Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Masser af udviklingsmuligheder som dagtilbudsleder i Furesø

Vi er 25 kommunale dagtilbudsledere, der glæder os til at sige velkommen til tre nye kolleger. Vi mangler dig, der brænder for at gøre en forskel for de mindste børn og give dem et godt grundlag for at trives, lære og udvikle sig til livsduelige unge og voksne.

Som dagtilbudsleder refererer du direkte til dagtilbudschefen og får et stort lokalt ledelsesrum i dit eget dagtilbud. Vi har et stærkt kollegialt fællesskab og mødes i vores samlede ledelsesfællesskab hver tredje uge, hvor vi sammen drøfter og planlægger udviklingen på vores dagtilbudsområde. En gang om måneden mødes vi i vores lokale sparringsfællesskab med vores lederkolleger i lokalområdet. Vi er glade for samarbejde, stort engagement, gensidig tillid og højt humør i vores ledelsesfællesskab.

Så hvis du har lyst til et job med stor indflydelse og store udviklingsmuligheder, så er det i Furesø, du skal søge.

Klik her for at læse mere om de tre stillinger:

Dagtilbudsleder til Egetræet i Furesø Kommune
Vi søger en leder til vores store børnehus fuld af skønne børn - dagtilbuddet er på to matrikler i Værløses smørhul - tæt på skov og natur.?

Dagtilbudsleder til børnehaven Græshoppen i Furesø Kommune
Et lille børnehus midt i Farum nær Farum Sø og den omkringliggende skov. Vi elsker vores fantastiske legeplads og bruger den mange timer hver dag hele…?

Dagtilbudsleder til Børnehuset Mimers Brønd i Furesø Kommune
Mimers Brønd er et dagtilbud normeret til 33 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn. Vi ligger i Farum Midtpunkt med gåafstand til vores lokale kulturhus o…?


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.