Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinsnedker med lederpotentiale

VKAREN.DK søger for kunde i Kolding Kommune en maskinsnedker. Der er tale om et Try & Hire forløb med henblik på fastansættelse i virksomheden. Opstart er hurtigst muligt.

Jobbet:

Virksomheden arbejder inden for træindustrien og er kendt for høj kvalitet og stolte traditioner. Din primære opgave vil være at profilere emner ved en høvl i produktionen samt udføre kvalitetskontrol af det færdige produkt.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer i dagtimerne.

Vi forventer:

  • Du er uddannet maskinsnedker og har solid erfaring med faget
  • Du har kendskab til træforarbejdning
  • Du har fokus på det gode håndværk og er yderst professionel
  • Du vil gerne være med til udviklingen af kvalitetsmæssige stærke produkter
  • Du kan tale, læse og forstå dansk
  • Du kan fremvise straffeattest

Din person:

Som person er du ambitiøs, dedikeret og bidrager med en positiv indstilling. Du har en god faglig indsigt og forståelse, og du forsøger hele tiden at inspirere til at levere de bedste løsninger. Vi forventer, du er samarbejdsvillig og loyal i teamet, og ikke er bange for nye udfordringer. Du trives bedst i et miljø med en uformel omgangstone.

Har du erfaring med ledelsesansvar, daglig drift som teamleder, eller gemmer der sig en kommende leder i dig, så vil der være spændende karriere- og udviklingsmuligheder for dig.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et Try & Hire forløb med henblik på fastansættelse i en spændende virksomhed med gode vilkår og ordnede forhold. Du får et alsidigt og udfordrende job samt engagerede og dedikerede kolleger, der alle brænder for arbejdet med træ og håndværk af højeste kvalitet.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Maskinsnedker”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte kontoret i Fredericia på 70 15 20 11 alle hverdage fra 9.00-16.00. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette. Samtaler afholdes på kontoret i Fredericia.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.