Maskinoperatør til Stålgrosist i Køge

For en kunde i Køge søger vi lige nu en maskinoperatør til øjeblikkelig tiltrædelse.

- Er du maskinoperatør?

- Kan du starte med det samme?

Så søger vi måske dig.

Der er tale om et vikariat på i første omgang et par måneder, men for den rette kan der være mulighed for fastansættelse hos kunden.

Vi søger en erfaren maskinoperatør og det er vigtigt at du trives med maskinel og manuel bearbejdning, samt har materiale kendskab til at rette og spalte metal plader og fremstille små og store stålkonstruktioner.

Det er en fordel, hvis du også kan operere de ældre maskiner. Du vil arbejde sammen med et par gode kollegaer og de sikrer god introduktion til virksomheden og opgaver. Vores kunde er en stor dansk stålgrosist.

Vi forventer derudover at du taler og forstår godt dansk, er mødestabil og klar på opstart hurtigst muligt. Der er tale om et fuldtidsjob og du møder typisk kl. 7.00.

Vi tager os af det praktiske og garanterer ansættelse under ordnede overenskomstmæssige forhold. Du får pensionsordning, feriepenge mm når du er Ansat hos Adecco.

Ansøg i dag
Har ovenstående fanget din interesse så tryk på ”Ansøg” allerede i dag – Vi kalder løbende kandidater ind til samtale og der er mulighed for hurtigt opstart.

Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os op tlf.: 38381100 mellem kl. 10.00-14.00


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.