Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinsnedker / Industriel snedker søges til aftenhold på maskinværksted

Er du interesseret i at blive en del af vores professionelle team?  

Trænger du til fornyelse, udfordringer, styring i teams, mere selvbestemmelse og planlægning, en moderne ledelse og spændene opgaver, som kræver dine ekspertiser?  

For os er det vigtigt, at vi både har glade medarbejder og tilfredse kunder. Derfor ligger vi meget vægt et godt arbejdsmiljø, efteruddannelse af personale, på høj kvalitet og overholdelse leveringstiderne.

Sammen skaber vi kvalitetsprodukter og en god service.  

Du skal være kreativ, fleksibel og engageret. Kunne vurdere og planlægge din arbejdsdag sammen med dit team. Bidrage med din viden og erfaringer. Komme med konstruktivt input til forbedring i dagligdagen og være med til at implementere det.  

Vi er medlem af Dansk Byggeri og kører efter deres overenskomster. Du vil være timelønnet og lønnen afregnes månedsvis bagud.     

Ribu producer special løsninger og mindre serier. Det er typisk projektopgaver og dermed også meget afvekslende arbejde, hvor du skal være omstillingsparat.

Opgaverne, som skal løses på maskinværkstedet er opskærring, laminering, CNC kørsel, kantlimning, pudsning osv.  

Så er dine hænder og hovedet skruet rigtigt på og ovenstående har din interesse ser vi frem til at møde dig.

Hos Ribu Inventarsnedkeri A/S er du i gode hænder og kommer til at indgå i et velfungerende team, hvor også din erfaring tæller og din sparring på løsningerne indgår i slutresultatet.   

Arbejdstiden er mandag til torsdag fra kl. 15.15 til 00.15 svarende til 34 timer, fratukket en halv times pause. Der betales aftentillæg fra kl. 18:00 på kr. 40,20.

For mere info om firmaet se evt. vores hjemmeside www.ribu.dk eller kontakt Martin Klein på tlf.nr. 3013 6214 og send gerne din ansøgning til mk@ribu.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Savværksmedarbejder

VEDSKOV-TRÆ SALG V/PETER LAUERSEN

Silkeborg
Medarbejder søges til vores palleproduktion
Indrykket:1. juni 2018
Udløbsdato:27. juli 2018

Maskinsnedker søges til Silkeborg området.

EU MONTAGE DANMARK ApS

Silkeborg
Maskinsnedker søges - jobmuligheder haves i Silkeborg området Da vi gentagene gange har fået foresprøgelser fra virksomheder i Silkeborg området søger vi rutinerede og kvalietetsbevideste faglærte maskinsnedker til at starte i længerevarende vikaria...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:14. august 2018

maskinsnedker

STEENS GROUP A/S

Viborg
Maskinsnedker eller tillært søges til opstilling og kørsel med maskingader på nathold. Det er vigtigt at du har erfaring med dobbelttapper og gennemløbsboremaskiner. Der vil i en periode være oplæring, men planen er at du selv skal kan køre gaderne.
Indrykket:29. juni 2018
Udløbsdato:24. august 2018

Maskinsnedker eller tømrer med flair for plade produktion søges!

LYSANI A/S

Aarhus
Har du lyst til, og sans for, at udføre varierende specialopgaver af høj kvalitet, så har vi jobbet til dig. Lysani Køkken Bad A S søger en dygtig og erfaren medarbejder til produktion af inventar. Virksomheden udvikler og fremstiller køkkener, bad ...
Indrykket:11. juli 2018
Udløbsdato:31. juli 2018

2 tømrersvende til Viborg-firma

Jobteam Byg Aarhus Syd

Pga. travlhed, søger vi 2 dygtige tømrersvende til fastansættelse. Arbejdet består primært af tømrerarbejde på nybyg i Viborg-området. Virksomheden tilbyder dig: løn - 180 kr timen frihed under ansvar gode kollegaer gode arbejdsforhold og vilkår Vir...
Indrykket:4. juli 2018
Udløbsdato:26. august 2018