Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MASKININGENIØR TIL VÆKSTVIRKSOMHED

- konstruktion og beregning af innovative løsninger til marine, offshore og wind

Er du fagligt en af de bedste maskiningeniører på din årgang, og har du ambitioner om at blive udfordret? Kan du se dig selv være konstruktions- og beregningsansvarlig for konstruktion af innovative one-off løsninger, i en maskinfabrik med omfattende in-house produktion? Og vil du gerne arbejde alsidigt og bygge erfaring op indenfor mange forskellige typer systemer? Så er det måske noget for dig at blive maskiningeniør hos SH Group A/S?

Vi tilbyder dig

Baseret på en in-house produktion med både stål, hydraulik og automation, leverer SH Group A/S individuelle XXL-løsninger indenfor maskinbygning og hydraulik til hele verden, og har en stor og voksende kundekreds, der omfatter betydende virksomheder indenfor marine-, offshore-, og windsektoren. Vi har primært projektordrer, og du vil derfor få mulighed for en hverdag med stor afveksling, og hvor du får udfordringer, samtidig med at du skal sørge for et godt og udviklende samarbejde med kunder og kolleger.

Som maskiningeniør indgår du i vores tekniske afdeling med i alt ca. 70 medarbejdere. Du vil selvstændigt, og i samarbejde med kolleger, skulle varetage opgaver indenfor udvikling, konstruktion, beregning og sikre overholdelse af klassifikationskrav samt udarbejde produktionsgrundlag og indkøbe komponenter. Du vil deltage i FAT (Factory Acceptance Test) og være med til at sikre at produktet leveres til kunden til aftalt tid og med rette dokumentation. Da vi er en virksomhed i positiv udvikling, får du mulighed for at præge, såvel din egen, som virksomhedens udvikling.

Lidt om dig som person

Du har faglig baggrund og opererer på et fagligt højt plan, er løsningsorienteret og drevet af at levere høj kvalitet i dit arbejde. Du brænder for at udvikle de rigtige tekniske løsninger ved at bruge din viden om konstruktion og beregning. Du går i detaljen, og bruger dine erfaringer fra studierne og/eller nogle års arbejde med konstruktion, til at finde de optimale løsninger. Du kan bevare roen i en hektisk situation, og kan overskue flere store og små opgaver på en gang, alt imens du er en god kollega med godt humør.

Som person er du i besiddelse af en faglig stolthed og vindermentalitet, som får dig til at yde det ekstra der skal til, for levere det bedste resultat. Da vores kunder opererer i brancher, hvor nedetid kan være meget omkostningsfuldt, magter du både at agere hurtigt og være vedholdende ift. dine egne opgaver, og hjælpe til i teamet når det er nødvendigt.

Du har håndværksmæssig erfaring som smed, produktionsteknolog, landbrugsmaskinmekaniker eller lign., før du tog din maskiningeniøruddannelse. Du skal have en bred viden om udvikling og tegning i 3D/2D og beregning, og du skal være indstillet på dialog med kunderne på engelsk. Du skal derfor kunne formulere dig præcist på engelsk i både skrift og tale, og have let ved at tilegne dig ny viden. Er du nyuddannet med ambitioner, så skal du have lyst til at udvikle dig med udgangspunkt i en dynamisk hverdag.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

 • Produktudvikling i teams og på egen hånd
 • Sparring omkring konstruktion med kolleger
 • Statiske og dynamiske beregninger af mekaniske konstruktioner
 • Tegning af konstruktioner og komponenter i 3D CAD, vi anvender SolidEdge
 • Tegning af 2D produktionsgrundlag
 • Indkøb af komponenter
 • Sparring med maskinteknikere og verificering af konstruktionsgrundlag
 • Som konstruktionsansvarlig, gennemføre FAT (Factory Acceptance Test) ift. kunden
 • Risikovurdering og dokumentation

Vores forventninger til dig er bl.a.

 • Maskiningeniør og håndværksmæssig baggrund som smed, landbrugsmaskinmekaniker, entreprenørmaskinmekaniker, skibsmekaniker, produktionsteknolog eller lign.
 • Gerne nyuddannet indenfor de sidste 2-3 år, fagligt dygtig og ambitiøs
 • Erfaring med beregninger/mekanisk konstruktion
 • Høj grad af faglige ambitioner og stolthed
 • Hurtigt agerende og vedholdende ift. de lange projekter
 • Magter både det overordnede og det detaljerede
 • Gode kommunikationsevner internt og eksternt
 • Dansk og engelsk i skrift og tale
 • Habil bruger af 3D CAD og FEM programmer

Lønnen forhandles individuelt, på et niveau der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer.

For en umiddelbar vurdering af din profil ift. jobbet, kontakt vores organisationskonsulent Proces Support A/S - Per Schorling på telefon 2332 5825, eller læs mere om SH Group på www.shgroup.dk.

Ansøgning på link herunder.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder til samtale løbende.

SH Group A/S er en førende international virksomhed inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske, mekaniske og elektriske systemløsninger til marine-, offshore-, og windsektoren, mærkerne Sepro, Xervo, Norcrane – og SH Group. Virksomheden har kontor/repræsentation/produktion flere steder i verden.

SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag ca. 350 kvalificerede medarbejdere på hovedkontoret i Svendborg og vores andre afdelinger verden over.

Vi har en meget omfattende in-house produktion, som gør at vi kan håndtere hele værdikæden ifm. både nyudviklings- og serviceprojekter selv.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.