Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinfører til Thisted-området til entreprenørvirksomhed - ATTRAKTIV VIRKSOMHED OG MULIGHED FOR FAST STILLING LØN 285kr

For entreprenørvirksomhed i Thisted-området søger vi en ny kollega

 ATTRAKTIV VIRKSOMHED OG MULIGHED FOR FAST STILLING

 Måske er du allerede i arbejde, men har lyst til at høre om dine muligheder. Ring for en fortrolig og uforpligtende snak med konsulent Nicolai Rasmussen, tlf. 60187405.

 Om virksomheden / Jobbet:

Virksomheden modtager mange forskellige opgaver i Aarup-området, herunder kloakarbejde, renovering, støbeopgaver, byggemodninger, fundamenter m.m.


Du vil blive en del af en velfungerende entreprenørvirksomhed, hvor du primært vil arbejde med gravemaskine og minigraver, men erfaring med at betjene andre maskiner er et plus. Du er selvfølgelig klar på at hoppe ud af maskinen og give et nap med når det bliver nødvendigt. Det er en fordel hvis du har erfaring med rototilt men ikke et krav.

 Om dig:  

For at bestride jobbet kræver det at du har god erfaring som maskinfører, især gravemaskiner og minigraver, og at du kan kommunikere på dansk. Hvis du har erfaring med rototilt er det en klar fordel men ikke et krav.

Du trives godt i et team, men kan også finde ud af at arbejde selvstændigt.

 

Er det lige dig, vi står og mangler? Send dit CV allerede i dag til dj@jobinwest.dk eller ring til konsulent Nicolai Rasmussen, tlf. 60187405.

 

Mærk din ansøgning "Maskinfører Thisted"


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.