Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinsnedkere eller tillærte søges

Nettoline søger to maskinsnedkere eller tillærte til maskinafdelingen i Aulum (daghold).

Jobprofil:

Arbejdet består bl.a. i kørsel med kantlimer og kantbearbejdningsmaskine (profilering) og diverse småmaskiner.

Kvalifikationer:

Ansøgeren skal have maskinkendskab og det vil være en fordel, hvis man er uddannet maskinsnedker, alternativt tillært og har erfaring med kørsel med maskingader.

Du skal have et godt overblik, kunne arbejde selvstændigt, systematisk samt følge op på opgaverne. Du vil blive udsat for pressede situationer samt deadlines og skal stadig kunne bevare overblikket og være både ansvars- og kvalitetsbevidt.

Det er et krav, at man taler og forstår dansk.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads i en rivende udvikling, gode ansættelses- og kantineforhold, løn der modsvarer kvalifikationerne samt de stillede krav.

Vores arbejde og generelle omgangsform er præget af en uformel omgangstone med respekt for hinanden. Det er dig selv, dine evner og resultater, der afgør dine muligheder og din fremtid hos os.

Tiltrædelse - snarest.

Ansøgning: send gerne snarest muligt din ansøgning med CV til HR-chef Kirsten Borg på kib@tcmgroup.dk - mærk gerne ansøgningen Nettoline - maskinafdelingen.

Nettoline - Vævervej 33 - 35 - 7490 Aulum


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her