Maskinmester eller projektingeniør til renseanlæg og pumpestationer

Har du forståelse for avancerede miljøanlæg? Er du samtidig skarp på at finde løsninger, og er du typen, der kommunikerer ud, når du får en god idé og giver en hånd med, når processer ikke forløber sig som forventet?

”I vores afdeling synes vi, det er spændende at følge vand helt fra kildeplads til recipient. Vi leder derfor efter dig, der vil dele vores entusiasme for spildevand og ønsker at tage del i et team med uformel og humoristisk omgangstone,” fortæller driftsleder Anders Krogager.

Velkommen til Silkeborg Forsyning
Silkeborg Forsyning er en multiforsyning, der forsyner borgerne i Silkeborg Kommune med vand og fjernvarme og skaffer dem af med spildevand og affald. Her kommer du til at indgå i en afdeling bestående af 18 medarbejdere som, via driften af bl.a. 220 pumpestationer og 10 renseanlæg, både sørger for transporten og rensningen af spildevand for hele Silkeborg kommune.

Stå for spildevandsprojekter fra A til Z
Du indgår et mindre team, som renoverer, projekterer og udfører større og mindre projekter. Stillingen byder på en god blanding af projektarbejde og drift, og din hverdag kommer til at gå med planlægning og udførelse af sideløbende projekter på spildevandsområdet samt tilbagevende driftsopgaver. Helt konkret vil du:

   • sørge for, at projekterne forløber smidigt og struktureret hele vejen igennem
   • stå for renovering og nyanlæg af tekniske installationer
   • udarbejde og gennemføre udbud
   • udarbejde teknisk dokumentation og planlægge systematisk vedligehold
   • optimere eksisterende transportsystemer
   • være bindeled mellem Plan & Projektafdelingen, myndigheder, entreprenører og håndværkere.

”Vi er stolte af vores arbejde og lægger stor vægt på udvikling og optimering. Der vil derfor også være mulighed for at byde ind med ideer og forslag til forbedringer. Og så er vi glade for at være med til at uddanne de kommende medarbejdere i branchen i samarbejde med Ferskvandscenteret i Silkeborg. Derudover kan man jo kun være stolt af at bearbejde spildevand for over 90.000 beboere og tilføre en værdi til samfundet – det giver mig mening i hverdagen,” uddyber Anders.

Erfaring med tekniske anlæg og flair for strukturering af projekter
Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men vi forestiller os, at du har en baggrund som maskinmester, maskiningeniør eller lignende og har erfaring inden for etablering og drift af tekniske anlæg. Vi ser også gerne, at du besidder viden om standarder og normer inden for el, pumpeteknik eller maskinanlæg.

Det er ikke nødvendigt at have stor erfaring med projektstyring, men det er vigtigt, at du forstår, hvordan du strukturerer projekter og kan føre dem i mål uden at miste noget på vejen. Du har mod på at udvikle dine evner heri, og du tør række ud efter hjælp, når du finder det nødvendigt. Du har måske endda en interesse for spildevandsområdet og ønsker at udvikle din karriere inden for branchen.

Interesseret?
Yderligere information om stillingen kan fås ved at kontakte driftsleder for renseanlægsdrift Anders Krogager på tlf.: 89 20 65 28 eller mobil: 25 13 69 64.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Software Engineer for Pump Electronics

GRUNDFOS HOLDING A/S

Viborg
Would you like to create and influence software for products that ensure high energy efficiency and will make a difference globally for years to come? Then join 10 highly professional colleagues who are proud to create solid solutions for high quali...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Technology Cluster Lead - Emerging Power Technologies-180000HB

Vestas Wind System A/S

Aarhus
Is it possible to create energy without the wind? Or do you have other ideas that could take our business to another level? If you want to create new products for the future. If you can find solutions to make constant energy to windmills. If you thr...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018