Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinsnedkere, Møbelsnedkere/ tillærte søges

Maskinsnedkere, møbelsnedkere og/eller tillærte søges til produktion og montage  

FUMAC A/S i Vinderup øger fortsat aktivitetsniveauet og søger derfor 3 nye medarbejdere til nathold hurtigst muligt.

Vi er i dag ca. 75 dygtige medarbejdere i vores produktion og forventer fortsat stigende aktivitetsniveau. Natholdet består af 5 medarbejdere der arbejder 4 dages uge med start søndag aften. Dagholdet består af ca. 60 medarbejdere. Aftenholdet består af 11 medarbejdere, der arbejder 4 dags uge med start mandag eftermiddag. Evt. nødvendig oplæring vil så vidt muligt foregå på daghold/ nathold. 

Erfaring med Finerpresser og cnc foretrækkes. det er nødvendigt at man er meget fleksibel og klar til at tage de opgaver der kommer i en travl hverdag, det drejer sig bl.a. om  oliering, sprøjtelakering/ slibning, pakning af bordplader, samling af møbler og meget andet.  

Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med kvalitetsmøbler. Du er kvalitetsbevidst, fleksibel og sætter en ære i at få tingene fra hånden. Du kan tale og forstå dansk da alle produktionspapirer og instruktioner kun forefindes på dansk. Du kan arbejde både selvstændigt og i teams. Erfaring indenfor plademøbelproduktion foretrækkes.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, attraktive arbejdstider og engagerede kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen. Hos os er kvalitet, ny teknologi og effektiv produktion vigtig for at levere de møbelløsninger, som vores kunder ønsker. 

Kontakt Supply Chain Manager Michael Flæng Larsen på mfl@fumac.dk, hvis du er interesseret i at søge stillingen og/eller har spørgsmål.

FUMAC er en af Danmarks førende producenter af kontor- samt boligmøbler til forhandlere i primært Norden. Virksomheden startede i 1956 under navnet Hanbjerg Møbelfabrik og har gennem årene udviklet sig til en moderne virksomhed, hvor godt dansk møbelhåndværk forsat er et bærende element. Vores formål er at levere funktionel brugsværdi til vores kunder, og vi tilstræber at være bedst til bæredygtige løsninger. Fundamentet er stærkt med et konkurrencedygtigt produktprogram, kompetente og motiverede medarbejdere og en solid kundeplatform. Virksomheden er beliggende i Vinderup og beskæftiger ca. 90 medarbejdere. Læs mere på www.fumac.dk.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.