Maskinoperatør

Emballageproducent Toppac A/S søger maskinoperatør til weekend.

Plastmager eller person med teknisk flair og gerne sprøjtestøbe erfaring, søges til produktion og fremstilling af plastemballage til vores weekend hold.

Toppac producerer innovativt sprøjtestøbt plastemballage til fødevareindustrien.

Vi er en virksomhed med 29 ansatte og med en produktion, som kører 24 timer i døgnet, 360 dage om året. Vores speciale er indenfor In-mould label produktion. Vores maskinpark er topmoderne og består af sprøjtestøbemaskiner og højteknologiske robotter.

Der er tale om et udfordrende job, hvor opgaverne spænder vidt, fra pakning af bægre og låg til opstilling og indkøring af maskiner og robotter. Du får masser af tekniske udfordringer i en central rolle med mulighed for selv at sætte dit eget præg på tingene.

Er du vores nye maskinoperatør på weekendholdet?

  • Maskinovervågning og drift af maskinerne.
  • Nedpakning af færdigproducerede varer.
  • Du skal have fokus på optimering og effektivisering.

Dine kvalifikationer:

  • Du er selvstændig, fleksibel og motiveret til et job med mange tekniske opgaver, som stiller store krav til dig både fagligt og personligt.
  • Du er uddannet plastmager eller har anden teknisk baggrund.
  • Kendskab til sprøjtestøbning vil være en fordel, men vi oplære gerne den rette person.

Vi kan tilbyde:

  • En stilling med stort ansvar, samt spændende perspektiv og muligheder i en dynamisk hverdag.
  • Weekend hold (2x12 timer) med gode arbejdsforhold og et inspirerende arbejdsmiljø.
  • Løn aftales ud fra kvalifikationer og kompetencer, og vi tilbyder pensionsordning, samt sundhedsforsikring

Har du lyst til at træde ind i en højautomatiseret branche, så vil vi gerne høre fra dig inden 26.04.18. Ansættelsessamtaler afholdes primo maj.

Interesserede bedes venligst henvende sig på mail til: jobformidling@randers.dk

HVEM ER VI?

Toppac A/S udvikler og producerer sprøjtestøbt plastemballage til fødevareindustrien med speciale i IML (In-Mould Labeling). Virksomheden blev etableret i 2002 af Søren Mark Andersen, og har hovedkontor og produktionsfaciliteter i Randers samt salgsafdelinger i Benelux og UK.

Toppac A/S’ udvikling og vækst er realiseret gennem en konstant fokus på produktudvikling af innovative emballageløsninger, baseret på kundernes behov. Vedvarende investeringer i state-of-the-art maskiner og den nyeste robotteknologi har været vigtige faktorer for virksomhedens succes, hvormed opnås stor fleksibilitet, konstant kvalitet og høj effektivitet. Toppac A/S er godkendt som leverandør efter fødevareindustriens høje standarder, og certificeret af Bureau Veritas efter BRC Global Standard, Issue 5 (High Hygiene audit level, Grade AA).

Toppac A/S er siden 2017 en del af Færch & Co Packaging, et datterselskab til Færch & Co Kapital under Færch Family Office i Holstebro.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Maskinarbejder

Medarbejderne ApS

For vores kunde på Skive egnen søger vi en maskinarbejder smed. Arbejdsopgaver: Du skal kunne svejse i både stål og aluminium samt have kendskab til klip og buk. Der er tale om en produktionsvirksomhed, som konstruerer emner i aluminium. Det er et k...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Blokoperatør søges

AktivPersonale A/S

AktivPersonale søger for kunde i Hjørring Kommune en blok operatør til opstart hurtigst muligt. Der er tale om et længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse for den rette. Om dig: Du er operatør-uddannet og har erfaring med blokmaskiner...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

Er du en dygtig og erfaren CNC operatør, der selv kan udføre programmering, - så har vi måske det rigtige job til dig!

Haugland Collection v/Kristian Haugland

Viborg
Er du en dygtig og erfaren CNC operatør ??? - så har vi jobbet til dig! Haugland søger for kunde, en erfaren og selvkørende CNC operatør, der er fortrolig med Mazak programmering og har erfaring med drejning af lange aksler. Jobbet er meget selvstæn...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Teknisk Supporter

OK SNACKS A/S

Ikast-Brande
Vi søger Tekniske Supportere, som tager ansvar! OK Snacks A S gennemlever kontinuerlig vækst og står for at skulle implementere en række nye tiltag, herunder en styrkelse af vores tekniske support. Derfor søger vi nu Tekniske Supportere, som meget g...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Maskinreparatør søges straks

POWER PEOPLE DANMARK ApS

Frederikshavn
Vi søger for kunde i Aalborg Øst en maskinreperatør til et længerevarende vikariat på fuldtid, med henblik på fastansættelse. Arbejdsopgaver er: reparation af diverse elektriske benzindrevne haveredskaber f.eks. plæneklipper, motorsav, hækkeklipper ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018