Maskinførerer til længerevarende projekter i Odense søges.

Maskinførerer til længerevarende projekter i Odense søges! 

Vi søger for et stort dansk entreprenørfirma 2 dygtige maskinførerer til arbejde i Odense.

Du bliver en del af en større virksomhed, hvor udvikling er en stor del af jobbet. Virksomheden udfører entreprenørarbejde i hele landet - og er en anerkendt aktør på området. Du vil indgå i et dygtig team med stærke kompetencer og faglig viden inden for.

Vi forventer at du:

 • Har en bred erfaring 
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde i teams
 • Kan arbejde selvstændigt

Vilkår

 • Mulighed for fastansættelse
 • Løn: Efter kvalifikationer
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  

 

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre dig.

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330029523Phoenix-9ca3a3aa12019-05-22T00:00:00Maskinførerer til længerevarende projekter i Odense søges.

Maskinførerer til længerevarende projekter i Odense søges! 

Vi søger for et stort dansk entreprenørfirma 2 dygtige maskinførerer til arbejde i Odense.

Du bliver en del af en større virksomhed, hvor udvikling er en stor del af jobbet. Virksomheden udfører entreprenørarbejde i hele landet - og er en anerkendt aktør på området. Du vil indgå i et dygtig team med stærke kompetencer og faglig viden inden for.

Vi forventer at du:

 • Har en bred erfaring 
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde i teams
 • Kan arbejde selvstændigt

Vilkår

 • Mulighed for fastansættelse
 • Løn: Efter kvalifikationer
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  

 

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre dig.

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Maskinførerer til længerevarende projekter i Odense søges! Vi søger for et stort dansk entreprenørfirma 2 dygtige maskinførerer til arbejde i Odense. Du bliver en del af en større virksomhed, hvor udvikling er en stor del af jobbet. Virksomheden udfører entreprenørarbejde i hele landet - og er en anerkendt aktør på området. Du vil indgå i et dygtig team med stærke kompetencer og faglig viden inden for. Vi forventer at du: Har en bred erfaring Er grundig i dit arbejde Er fleksibel og mødestabil Kan arbejde i teams Kan arbejde selvstændigt Vilkår Mulighed for fastansættelse Løn: Efter kvalifikationer Tillæg jvf. overenskomst over 37timer. Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre dig. Vi er medlem af Dansk Byggeri Dansk Industri. Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til info@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 3144453811jobnet9ca3a3aa100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-17T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3532168Vikarholdet.dk ApS11Viborgvej 159A5000Odense CDKDanmark0sa@vikarholdet.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent765521JobNet4993738499373810022-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9ca3a3aahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9ca3a3aahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9ca3a3aa&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9ca3a3aa&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale833205Maskinfører28Industri361849653sa@vikarholdet.dksa@vikarholdet.dkDKDanmarkDKDanmark330028936Vi mangler dygtige folk! Brolæggere, håndmænd og maskinfører.Robot Vi har meget travlt hos A. Enggaard A S i Århus. Derfor søger vi folk til anlægsarbejde. Vi søger både brolæggere, maskinfører, håndmænd og rørlægger. Tøv ikke med at kontakte Nikolaj Bech for yderligere information. Nikolaj Bech - 28927309

Vi har meget travlt hos A. Enggaard A/S i Århus. Derfor søger vi folk til anlægsarbejde.

Vi søger både brolæggere, maskinfører, håndmænd og rørlægger.

 

Tøv ikke med at kontakte Nikolaj Bech for yderligere information.

 

Nikolaj Bech - 28927309

A. ENGGAARD A/S, ENTREPRENØR- OG BYGGEFIRMAAarhus C2019-05-22T00:00:002019-07-17T00:00:00
330027718Viktech søger maskinførere, brolæggere og håndfolk i Århus og NordjyllandRobot Har du graveerfaring og erfaring med at lægge fiberkabler? Viktech søger for ny anlægsafdeling mange gravefolk, faglærte brolæggere, anlægsstruktører og maskinførere. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold og god løn, mulighed for rejsearbejde med diæter og en 4 dages uge. Har du generelt erfaring fra entreprenørbranchen og har du prøvet de fleste maskintyper, hører vi også gerne fra dig. Fiberlægning og nedgravning af fiberrør Vi vil sammensætte et team af dygtige fagfolk samt håndfolk til at køre minigraver, lave skydninger og trække rør til større opgaver indenfor fiberlægning. Du bliver del af et godt team med uformel omgangstone og dygtige kollegaer. Vi tilbyder Arbejdskontrakt med god løn, der følger overenskomsten Rejsearbejde, 4-dages uge og diæter Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj Gode arbejdsforhold med pension, sundhedsforsikring og feriepenge m.m. Sociale arrangementer som sommerfest med dine kollegaer Dine kvalifikationer Du har en bred erfaring fra entreprenørbranchen Du har ideelt erfaring med fiberrør og kabler Du har god erfaring i at køre med en minigraver Du har kurset Vejen som arbejdsplads Du kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Ring til os hurtigst muligt på 70209043. Du kan søge stillingen ved at klikke her https: www.viktech.dk bliv-medarbejder eller ved at sende din ansøgning per e-mail til job@viktech.dk.

Har du graveerfaring og erfaring med at lægge fiberkabler?

Viktech søger for ny anlægsafdeling mange gravefolk, faglærte brolæggere, anlægsstruktører og maskinførere. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold og god løn, mulighed for rejsearbejde med diæter og en 4 dages uge.

Har du generelt erfaring fra entreprenørbranchen og har du prøvet de fleste maskintyper, hører vi også gerne fra dig.

Fiberlægning og nedgravning af fiberrør

Vi vil sammensætte et team af dygtige fagfolk samt håndfolk til at køre minigraver, lave skydninger og trække rør til større opgaver indenfor fiberlægning. Du bliver del af et godt team med uformel omgangstone og dygtige kollegaer.

Vi tilbyder

 • Arbejdskontrakt med god løn, der følger overenskomsten
 • Rejsearbejde, 4-dages uge og diæter
 • Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj
 • Gode arbejdsforhold med pension, sundhedsforsikring og feriepenge m.m.
 • Sociale arrangementer som sommerfest med dine kollegaer

 

Dine kvalifikationer

 • Du har en bred erfaring fra entreprenørbranchen
 • Du har ideelt erfaring med fiberrør og kabler
 • Du har god erfaring i at køre med en minigraver
 • Du har kurset ”Vejen som arbejdsplads”
 • Du kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats

 

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Ring til os hurtigst muligt på 70209043.

Du kan søge stillingen ved at klikke her https://www.viktech.dk/bliv-medarbejder/ eller ved at sende din ansøgning per e-mail til job@viktech.dk

 

VIKTECH P/SRisskov2019-05-20T00:00:002019-07-15T00:00:00
330013511ERFAREN GRAVEFØRER TIL 35 TONS GRAVEMASKINERobot Aktivitetsniveauet er højt, og derfor søger vi en erfaren og dygtig gravefører til at køre vores 35 tons gravemaskine, primært i Østjylland. Vil du være en del af en erfaren virksomhed i vækst og har du den fornødne graveerfaring fra branchen, så er det måske dig, vi lige står og mangler. OM BRDR. MØLLER A S Vi er en moderne mellemstor entreprenørvirksomhed med hovedsæde i Brabrand, der udfører alle former for entreprenørarbejder. Vi er specialiseret indenfor kloakering, renovering og nyanlæg samt fjernvarme og har både store og små projekter. VI FORVENTER, AT DU: har en del graveerfaring og kan tage ansvar for egne opgaver er kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, fleksibel og stabil kender entreprenørbranchen og opgaverne er god til at planlægge egne arbejder og planlægge fremad bidrager til et godt og sikkert arbejdsmiljø Kørekort B er et krav! Erfaring med at køre med GPS udstyr vil blive vægtet højt! Erfaring med at grave i gravekasser er at foretrække! VI TILBYDER: et spændende og alsidigt job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau gode kollegaer og en stærk holdånd, hvor man hjælper hinanden et godt og sikkert arbejdsmiljø mulighed for faglig udvikling, kurser og efteruddannelse INTERESSERET? Send din ansøgning og dit CV til entreprisechef Jesper Sonnenborg på mail js@brdrmoller.dk . Tiltrædelse hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kontoret på tlf. 8747 6060.

Aktivitetsniveauet er højt, og derfor søger vi en erfaren og dygtig gravefører til at køre vores 35 tons gravemaskine, primært i Østjylland.

Vil du være en del af en erfaren virksomhed i vækst og har du den fornødne graveerfaring fra branchen, så er det måske dig, vi lige står og mangler.

OM BRDR. MØLLER A/S

Vi er en moderne mellemstor entreprenørvirksomhed med hovedsæde i Brabrand, der udfører alle former for entreprenørarbejder. Vi er specialiseret indenfor kloakering, renovering og nyanlæg samt fjernvarme og har både store og små projekter.

VI FORVENTER, AT DU:

 • har en del graveerfaring og kan tage ansvar for egne opgaver
 • er kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, fleksibel og stabil
 • kender entreprenørbranchen og opgaverne
 • er god til at planlægge egne arbejder og planlægge fremad
 • bidrager til et godt og sikkert arbejdsmiljø
 • Kørekort B er et krav!
 • Erfaring med at køre med GPS udstyr vil blive vægtet højt!
 • Erfaring med at grave i gravekasser er at foretrække!

VI TILBYDER:

 • et spændende og alsidigt job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau
 • gode kollegaer og en stærk holdånd, hvor man hjælper hinanden
 • et godt og sikkert arbejdsmiljø
 • mulighed for faglig udvikling, kurser og efteruddannelse

INTERESSERET?

Send din ansøgning og dit CV til entreprisechef Jesper Sonnenborg på mail js@brdrmoller.dk .

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kontoret på tlf. 8747 6060.

ENTREPRENØRFIRMA BRDR. MØLLER A/SBrabrand2019-04-30T00:00:002019-06-20T00:00:00
330033173Maskinfører søges!Robot Jobbeskrivelse: Vi søger lige nu maskinfører. Arbejdet vil foregå primært i Aarhus og omegn. Vi forventer om dig:- Du kan arbejde selvstændigt samt i sjak. - Du har en god fysik.- Du har kørekort B og kan fragte dig selv til og fra arbejdspladsen virksomheden.- Du er mødestabil. - Du er engageret i dit arbejde. Vi kan tilbyde: - Fast arbejde.- Løn efter kvalifikationer. - Pension, ferie og SH betaling jf. overenskomsten. - Solid virksomhed med gode arbejdsforhold. Er du interesseret: Kontakt Morten Skov på tlf.: 9363 5827 for en uforpligtende snak eller send dit CV til msk@jobteam.dk Venlig hilsenJobTeamByg AArhus Nord

Jobbeskrivelse:

Vi søger lige nu maskinfører.

Arbejdet vil foregå primært i Aarhus og omegn.

Vi forventer om dig:
- Du kan arbejde selvstændigt samt i sjak.
- Du har en god fysik.
- Du har kørekort B og kan fragte dig selv til og fra arbejdspladsen/virksomheden.
- Du er mødestabil.
- Du er engageret i dit arbejde.

Vi kan tilbyde:
- Fast arbejde.
- Løn efter kvalifikationer.
- Pension, ferie og SH betaling jf. overenskomsten.
- Solid virksomhed med gode arbejdsforhold.

Er du interesseret:
Kontakt Morten Skov på tlf.: 9363 5827 for en uforpligtende snak eller send dit CV til msk@jobteam.dk

Venlig hilsen
JobTeamByg AArhus Nord

JobTeam Byg Århus NAarhus N2019-05-28T00:00:002019-06-21T00:00:00
330034118Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges.Robot Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges! Vi søger for et stort dansk entreprenørfirma dygtige maskinfører til arbejde i Fredericia. Du bliver en del af en større virksomhed, hvor udvikling er en stor del af jobbet. Virksomheden udfører entreprenørarbejde i hele landet - og er en anerkendt aktør på området. Du vil indgå i et dygtig team med stærke kompetencer og faglig viden inden for. Vi forventer at du: Har en bred erfaring Er grundig i dit arbejde Er fleksibel og mødestabil Kan arbejde i teams Kan arbejde selvstændigt Vilkår Mulighed for fastansættelse Løn: Efter kvalifikationer Tillæg jvf. overenskomst over 37timer. Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre dig. Vi er medlem af Dansk Byggeri Dansk Industri. Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges! 

Vi søger for et stort dansk entreprenørfirma dygtige maskinfører til arbejde i Fredericia.

Du bliver en del af en større virksomhed, hvor udvikling er en stor del af jobbet. Virksomheden udfører entreprenørarbejde i hele landet - og er en anerkendt aktør på området. Du vil indgå i et dygtig team med stærke kompetencer og faglig viden inden for.

Vi forventer at du:

 • Har en bred erfaring 
 • Er grundig i dit arbejde
 • Er fleksibel og mødestabil
 • Kan arbejde i teams
 • Kan arbejde selvstændigt

Vilkår

 • Mulighed for fastansættelse
 • Løn: Efter kvalifikationer
 • Tillæg jvf. overenskomst over 37timer.  

 

Hvis det har interesse, ser vi frem til at høre dig.

Vi er medlem af Dansk Byggeri/Dansk Industri.

Har dette fanget din interesse, så send en ansøgning til sa@vikarholdet.dk eller kontakt Sofia på 31444538

Vikarholdet.dk ApSFredericia2019-05-29T00:00:002019-07-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vi mangler dygtige folk! Brolæggere, håndmænd og maskinfører.

A. ENGGAARD A/S, ENTREPRENØR- OG BYGGEFIRMA

Aarhus C
Vi har meget travlt hos A. Enggaard A S i Århus. Derfor søger vi folk til anlægsarbejde. Vi søger både brolæggere, maskinfører, håndmænd og rørlægger. Tøv ikke med at kontakte Nikolaj Bech for yderligere information. Nikolaj Bech - 28927309
Indrykket:22. maj 2019
Udløbsdato:17. juli 2019

Viktech søger maskinførere, brolæggere og håndfolk i Århus og Nordjylland

VIKTECH P/S

Risskov
Har du graveerfaring og erfaring med at lægge fiberkabler? Viktech søger for ny anlægsafdeling mange gravefolk, faglærte brolæggere, anlægsstruktører og maskinførere. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold og god løn, mulighed for rejsearbejde med diæte...
Indrykket:20. maj 2019
Udløbsdato:15. juli 2019

ERFAREN GRAVEFØRER TIL 35 TONS GRAVEMASKINE

ENTREPRENØRFIRMA BRDR. MØLLER A/S

Brabrand
Aktivitetsniveauet er højt, og derfor søger vi en erfaren og dygtig gravefører til at køre vores 35 tons gravemaskine, primært i Østjylland. Vil du være en del af en erfaren virksomhed i vækst og har du den fornødne graveerfaring fra branchen, så er...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:20. juni 2019

Maskinfører søges!

JobTeam Byg Århus N

Aarhus N
Jobbeskrivelse: Vi søger lige nu maskinfører. Arbejdet vil foregå primært i Aarhus og omegn. Vi forventer om dig:- Du kan arbejde selvstændigt samt i sjak. - Du har en god fysik.- Du har kørekort B og kan fragte dig selv til og fra arbejdspladsen vi...
Indrykket:28. maj 2019
Udløbsdato:21. juni 2019

Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges.

Vikarholdet.dk ApS

Fredericia
Maskinfører til længerevarende projekter i Fredericia søges! Vi søger for et stort dansk entreprenørfirma dygtige maskinfører til arbejde i Fredericia. Du bliver en del af en større virksomhed, hvor udvikling er en stor del af jobbet. Virksomheden u...
Indrykket:29. maj 2019
Udløbsdato:24. juli 2019