Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinsnedker/ Træindustri / Nathold / Fast job / Grindsted

 • Er du uddannet Maskinsnedker?
 • Har du arbejdet indenfor faget indenfor de seneste 3 år?
 • Har du minimum 5 års erfaring?
 • Har du erfaring med at arbejde på Nathold?

Hvis du kan sige JA til ovenstående så er du den person vi gerne vil tale med omkring et godt fast job i Grindsted. 

Virksomheden tilbyder udover lønpakken, der sikre dig en startløn på niveau med de faste medarbejere fra dag 1, en lang række fordele såsom rigige gode arbejdsforhold, gode kolleger, gennemsnitlig høj annincinitet garanterer dette ! Der er desuden en række fordele såsom kantineordning m.m. 

For den rigtige person vil der ske sidemandsoplæring på daghold, hvorefter man overføres til nathold hvor man arbejder meget selvstændigt.

Er du interesseret så send en ansøgning til Brian på bpe@jobteam.dk hurtigst muligt.

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329739783Phoenix-fc4102df12018-01-12T05:01:35.640Maskinsnedker/ Træindustri / Nathold / Fast job / Grindsted
 • Er du uddannet Maskinsnedker?
 • Har du arbejdet indenfor faget indenfor de seneste 3 år?
 • Har du minimum 5 års erfaring?
 • Har du erfaring med at arbejde på Nathold?

Hvis du kan sige JA til ovenstående så er du den person vi gerne vil tale med omkring et godt fast job i Grindsted. 

Virksomheden tilbyder udover lønpakken, der sikre dig en startløn på niveau med de faste medarbejere fra dag 1, en lang række fordele såsom rigige gode arbejdsforhold, gode kolleger, gennemsnitlig høj annincinitet garanterer dette ! Der er desuden en række fordele såsom kantineordning m.m. 

For den rigtige person vil der ske sidemandsoplæring på daghold, hvorefter man overføres til nathold hvor man arbejder meget selvstændigt.

Er du interesseret så send en ansøgning til Brian på bpe@jobteam.dk hurtigst muligt.

 

 

 

2018-03-09T00:50:31.320 Er du uddannet Maskinsnedker? Har du arbejdet indenfor faget indenfor de seneste 3 år? Har du minimum 5 års erfaring? Har du erfaring med at arbejde på Nathold? Hvis du kan sige JA til ovenstående så er du den person vi gerne vil tale med omkring et godt fast job i Grindsted. Virksomheden tilbyder udover lønpakken, der sikre dig en startløn på niveau med de faste medarbejere fra dag 1, en lang række fordele såsom rigige gode arbejdsforhold, gode kolleger, gennemsnitlig høj annincinitet garanterer dette ! Der er desuden en række fordele såsom kantineordning m.m. For den rigtige person vil der ske sidemandsoplæring på daghold, hvorefter man overføres til nathold hvor man arbejder meget selvstændigt. Er du interesseret så send en ansøgning til Brian på bpe@jobteam.dk hurtigst muligt.11Jobnetfc4102df100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-08T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandVardeEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandVestjyllandBillundEuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3074968JobTeam A/S, Grindsted11Nørre Torv 17200GrindstedDKDanmarkORS/blank.png155.758108008.92679500
bpe@jobteam.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent508480JobNet47355651000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fc4102dfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fc4102dfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fc4102df&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fc4102df&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale742304Maskinsnedker7Håndværk & service352213936Brian H Pedersenbpe@jobteam.dkDKDanmarkDKDanmark329923071Maskinsnedker søges til møbelfabrikRobot Vi har meget travlt og søger endnu flere folk, vi mangler pt. en dygtig maskinsnedker med uddannelse inden for faget, til et alsidigt arbejde i vores maskinhal, der er tale om et alsidigt og et meget selvstændigt arbejde, hvor der produceres spisebordsstole, borde, reoler og sovesofaer. Vi tilbyder god løn og ordnede arbejdsforhold. Ansøgning sendes på mail til:Lars Binding Mouritzenlbm@trekanten.as

Vi har meget travlt og søger endnu flere folk, vi mangler pt. en dygtig maskinsnedker med uddannelse inden for faget, til et alsidigt arbejde i vores maskinhal, der er tale om et alsidigt og et meget selvstændigt arbejde, hvor der produceres spisebordsstole, borde, reoler og sovesofaer.

Vi tilbyder god løn og ordnede arbejdsforhold.

Ansøgning sendes på mail til:
Lars Binding Mouritzen
lbm@trekanten.as

 

TREKANTEN-HESTBÆK A/SGredstedbro2018-12-05T00:00:002019-01-30T00:00:00
329915081Tømrer til traditionsrig virksomhedBasic Er du uddannet tømrer med god erfaring, og går du op i kvaliteten af det arbejde, du leverer? Vi leder efter dig, der går op i kvalitetshåndværk og lækre detaljer. Dig, der ikke er tilfreds, før alt spiller, og kunden er glad, forklarer Benny Hansen, personaleansvarlig og din nye kollega. ApS Ejner Olesen s eftf. er en håndværkervirksomhed i Grindsted med fokus på det gode stykke arbejde. Hos os får du 60-70 nye kolleger, herunder 10 lærlinge, som du arbejder sammen med på større byggepladser. Du foretager oftest snedkerarbejde eller udfører specialopgaver som lister eller en flot finish. Nogle gange kører du også ud til faste kunder i vores fuldt udstyrede firmabil og varetager mindre opgaver. Dine arbejdstider er kl. 7-16 mandag til torsdag, mens vi holder tidlig weekend kl. 12.30 om fredagen. En god ånd og trofaste kolleger Vi har en god personaleforening, der udover de klassiske jule- og sommerfester arrangerer forskellige sociale aktiviteter, så vi også sørger for at komme hinanden ved uden for arbejdstiden. Vi er loyale og ærlige over for hinanden her. Mange af dine nye kolleger har været her mellem 10 og 40 år og flere af dem har vi faktisk selv lært op, afslutter Benny, der glæder sig til at møde dig. Mødestabil tømrer, der har både hoved og hænder med på arbejde Du er uddannet tømrer med en god portion erfaring. Du arbejder struktureret og selvstændigt med dine opgaver.Du er kvalitetsbevidst dit arbejde kendetegnes af din håndværksmæssige finesse.Du taler og forstår dansk. Klar til at trække i arbejdstøjet? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte medejer Benny Hansen på 29 44 87 47. Ansættelse er snarest muligt, så send din ansøgning via knappen Ansøg Send ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. Om ApS Ejner Olesen s eftf. Vores kunder er primært store erhvervskunder og byggeprojekter i lokalområdet, men ingen opgave er for stor eller lille og ligegyldigt størrelsen sørger vi altid for at gøre opgaven helt færdig. Derfor oplever vi, at kunderne kommer tilbage gang på gang. Læs mere om os her. Se mere på vores ansøgersite: https: ejner-o.brandero.com

Er du uddannet tømrer med god erfaring, og går du op i kvaliteten af det arbejde, du leverer?

Vi leder efter dig, der går op i kvalitetshåndværk og lækre detaljer. Dig, der ikke er tilfreds, før alt spiller, og kunden er glad,” forklarer Benny Hansen, personaleansvarlig og din nye kollega.

ApS Ejner Olesen’s eftf. er en håndværkervirksomhed i Grindsted med fokus på det gode stykke arbejde. Hos os får du 60-70 nye kolleger, herunder 10 lærlinge, som du arbejder sammen med på større byggepladser.

Du foretager oftest snedkerarbejde eller udfører specialopgaver som lister eller en flot finish. Nogle gange kører du også ud til faste kunder i vores fuldt udstyrede firmabil og varetager mindre opgaver. Dine arbejdstider er kl. 7-16 mandag til torsdag, mens vi holder tidlig weekend kl. 12.30 om fredagen.

En god ånd og trofaste kolleger

Vi har en god personaleforening, der – udover de klassiske jule- og sommerfester – arrangerer forskellige sociale aktiviteter, så vi også sørger for at komme hinanden ved uden for arbejdstiden.

Vi er loyale og ærlige over for hinanden her. Mange af dine nye kolleger har været her mellem 10 og 40 år – og flere af dem har vi faktisk selv lært op,” afslutter Benny, der glæder sig til at møde dig.

Mødestabil tømrer, der har både hoved og hænder med på arbejde

 • Du er uddannet tømrer med en god portion erfaring.
 • Du arbejder struktureret og selvstændigt med dine opgaver.
 • Du er kvalitetsbevidst – dit arbejde kendetegnes af din håndværksmæssige finesse.
 • Du taler og forstår dansk.

Klar til at trække i arbejdstøjet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte medejer Benny Hansen på 29 44 87 47. Ansættelse er snarest muligt, så send din ansøgning via knappen "Ansøg / Send ansøgning" allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om ApS Ejner Olesen’s eftf.

Vores kunder er primært store erhvervskunder og byggeprojekter i lokalområdet, men ingen opgave er for stor eller lille – og ligegyldigt størrelsen sørger vi altid for at gøre opgaven helt færdig. Derfor oplever vi, at kunderne kommer tilbage gang på gang. Læs mere om os her.

Se mere på vores ansøgersite: https://ejner-o.brandero.com

ORS/Small/c882e07d_logo.pngApS Ejner Olesen's Eftf.Grindsted2018-11-20T14:03:56.4002018-12-24T00:00:00
329923765Tømrer til traditionsrig virksomhedBasic Er du uddannet tømrer med god erfaring, og går du op i kvaliteten af det arbejde, du leverer? Vi leder efter dig, der går op i kvalitetshåndværk og lækre detaljer. Dig, der ikke er tilfreds, før alt spiller, og kunden er glad, forklarer Benny Hansen, personaleansvarlig og din nye kollega. ApS Ejner Olesen s eftf. er en håndværkervirksomhed i Grindsted med fokus på det gode stykke arbejde. Hos os får du 60-70 nye kolleger, herunder 10 lærlinge, som du arbejder sammen med på større byggepladser. Du foretager oftest snedkerarbejde eller udfører specialopgaver som lister eller en flot finish. Nogle gange kører du også ud til faste kunder i vores fuldt udstyrede firmabil og varetager mindre opgaver. Dine arbejdstider er kl. 7-16 mandag til torsdag, mens vi holder tidlig weekend kl. 12.30 om fredagen. En god ånd og trofaste kolleger Vi har en god personaleforening, der udover de klassiske jule- og sommerfester arrangerer forskellige sociale aktiviteter, så vi også sørger for at komme hinanden ved uden for arbejdstiden. Vi er loyale og ærlige over for hinanden her. Mange af dine nye kolleger har været her mellem 10 og 40 år og flere af dem har vi faktisk selv lært op, afslutter Benny, der glæder sig til at møde dig. Mødestabil tømrer, der har både hoved og hænder med på arbejde Du er uddannet tømrer med en god portion erfaring.Du arbejder struktureret og selvstændigt med dine opgaver.Du er kvalitetsbevidst dit arbejde kendetegnes af din håndværksmæssige finesse.Du taler og forstår dansk. Klar til at trække i arbejdstøjet? Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du uddannet tømrer med god erfaring, og går du op i kvaliteten af det arbejde, du leverer?

Vi leder efter dig, der går op i kvalitetshåndværk og lækre detaljer. Dig, der ikke er tilfreds, før alt spiller, og kunden er glad,” forklarer Benny Hansen, personaleansvarlig og din nye kollega.

ApS Ejner Olesen’s eftf. er en håndværkervirksomhed i Grindsted med fokus på det gode stykke arbejde. Hos os får du 60-70 nye kolleger, herunder 10 lærlinge, som du arbejder sammen med på større byggepladser.

Du foretager oftest snedkerarbejde eller udfører specialopgaver som lister eller en flot finish. Nogle gange kører du også ud til faste kunder i vores fuldt udstyrede firmabil og varetager mindre opgaver. Dine arbejdstider er kl. 7-16 mandag til torsdag, mens vi holder tidlig weekend kl. 12.30 om fredagen.

En god ånd og trofaste kolleger

Vi har en god personaleforening, der – udover de klassiske jule- og sommerfester – arrangerer forskellige sociale aktiviteter, så vi også sørger for at komme hinanden ved uden for arbejdstiden.

Vi er loyale og ærlige over for hinanden her. Mange af dine nye kolleger har været her mellem 10 og 40 år – og flere af dem har vi faktisk selv lært op,” afslutter Benny, der glæder sig til at møde dig.

Mødestabil tømrer, der har både hoved og hænder med på arbejde

 • Du er uddannet tømrer med en god portion erfaring.
 • Du arbejder struktureret og selvstændigt med dine opgaver.
 • Du er kvalitetsbevidst – dit arbejde kendetegnes af din håndværksmæssige finesse.
 • Du taler og forstår dansk.

Klar til at trække i arbejdstøjet?

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

ApS Ejner Olesen's Eftf.Grindsted2018-12-06T12:02:02.6832018-12-20T00:00:00
329913730Dygtige tømrere til fagligt stærkt tømrerteam i GrindstedRobot Er du en omhyggelig og kvalitetsbevidst tømrer, som tager ansvar for dig selv og dit arbejde? Så har vi brug for dig! Viktech søger fire tømrere til renovering af flotte lejligheder Grindsted, hvor man bl.a. udfører tagarbejde. Der er tale om en spændende opgave fra start til slut, hvor du bliver del af et godt team. Vi forventer at du Er faglært tømrer, gerne med nogle års erfaring Kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats Arbejder i et godt tempo og kan tage fat Har sans for detaljer og arbejder omhyggeligt Vi tilbyder Faste rammer med din egen personlige kontaktperson Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj Arbejdskontrakt med god løn, der følger overenskomsten Pension, feriepenge m.m. Om Viktech Viktech er en professionel bemandingsvirksomhed. Din kontaktperson arbejder målrettet for at holde dig beskæftiget i netop dit område. Vi sørger for kvalitetsværktøj og arbejdstøj til dig. Hos os lægger vi vægt på sociale arrangementer for vores medarbejdere, så som sommerfest, julefrokost og der er selvfølgelig julegaver til alle. Vi er bl.a. medlem af Dansk Byggeri. Ansøgning Du er meget velkommen til at ringe til Anja Besseling på 70209043 hvis du har nogen spørgsmål.

Er du en omhyggelig og kvalitetsbevidst tømrer, som tager ansvar for dig selv og dit arbejde? Så har vi brug for dig! 

Viktech søger fire tømrere til renovering af flotte lejligheder Grindsted, hvor man bl.a. udfører tagarbejde. Der er tale om en spændende opgave fra start til slut, hvor du bliver del af et godt team.

Vi forventer at du

 • Er faglært tømrer, gerne med nogle års erfaring
 • Kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats
 • Arbejder i et godt tempo og kan tage fat
 • Har sans for detaljer og arbejder omhyggeligt

Vi tilbyder

 • Faste rammer med din egen personlige kontaktperson
 • Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj
 • Arbejdskontrakt med god løn, der følger overenskomsten
 • Pension, feriepenge m.m.

Om Viktech

Viktech er en professionel bemandingsvirksomhed. Din kontaktperson arbejder målrettet for at holde dig beskæftiget i netop dit område. Vi sørger for kvalitetsværktøj og arbejdstøj til dig. Hos os lægger vi vægt på sociale arrangementer for vores medarbejdere, så som sommerfest, julefrokost og der er selvfølgelig julegaver til alle. 
Vi er bl.a. medlem af Dansk Byggeri.

Ansøgning

Du er meget velkommen til at ringe til Anja Besseling på 70209043 hvis du har nogen spørgsmål.

Viktech P/S Kbh.Grindsted2018-11-16T00:00:002019-01-11T00:00:00
329907902Tømrer til byggefirma i Grindsted/BillundRobot Bemandingskontoret Danske søger en selvstændig arbejdende tømrer, til et byggefirma i Grindsted området. Det er længerevarende projekt, med mulighed for fastansættelse, for den rette. Opstart omgående eller efter aftale. Projektet forventes afsluttet omkring uge 20 2019 All round kendskab til tømrerfaget og nybyggeri er nødvendigt. Vi forventer: Du er faglært og kan dokumentere dette. Du er stolt af dit fag. Du er hold spiller. Du forstår vigtigheden af et godt håndværk. Vi tilbyder: Et job i en virksomhed hvor nøgleordet er nærvær. Mangeartede opgaver. Et arbejde med mulighed for fastansættelse. Info: spørgsmål og ansøgning bedes sendt pr. mail. job@danske.as

Bemandingskontoret Danske søger en selvstændig arbejdende tømrer, til et byggefirma i Grindsted området.

 Det er længerevarende projekt, med mulighed for fastansættelse, for den rette.

Opstart omgående eller efter aftale.

Projektet forventes afsluttet omkring uge 20 2019

All round kendskab til tømrerfaget og nybyggeri er nødvendigt. 

Vi forventer:

 • Du er faglært og kan dokumentere dette.
 • Du er stolt af dit fag.
 • Du er hold spiller.
 • Du forstår vigtigheden af et godt håndværk.

Vi tilbyder:

 • Et job i en virksomhed hvor nøgleordet er nærvær.
 • Mangeartede opgaver.
 • Et arbejde med mulighed for fastansættelse.

Info: spørgsmål og ansøgning bedes sendt pr. mail. job@danske.as

DANSKE BILLUND ApSGrindsted2018-11-07T00:00:002019-01-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Maskinsnedker søges til møbelfabrik

TREKANTEN-HESTBÆK A/S

Gredstedbro
Vi har meget travlt og søger endnu flere folk, vi mangler pt. en dygtig maskinsnedker med uddannelse inden for faget, til et alsidigt arbejde i vores maskinhal, der er tale om et alsidigt og et meget selvstændigt arbejde, hvor der produceres spisebo...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:30. januar 2019

Tømrer til traditionsrig virksomhed

ApS Ejner Olesen's Eftf.

Grindsted
Er du uddannet tømrer med god erfaring, og går du op i kvaliteten af det arbejde, du leverer? Vi leder efter dig, der går op i kvalitetshåndværk og lækre detaljer. Dig, der ikke er tilfreds, før alt spiller, og kunden er glad, forklarer Benny Hansen...
Indrykket:20. november 2018
Udløbsdato:24. december 2018

Tømrer til traditionsrig virksomhed

ApS Ejner Olesen's Eftf.

Grindsted
Er du uddannet tømrer med god erfaring, og går du op i kvaliteten af det arbejde, du leverer? Vi leder efter dig, der går op i kvalitetshåndværk og lækre detaljer. Dig, der ikke er tilfreds, før alt spiller, og kunden er glad, forklarer Benny Hansen...
Indrykket:6. december 2018
Udløbsdato:20. december 2018

Dygtige tømrere til fagligt stærkt tømrerteam i Grindsted

Viktech P/S Kbh.

Grindsted
Er du en omhyggelig og kvalitetsbevidst tømrer, som tager ansvar for dig selv og dit arbejde? Så har vi brug for dig! Viktech søger fire tømrere til renovering af flotte lejligheder Grindsted, hvor man bl.a. udfører tagarbejde. Der er tale om en spæ...
Indrykket:16. november 2018
Udløbsdato:11. januar 2019

Tømrer til byggefirma i Grindsted/Billund

DANSKE BILLUND ApS

Grindsted
Bemandingskontoret Danske søger en selvstændig arbejdende tømrer, til et byggefirma i Grindsted området. Det er længerevarende projekt, med mulighed for fastansættelse, for den rette. Opstart omgående eller efter aftale. Projektet forventes afslutte...
Indrykket:7. november 2018
Udløbsdato:2. januar 2019