Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinsnedker til KF anlæg - daghold

Cube Design søger en fuldtids maskinsnedker eller tillært medarbejder til maskinafdelingen. Arbejdet består i opstilling og kørsel med KF anlæg (kant formateringsmaskine), hvorfor det vil være en fordel at have kendskab til denne maskine.

Det er vigtigt, at du har teknisk flair, og går op i de små detaljer, idet kvalitet er vores varemærke. Vi ser gerne, at du har erfaring med KF anlæg eller kantlimer. Du skal være mødestabil og arbejdsom med et godt humør, gnist og overblik. Det er et krav, at du kan tale, læse og skrive dansk.

Generelt er der faste arbejdstider, men i meget travle perioder har vi brug for produktionsmedarbejdere, der er fleksible i forhold til arbejdstider, da der i perioder kan forekomme overarbejde.

Vi tilbyder et spændende og til tider hektisk job i en sund virksomhed, hvor omgangstonen er uformel med respekt for hinanden.

Stillingen er med henblik på fastansættelse på fuldtid. Løn forhandles efter kvalifikationer. For yderligere information er du velkommen til at kontakte produktionsleder Thor Rasmussen mellem kl. 13.00 og 14.00 på tlf. 26 12 74 20.

Send ansøgning og CV (på dansk) til: tr@cube-design.dk

Arbejdssted: Cube Design A/S, Vadstedvej 212, 8450 Hammel.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Cube Design A/S er en stabil virksomhed, som har eksisteret siden 1980, hvor ejer Curt Berggren startede møbelbrandet. Cube Design A/S designer, udvikler, producerer og leverer kontormøbler og relaterede produkter, såsom kantine-, café- og konferencemøbler til forhandlere i hele Skandinavien og Nordeuropa.
Cube Design A/S har hovedkontor og produktion i Svenstrup ved Hammel, hvor der er ca. 45 ansatte, heraf 30 i produktionen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.