejde og betonstøbning til KøbenhavnRobot Personale-matchs kunde, en velkendt mellemstor virksomhed, søger en rutineret og dygtig maskinfører. Virksomheden udfører alt fra større entreprenørarbejde i totalentrepriser til jord-, kloak-, beton- og murerarbejde, samt egenproduktion. Dine primære arbejdsopgaver Som maskinfører vil du være ansvarlig for forskelligartede opgaver indenfor gravearbejde, betonstøbning og kloak. Du vil bl.a. sammen med dine kollegaer gå og lave dræn i fortovet. Kompetencer Vi forestiller os at du er rutineret maskinfører, som er vant til at grave bladet op, og som har erfaring med gravearbejde og betonstøbning. Det er en fordel hvis du har erfaring med kloak, men det er ikke et krav. Derudover forestiller vi os at du er: Mødestabil og har en positiv tilgang til arbejdsopgaverne og dine kollegaer Fleksibel, da du vil få en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver Du kan dansk i skrift og tale Du er nysgerrig og har mod på at prøve nye ting Du er selvkørende, men også en teamplayer Vi tilbyder God løn og ordnede forhold Virksomheden er medlem af byggaranti ordningen og har en god økonomi Attraktiv arbejdsplads med fokus på den enkeltes trivsel Mulighed for udvikling på det personlige og faglige niveau Gode kollegaer og et uformelt arbejdsmiljø Praktiske oplysninger Der er tale om et Try and Hire forløb med henblik på fastansættelse på fuldtid. Mødetid er enten 06:30-14:30 eller 7:00 til 15:00, og der er en halv times selvbetalt pause og 15 min. betalt pause. Søg jobbet Lyder ovenstående som noget for dig? Ansøg stillingen online via Personale-match.dk Har du yderligere spørgsmål vedrørende jobbet kan rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen kontaktes på mail heidi@personale-match.dk eller tlf. 42801828. Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler på vores kontor i Taastrup og stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning.

Personale-matchs kunde, en velkendt mellemstor virksomhed, søger en rutineret og dygtig maskinfører. Virksomheden udfører alt fra større entreprenørarbejde i totalentrepriser til jord-, kloak-, beton- og murerarbejde, samt egenproduktion.

Dine primære arbejdsopgaver

Som maskinfører vil du være ansvarlig for forskelligartede opgaver indenfor gravearbejde, betonstøbning og kloak. Du vil bl.a. sammen med dine kollegaer gå og lave dræn i fortovet.

Kompetencer

 • Vi forestiller os at du er rutineret maskinfører, som er vant til at grave bladet op, og som har erfaring med gravearbejde og betonstøbning. Det er en fordel hvis du har erfaring med kloak, men det er ikke et krav.
 • Derudover forestiller vi os at du er:
 • Mødestabil og har en positiv tilgang til arbejdsopgaverne og dine kollegaer
 • Fleksibel, da du vil få en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver
 • Du kan dansk i skrift og tale
 • Du er nysgerrig og har mod på at prøve nye ting
 • Du er selvkørende, men også en teamplayer

Vi tilbyder

 • God løn og ordnede forhold
 • Virksomheden er medlem af byggaranti ordningen og har en god økonomi
 • Attraktiv arbejdsplads med fokus på den enkeltes trivsel
 • Mulighed for udvikling på det personlige og faglige niveau
 • Gode kollegaer og et uformelt arbejdsmiljø

Praktiske oplysninger

Der er tale om et Try and Hire forløb med henblik på fastansættelse på fuldtid. Mødetid er enten 06:30-14:30 eller 7:00 til 15:00, og der er en halv times selvbetalt pause og 15 min. betalt pause.

Søg jobbet

Lyder ovenstående som noget for dig? Ansøg stillingen online via Personale-match.dk

Har du yderligere spørgsmål vedrørende jobbet kan rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen kontaktes på mail heidi@personale-match.dk eller tlf. 42801828.

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler på vores kontor i Taastrup og stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning.

PERSONALE-MATCH ApSTaastrup2019-04-30T00:00:002019-05-28T00:00:00
330025163Maskinfører til kabelnedgravningRobot Til et mindre gravesjak søger vi en fører til 2,5 tons gravemaskine. Det er vigtigt at du har erfaring med fiberkabel-nedgravning. Arbejdet foregår primært på Syd-Sjælland. Her er tale om en langtidsansættelse for rette vedkommende. Virksomheden er en lille men en sund virksomhed, som sørger godt for sine medarbejdere. De vil sætte pris på at: Du har erfaring med at grave kabler Du har et godt og smittende humør Kan overholde aftaler og møde til tiden Sætter pris på kvalitet frem for kvantitet Arbejdstiderne vil lægge mellem, 7-15. God løn tilbydes, hertil kommer der naturligvis feriepenge og pension efter gældende overenskomst. Samtalen vil foregå hos HumanizeR i Maribo Opstart hurtigst muligt. Søg venligst via linket. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte os på 53795100 alle hverdage mellem 10-13 HumanizeR er en 100 dansk ejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevist med vores kunder omkring CSR og HR.

Til et mindre gravesjak søger vi en fører til 2,5 tons gravemaskine.

Det er vigtigt at du har erfaring med fiberkabel-nedgravning.

Arbejdet foregår primært på Syd-Sjælland. Her er tale om en langtidsansættelse for rette vedkommende.

Virksomheden er en lille men en sund virksomhed, som sørger godt for sine medarbejdere.

De vil sætte pris på at:

 • Du har erfaring med at grave kabler
 • Du har et godt og smittende humør
 • Kan overholde aftaler og møde til tiden
 • Sætter pris på kvalitet frem for kvantitet

Arbejdstiderne vil lægge mellem, 7-15.

God løn tilbydes, hertil kommer der naturligvis feriepenge og pension efter gældende overenskomst.

Samtalen vil foregå hos HumanizeR i Maribo

Opstart hurtigst muligt.

Søg venligst via linket. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte os på 53795100 alle hverdage mellem 10-13

HumanizeR er en 100 % dansk ejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken/kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevist med vores kunder omkring CSR og HR.

HumanizerMaribo2019-05-15T00:00:002019-07-14T00:00:00
330024699Fører til gummiged søges!!Basic Har du erfaring med at køre gummiged, så mangler JKS dig. Vi søger for kunde i Næstved en erfaren maskinfører.Vi søger en dygtig og erfaren maskinfører til kørsel med gummiged. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Kørsel med gummiged Af- og pålæsning Forefaldende arbejde Faglige kompetencer: Du har praktisk erfaringfra lignende stilling Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du har ordenssans, er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Kendskab til PC på brugerniveau Du taler dansk flydende og engelsk på brugerniveau Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er stabil og møder til tiden Du er fleksibel i forhold til arbejdstid og -opgaver Du er i god fysisk form, da arbejdet kan være fysisk krævende Du kan fremvise straffeattest Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår. Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.Har du erfaring med at køre gummiged, så mangler JKS dig. Vi søger for kunde i Næstved en erfaren maskinfører.Vi søger en dygtig og erfaren maskinfører til kørsel med gummiged.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
 • Kørsel med gummiged
 • Af- og pålæsning
 • Forefaldende arbejde

 • Faglige kompetencer:
 • Du har praktisk erfaringfra lignende stilling
 • Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du har ordenssans, er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig
 • Kendskab til PC på brugerniveau
 • Du taler dansk flydende og engelsk på brugerniveau

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du er fleksibel i forhold til arbejdstid og -opgaver
 • Du er i god fysisk form, da arbejdet kan være fysisk krævende
 • Du kan fremvise straffeattest

 • Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.

  Ansøgning:
  Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

  ORS/Small/f491feea_logo.pngJKS A/SNæstved2019-05-15T13:00:48.8702019-05-31T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  Viktech søger maskinførere, brolæggere og håndfolk i København og på Sjælland

  Viktech P/S Kbh.

  Taastrup
  Har du graveerfaring og erfaring med at lægge fiberkabler? Viktech søger for ny anlægsafdeling mange gravefolk, faglærte brolæggere, anlægsstruktører og maskinførere. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold og god løn, mulighed for rejsearbejde med diæte...
  Indrykket:20. maj 2019
  Udløbsdato:15. juli 2019

  Rutineret maskinfører

  PERSONALE-MATCH ApS

  Taastrup
  Personale-match søger, for kunde i Storkøbenhavn, en rutineret maskinfører. Der er tale om en stor virksomhed med afdelinger i hele Sjælland, som oplever stigende vækst. Virksomheden leder derfor efter en dygtig medarbejder og team-player til et Try...
  Indrykket:14. maj 2019
  Udløbsdato:28. maj 2019

  Rutineret maskinfører til gravearbejde og betonstøbning til København

  PERSONALE-MATCH ApS

  Taastrup
  Personale-matchs kunde, en velkendt mellemstor virksomhed, søger en rutineret og dygtig maskinfører. Virksomheden udfører alt fra større entreprenørarbejde i totalentrepriser til jord-, kloak-, beton- og murerarbejde, samt egenproduktion. Dine primæ...
  Indrykket:30. april 2019
  Udløbsdato:28. maj 2019

  Maskinfører til kabelnedgravning

  Humanizer

  Maribo
  Til et mindre gravesjak søger vi en fører til 2,5 tons gravemaskine. Det er vigtigt at du har erfaring med fiberkabel-nedgravning. Arbejdet foregår primært på Syd-Sjælland. Her er tale om en langtidsansættelse for rette vedkommende. Virksomheden er ...
  Indrykket:15. maj 2019
  Udløbsdato:14. juli 2019

  Fører til gummiged søges!!

  JKS A/S

  Næstved
  Har du erfaring med at køre gummiged, så mangler JKS dig. Vi søger for kunde i Næstved en erfaren maskinfører.Vi søger en dygtig og erfaren maskinfører til kørsel med gummiged. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden ...
  Indrykket:15. maj 2019
  Udløbsdato:31. maj 2019