Maskinoperatør søges til virksomhed ved Odder kanten

På vegne af virksomhed ved Odderkanten søger HR-Industries en dygtig og selvstændig person til maskinbetjening. Har du tidligere kørt kantbukker, laser, standser eller andet, høre vi gerne fra dig. Denne stilling er en fast stilling med henblik på aftenhold på sigt.

Om dig til stillingen:
Du har en baggrund indenfor metalfaget. Måske er du smed, maskinarbejder eller lign. Din uddannelse er dog ikke afgørende, da det er din erfaring med at styre en større maskine der tæller. Til stillingen kan bevare fokus i en travl hverdag, og har kendskab eller erfaring med programmering, eller hente programmer.

Om stillingen:
•  Du kommer til at arbejde i et maskincenter, hvor opgaver som opstilling, indkøre og producere er på tale. Du bliver medansvarlig for, at foretage løbende kvalitetskontrol m.m.
• I stillingen kommer til at indgå i et velfungerende team, med gode forhold. 
• Denne stilling er på fast aftenhold – på sigt.
• Løn efter aftale

Kontakt
Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

SØG STILLINGEN
Mail ansøgning med CV og referencer til http://www.hr-industries.axp.dk/  - job nr. 50127
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer. https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php?ccheck=1&caller=&callerarg=

Om HR-Industries A/S
HR-Industries er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien. Metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse.

Vi rekrutterer til faste ansættelser, enten direkte eller gennem TRY & HIRE, samt til projektansættelser, typisk af længere varighed.

Vi ønsker at være værdiskabende gennem det gode match. Derfor lægger vi vægt på en god personlig relation både til dig og til virksomheden.

Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, med loyalitet og gensidig respekt som nøgleord i samarbejdet.
Vi lytter til dine ønsker, og skaber tryghed fra start til slut. Hvad enten det er en kort proces, eller et længerevarende samarbejde, så er du vores ansigt udadtil. Du er med til at forme HR-Industries, og det er vi stolte af.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.