Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinmester / ingeniør til Teknisk support, SCIENCE CAMPUS SERVICE

SCIENCE Campus Service ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en medarbejder med tiltrædelse den 1. august 2021 eller snarest derefter.

Hvis du har passionen for at løse komplekse problemstillinger relateret til bygningsdrift, så har vi en spændende og udfordrende opgaveportefølje til dig – faktisk løser vi op til 100 store og små projekter om året. Så kan du lide variation i dit arbejde, og er du hjælpsom af natur, så kommer du til at passe godt ind i vores team.

Om os

SCIENCE Campus Service varetager service, drift og vedligeholdelse på fakultetet, der hovedsagligt er lokaliseret på City-, Nørre- og Frederiksberg Campus. Vores aktiviteter spænder bredt omkring understøttelse af forskning og undervisning i det naturvidenskabelige felt. Denne stilling har base på Nordre Sti som ligger ved Landbohøjskolehaven på Frederiksberg.

Teknisk support teamet består af 5 medarbejder og supporterer vores driftsafdelinger som er placeret på hvert campusområde.

Når vi går på arbejde, er det side om side med mange forskellige tværfaglige discipliner. Vores faglighed baserer sig på mange forskellige uddannelsesbaggrunde. Det er én af vores styrker, som også er med til at udvikle den enkeltes faglighed på den lange bane.

Arbejdsopgaver

Du kommer til at arbejde med design, specifikation, projektgranskning samt aflevering af tekniske installationer i alle faser af et projektet, dog særligt ved overdragelse til drift. Selve projekteringen varetages centralt hvor teknisk support indgår ved sparring og projektgranskning. Du kan forvente at arbejde i både større projektgrupper såvel som mere selvstændigt.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde i tæt dialog mellem KU`s centrale bygherrefunktion, Sciences institutter og vores driftsorganisation, hvor du kommer til at indtræde i en central rolle. Du vil bl.a. få til opgave at lede og styre implementeringen og driftsoverdragelsen (fra projekt til drift) samt få ansvaret for at stille tekniske krav til fremtidige løsninger, hvor det forventes, at du har en skarp sans for at omsætte teori til praksis. Dine primære opgaver i driftsherrefunktionen vil være at:

  • stille krav til fremtidige forhold og sikre, at vi bygger til drift
  • sætte standarden for fremtidens drifts- og vedligeholdelseskrav
  • koordinere med de faglige rådgivere og specialister og sikre, at viden forankres og omsættes til byggeriet, og på tværs af driftsafdelingen
  • sætte standarden og indgå i strategien for digital bygningsdrift
  • fungere som central nøgleperson i forbindelse med projektgranskning og IKT-proces, herunder digital aflevering.
Vi forestiller os, at du har en uddannelse som fx maskinmester, ingeniør eller en anden relevant uddannelse. Vi hører gerne både fra den dygtige kandidat med få års relevant erfaring og kandidaten med mange års erfaring fra en lignende position. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med at være i en politisk styret organisation, men det er ikke et krav. Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • kan dokumentere en teknisk bred viden
  • besidder solid viden inden for ejendomsdrift og vedligehold af tekniske anlæg i store komplekse ejendomme
  • kan designe gode processer, f.eks. ved inddragelse af specialister til at understøtte krav til beslutningsprocesser, og har blik for kommunikationsbehov på tværs af en stor organisation med mange interessenter
  • har erfaring med at indgå i store, komplekse projekter.
Løn og ansættelsesforhold

Er du uddannet maskinmester vil dine løn- og ansættelsesvilkår være i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Maskinmestre i land.

Er du uddannet ingeniør vil dine løn- og ansættelsesvilkår være i henhold til overenskomst for akademikere i staten, hvor den aktuelle månedsløn er anciennitetsbestemt.

Har du en anden relevant uddannelse vil du blive indplaceret på anden relevant overenskomst.

Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 6. maj 2021.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 19 og 20.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål

Spørgsmål til stillingen kan rettes til driftschef Asger Jensen, tlf. 28755248.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.