Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinoperatør søges til etikettrykkeri

Er du kvalitetsbevidst, forandringsparat og finder du stolthed ved at have styr på  dit arbejde? Er du klar på en arbejdsdag, der byder på mange forskellige opgaver?  Er du moden, stabil og ansvarsbevidst?

Hvis ja, så vil Etiflex, der er blandt Danmarks førende og mest innovative  etikettrykkerier, gerne høre fra dig.

Vi søger en maskinoperatør til at indgå i vores team, der arbejder med efterbehandling, pakning og forsendelse.

Arbejdet består i at sikre korrekt oprulning/opskæring af etiketter, herunder at montere papirruller, indstille maskinen på computere samt overvåge maskinens drift i øvrigt. Som en del af jobbet og maskinens indstilling skal der laves flere simple rutineberegninger pr. job, og du skal kunne arbejde hjemmevant med computer- og IT-udstyr.

Derudover vil dine opgaver være klargøring og pakning af ordrer til forsendelse samt  forefaldende opgaver i vores trykkeri og lager. Du skal kunne tale, læse og forstå dansk. Det er et krav, at du har truckcertifikat.

Vi arbejder med høje kvalitetskrav og lav fejltolerance-margin, så du skal have lyst til at gøre dig umage, og løbende arbejde med optimering af arbejdsgange og -procedurer i samarbejde med teamet og vores fabrikschef.

Personlige egenskaber
Som person er du positiv og har en god humoristisk sans. Du er ”rap på fødderne”, og har lyst til at lære nyt. Du er moden og stabil og finder stolthed i at have styr på dit område, med sans for detaljer og deadlines. Du er vant til at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Du må meget gerne have erfaring som teamleder, hvor du med  selvfølgelighed tager ansvar for en større sammenhæng i en produktion.

Arbejdstider
Det aktuelle job er på aftenhold.

Vi tilbyder
Muligheden for en udfordrende og afvekslende stilling i en dynamisk virksomhed med engagerede medarbejdere, der servicerer yderst professionelle kunder. Etiflex har internationale ambitioner, som alle medarbejdere kan have indflydelse på. Vores  omgangstone er åben og uformel, og vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere ønsker at udvikle sig.

Etiflex tilbyder gode arbejdsvilkår, mulighed for fleksibel mødetid og løn efter kvalifikationer.

Hvis du ønsker at få uddybet stillingen, er du velkommen til at kontakte fabrikschef Morten Risvig, tlf. 22 10 70 89. Send din ansøgning hurtigst muligt på mr@etiflex.dk. Vi behandler
ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning i dag. Tiltrædelse snarest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.