Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinoperatør til manuel stanser til spændende virksomhed i Kolding.


For metalvirksomhed i Kolding søger vi en ny kollega til at betjene en manuel stanse maskine. 


Måske er du allerede i arbejde, men har lyst til at høre om dine muligheder. Ring for en fortrolig og uforpligtende snak med Jacob Larsen, tlf. 22 31 05 09

 

Om virksomheden/jobbet:

Virksomheden er en moderne metalvirksomhed, som er en værdsat partner og underleverandør til andre virksomheder i produktions- og metalbranchen. Virksomheden har mere end 75 ansatte som leverer en høj kvalitet baseret på faglighed, fleksibilitet og viden. 

Virksomheden har super travlt, og søger derfor en ny kollega. Din primære arbejdsopgaver bliver at passe en Salvagnini manuel stanse-maskine. Du behøver ikke have erfaring med en Salvagnini maskine da en anden medarbejder vil stille maskinen op og instruere/oplære dig. 

Det vigtigste er at du kan læse tegninger og bruge måleværktøj. Hvis du er erfaren maskinoperatør kan du evt. selv indstille maskinen. Selve oplæringen foregår på dagsholdet.  


Om dig: 

Du har kendskab til stanse-maskiner eller erfaring fra metalbranchen, og du har mod på nye udfordringer.

Der er ikke krav om, at du har en bestemt baggrund, det er din erfaring, der er den vigtigste, måske har du arbejdet som operatør, stanser eller lignende tidligere.

For at bestride jobbet skal du være mødestabil, produktiv og kvalitets- og ansvarsbevidst, og du behersker dansk i skrift og tale. 

Lyder dette som en stilling for dig, så send allerede i dag dit CV til jl@jobinwest.dk eller ring til Jacob Larsen, tlf. 22 31 05 09

 

Mærk din ansøgning med overskriften "Stanser Kolding" 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.