Maskinsnedkere eller tillærte søges

Nettoline søger to maskinsnedkere eller tillærte til maskinafdelingen i Aulum (daghold).

Jobprofil:

Arbejdet består bl.a. i kørsel med kantlimer og kantbearbejdningsmaskine (profilering) og diverse småmaskiner.

Kvalifikationer:

Ansøgeren skal have maskinkendskab og det vil være en fordel, hvis man er uddannet maskinsnedker, alternativt tillært og har erfaring med kørsel med maskingader.

Du skal have et godt overblik, kunne arbejde selvstændigt, systematisk samt følge op på opgaverne. Du vil blive udsat for pressede situationer samt deadlines og skal stadig kunne bevare overblikket og være både ansvars- og kvalitetsbevidt.

Det er et krav, at man taler og forstår dansk.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads i en rivende udvikling, gode ansættelses- og kantineforhold, løn der modsvarer kvalifikationerne samt de stillede krav.

Vores arbejde og generelle omgangsform er præget af en uformel omgangstone med respekt for hinanden. Det er dig selv, dine evner og resultater, der afgør dine muligheder og din fremtid hos os.

Tiltrædelse - snarest.

Ansøgning: send gerne snarest muligt din ansøgning med CV til HR-chef Kirsten Borg på kib@tcmgroup.dk - mærk gerne ansøgningen Nettoline - maskinafdelingen.

Nettoline - Vævervej 33 - 35 - 7490 Aulum


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Maskinsnedker, Møbelsnedker eller Tømre til massivtræsproduktion

Horn Bordplader A/S

Herning
HORN Bordplader byder dig velkommen Hos os bliver du en del af en familie af dygtige og dedikerede bordpladespecialister. Vi kan godt lide at få noget fra hånden samtidig med, at vi har et falkeblik for detaljerne. Udover, at vi konstant forsøger at...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:24. maj 2018

Maskinsnedker (træ) - uddannet eller tillært

AKTIVPERSONALE A/S

Holstebro
For vores kunde i Holstebro Kommune søger vi 3 maskinsnedkere eller dygtige produktionsmedarbejdere der har tillært sig erfaring indenfor området Det er vigtigt, at du som ansøger har en bred, relevant og god faglig baggrund og uddannelse (eller til...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Maskinsnedker (træ) - uddannet eller tillært

AktivPersonale A/S

Viborg
For vores kunde i Skive Kommune søger vi 3 maskinsnedkere eller dygtige produktionsmedarbejdere der har tillært sig erfaring indenfor området Det er vigtigt, at du som ansøger har en bred, relevant og god faglig baggrund og uddannelse (eller tillært...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

maskinsnedker

STEENS GROUP A/S

Viborg
Maskinsnedker eller tillært søges til opstilling og kørsel med maskingader på nathold. Det er vigtigt at du har erfaring med dobbelttapper og gennemløbsboremaskiner. Der vil i en periode være oplæring, men planen er at du selv skal kan køre gaderne.
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:15. juni 2018

REKRUTTERING Tømrer søges til fast job - start hurtigst muligt

AktivPersonale A/S

Til at atbejde i Herning Ikast Brande kommuner søger vi for vores kunde 1 faglært og erfaren tømrer til fast jobs med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøger med bred og god erfaring med nybyg, renovering, tag, spjæld, lofter m.m., og arbejde...
Indrykket:12. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018