Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

maskinmester

Maskinmester!

Netek IR System A/S, Hobro (www.netek.dk) arbejder med maskinbygning (katalytiske infrarøde tørre- og hærdeovne). Vi søger en maskinmester med interesse for maskinbygning, projektledelse (herunder projektering, indkøb, produktion, montage og idriftsætning) og projektsalg.

Det vil være fint, om du har en håndværksmæssig baggrund (smed/kleinsmed), da der ofte er behov for aktiv deltagelse i montage- og service opgaver. En stor del af firmaets aktiviteter foregår ude hos kunderne, så der vil lejlighedsvis være behov for overnatning ude.

Netek udfører af og til opgaver på oliefelterne i Nordsøen, og derfor vil det være en fordel, hvis du har de nødvendige kurser og certifikater til dette, og du skal være i stand til at opnå ”pletfri” helbredsattest, så de nødvendige kurser og certifikater kan erhverves.

Du skal have lille kørekort, og gerne også truckcertifikat.

Kendskab til el styringer og PLC programmering vil ligeledes være en fordel.

Tiltrædelse snarest.

Henvendelse til Finn M. Poulsen CTO

fmp@netek.dk - +45 60382388

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Linka Group søger maskinmester el lign. til sælgerstilling

Weiss ApS

Hadsund
Linka Group designer, leverer og servicerer energianlæg til CO2 neutral forbrænding af biobrændsler. Forbrændingsløsningerne henvender sig til fjernvarmeværker og procesindustrier i hele Europa, med primær fokus på Skandinavien og jobbet indebærer d...
Indrykket:9. april 2020